Council A Posted April 16, 2004 Report Posted April 16, 2004 Kako bi ti Pisala sa 4 prsta P malo. (evo pisem sa 4 prsta ) Quote
Black Dragon Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 Uskoro Preklana Nejac tribute to Zaklana Celjad! Quote
tragedy Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 picke,sto ste poupadali u samotne peci? nemojte da vam drobim kicmu drobilicom za kicmu jer sam i profesoru OTOa iskreno svirka je fantazija vokali,rifovi,sve... ...sve sem sto sam ja sa neozbiljnim textovima ali valja imat u srbiji nesto ovako STAY BRUTAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Quote
vudun Posted April 20, 2004 Report Posted April 20, 2004 U krajnjoj liniji, ima ga u gotovo svim IPS prodavnicama. Nema! Pretumbao sam ga celog, nisam ih nasao! Moze neko da mi nareze na audio? Novcanik ce mu biti podeblji Quote
C.A_R.I.A. Posted April 20, 2004 Report Posted April 20, 2004 da si mi se ranije javio,nabavio bih ti...recimo prosle godine..tjah... josh ti nesto treba ? Quote
CTPAX Posted April 29, 2004 Author Report Posted April 29, 2004 Nema! Pretumbao sam ga celog, nisam ih nasao! Moze neko da mi nareze na audio? Novcanik ce mu biti podeblji Ja cu ti narezati disk ako treba... Quote
RNA Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 Nema! Pretumbao sam ga celog, nisam ih nasao! Moze neko da mi nareze na audio? Novcanik ce mu biti podeblji Јеси ли пробао на полици са домаћим дисковима у Мамуту? Quote
CTPAX Posted December 22, 2004 Author Report Posted December 22, 2004 Hmmm, tek sam sada video ponudu... JA cu da rezem, ako treba... нисамнезнамкакосамосновнушколузавршио Quote
шмизла Posted December 22, 2004 Report Posted December 22, 2004 Hmmm, tek sam sada video ponudu... JA cu da rezem, ako treba... нисамнезнамкакосамосновнушколузавршио ja nista pametno nemam da kazem osim da ti je potpis GENIJALAN! Quote
coil.worm Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 PANONSKIGOVNAR Zakon E josh samo da balashevic cuje i savrsheno Quote
black_widow Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 ma meni su oni skroz smeshni....ma naozbiljni...a i nekako kad sam videla i chula prvi put zdrobicu ti kichmu....meni je izgledalo kao da su svoju muziku stvorili samo kako bi se na taj nachin podsmevali metal sceni.... Quote
Telcontar Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 Pa na neki nacin i jeste tako... zato ih i volim Quote
CTPAX Posted December 23, 2004 Author Report Posted December 23, 2004 Pesma se zove дробићутикичму ... I sta je tu lose u podsmevanju metal scene? Quote
CTPAX Posted December 23, 2004 Author Report Posted December 23, 2004 ja nista pametno nemam da kazem osim da ti je potpis GENIJALAN! Potpis sam preuzeo sa BLACK i samo mi je privremeni, jer su mi prethodni potpis obrisali, zbog duzine... Moracu sada da se potrudim da smislim drugi... Quote
шмизла Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 I sta je tu lose u podsmevanju metal scene? pa nista i treba joj se podsmevati... Quote
black_widow Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 jeste treba se podsmevati sceni a treba se onda podsmevati i svima onima koji je podrzavaju.... Quote
Mr_Deadic Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 Ja sam nabavio odavno prvi album. Nisu losi... Quote
coil.worm Posted December 24, 2004 Report Posted December 24, 2004 Ako je snimak semplovan, onda su BOGOVI Indastrijal majka priroda! Quote
CTPAX Posted December 29, 2004 Author Report Posted December 29, 2004 jeste treba se podsmevati sceni a treba se onda podsmevati i svima onima koji je podrzavaju.... A onda se treba smejati svima... Quote
