CTPAX Posted January 10, 2005 Author Report Posted January 10, 2005 Smesno??? Textovi su skroz ozbiljni... Quote
Guest SpiRiTcRuSheR Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 (edited) E, lepo je to spam (razlog zbog koga i ne postujem) i sve..ali topic je bio da li neko zna nesto o njima! Ajd sad lepo neka neko napise osnovne podatke (pozeljno neko iz samog benda ili barem neko ko ih licno poznaje): Clanovi benda, pravac i sl. pa da ih uploadujem u metal-archive posto sam izvalio da ih nema tamo i ako su izdali album i zasluzili su da budu tamo, btw al je ovaj album demo ili full izdanje (pitam zbog trajanja albuma) Edited February 27, 2005 by SpiRiTcRuSheR 1 Quote
CTPAX Posted March 7, 2005 Author Report Posted March 7, 2005 Ajmo nije spam - Jedan lik iz vojske mi je rekao da mu je gitarista ortak i da poznaje ceo bend... Po njemu su oni sa Novog Beograda... A, sa druge strane, od par ljudi sam cuo da su iz Novog Sada... Znaci, ne znam nista vise, to je sve, ja bih pre rekao da je istina da su iz BG-a, a ti sad probaj da nadjes nesto drugo... Quote
Шöне Мики Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 Pa,sta ja znam,po meni su oni neki sporiji grind,eventualno death metal.... Sad,ne znam tacno clanove,ali jedina dva clana kojih mogu da se setim su Doktor Separator ili Serparator(ispravite me ako gresim) i Gasmaska. nisamneznamkakosamosnovnuskoluzavrsio je full lenght,barem meni tako izgleda,video sam CD jednom u Mamut-u,a i za tih10 minuta su postigli vise nego neki sa 60 minuta,ovi subarem zanimljivi Quote
CTPAX Posted June 3, 2005 Author Report Posted June 3, 2005 Da li se pojavilo nesto novo od ZCh? Quote
Гера Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 ja sam cuo neku pricu, i verovatno ce vam svima biti smesna, posto sam ja umro od smeha kad sam cuo, da je to bend Dejana Cukica... mada moze se to povezati, posto se non stop spot vrteo na Metropolisu, a Cukic je urednik tamo, tako da... ali, umro sam od smeha... Quote
RokateLi Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 ja sam cuo neku pricu, i verovatno ce vam svima biti smesna, posto sam ja umro od smeha kad sam cuo, da je to bend Dejana Cukica... mada moze se to povezati, posto se non stop spot vrteo na Metropolisu, a Cukic je urednik tamo, tako da... ali, umro sam od smeha... Hahaha, Dejan Cukic. Cek, to onaj pesovan sa cvikama? Pa nema koj drugi. Quote
amy_mccoy Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 ja sam cuo neku pricu, i verovatno ce vam svima biti smesna, posto sam ja umro od smeha kad sam cuo, da je to bend Dejana Cukica... mada moze se to povezati, posto se non stop spot vrteo na Metropolisu, a Cukic je urednik tamo, tako da... ali, umro sam od smeha... gluposti Cukic je samo uradio onu novogodisnju parodiju na