Guest [Independor] Posted December 31, 2004 Report Posted December 31, 2004 Evo tekstova: Zaklana Celjad - Drobicu ti kicmu Drobicu ti kicmu drobilicom za kicmu Zaklana Celjad - Mika upao u shamotnu pec Miko Picko upade u samotnu pec peeeeeeeec A zena htela u zamrzivac da te stavi ijaaaaaaaaoooooooooo miko ijaaaaaaaaoooo istranzirala te zena sta si trazio u samotnoj peci sada goris tamo jebala te samotna pec Zaklana Celjad - Panonski govnar Panonski govnar jebale te depresivne aluvijalne ravni obesmislu ravnicarskog zivota ti pevas o skote ogavni Survan ti mozak u vrtaci raskola kao kakvom olupinom strovaljen jebao te petao i bagrem izvaljen Pakao jugo nostalgicarskog mentalnog pomora jebalo te blatno jezero balaton i kompletna madjarska privredna komora Panonski panonski govnar Panonski panonski govnar Nervnom devastacijom potpuno pogubljen nervnom devastacijom brutalno izdubljen Ne pomerajte bagrenje Ne pomerajte bagrenje Ne pomerajte bagrenje Ne pomerajte bagrenje Pakao jugo nostalgicarskog mentalnog pomora jebalo te blatno jezero balaton i kompletna madjarska privredna komora komora komora Zaklana Celjad - Sta trazi ovo oko bako? Sta trazi ovo oko bako u tegli za kisele krastavce oni su mladi i zeleni a oko belo pojela ga kiselina i to metanolna kiselina i to metanolna kiselina ili je to bio etanol CH2 (OH)5 je li bako opet si klala komsinicu a sto bre kad sam mogao prvo ja da je oderem ili ocerupam a u picku materinu Zaklana Celjad - Ucitelj OTOa Ni sam ne znam kako sam osnovnu skolu zavrsio kad starog sam ucitelja OTO-a smrcu dovrsio hteo je da mi objasni strug kad sekirom ga gurnuh u deveti krug sada njegovo bezglavo truplo pravi po skoli pokolj duplo bezglavo truplo pokolj duplo Zaklana Celjad - Zasto ne moze EDB u PTT zastozasto zastonemozeedbuptt zastonemozeedbuptt nemozene moze nemozenemoze zastonemozeedbuptt zastonemozeedbuptt nemozenemoze zastonemozenemozenemoze edbnemozeupttnemoze zastonemozenemozenemoze edbnemozeupttnemoze ptt ptt ptt Quote
must be between Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 Ljudi ja sam prvi put cuo neke vase pesme pre mesec dana i odmah sam nabavio ceo album.Ne volim ovako nesto sto se zove grind core ali ovo uopste nije lose,bas mi se svidja zvuk gitare,vokal je onakav kakav treba BAS MI SE SVIDJATE Quote
~ ت ~ Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 Potpis sam preuzeo sa BLACK i samo mi je privremeni, jer su mi prethodni potpis obrisali, zbog duzine... Moracu sada da se potrudim da smislim drugi... To je kraće sročio Lordring,neki faktor u Alogiji,koji-ne interesuje me,rečima 'mogu i ja da uzmem mikser,Super Secka i urličem-eto blek metal idile' Quote
Vladan Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 ' date='31. 12. 2004, 18:46'] Evo tekstova: Zaklana Celjad - Drobicu ti kicmu Drobicu ti kicmu drobilicom za kicmu Zaklana Celjad - Mika upao u shamotnu pec Miko Picko upade u samotnu pec peeeeeeeec A zena htela u zamrzivac da te stavi ijaaaaaaaaoooooooooo miko ijaaaaaaaaoooo istranzirala te zena sta si trazio u samotnoj peci sada goris tamo jebala te samotna pec Zaklana Celjad - Panonski govnar Panonski govnar jebale te depresivne aluvijalne ravni obesmislu ravnicarskog zivota ti pevas o skote ogavni Survan ti mozak u vrtaci raskola kao kakvom olupinom strovaljen jebao te petao i bagrem izvaljen Pakao jugo nostalgicarskog mentalnog pomora jebalo te blatno jezero balaton i kompletna madjarska privredna komora Panonski panonski govnar Panonski panonski govnar Nervnom devastacijom potpuno pogubljen nervnom devastacijom brutalno izdubljen Ne pomerajte bagrenje Ne pomerajte bagrenje Ne pomerajte bagrenje Ne pomerajte bagrenje Pakao jugo nostalgicarskog mentalnog pomora jebalo te blatno jezero balaton i kompletna madjarska privredna komora komora komora Zaklana Celjad - Sta trazi ovo oko bako? Sta trazi ovo oko bako u tegli za kisele krastavce oni su mladi i zeleni a oko belo pojela ga kiselina i to metanolna kiselina i to metanolna kiselina ili je to bio etanol CH2 (OH)5 je li bako opet si klala komsinicu a sto bre kad sam mogao prvo ja da je oderem ili ocerupam a u picku materinu Zaklana Celjad - Ucitelj OTOa Ni sam ne znam kako sam osnovnu skolu zavrsio kad starog sam ucitelja OTO-a smrcu dovrsio hteo je da mi objasni strug kad sekirom ga gurnuh u deveti krug sada njegovo bezglavo truplo pravi po skoli pokolj duplo bezglavo truplo pokolj duplo Zaklana Celjad - Zasto ne moze EDB u PTT zastozasto zastonemozeedbuptt zastonemozeedbuptt nemozene moze nemozenemoze zastonemozeedbuptt zastonemozeedbuptt nemozenemoze zastonemozenemozenemoze edbnemozeupttnemoze zastonemozenemozenemoze edbnemozeupttnemoze ptt ptt ptt Presmjesno - predobro!!! Samo tako treba nam neko ko bi zabavljao!!! Quote
Recommended Posts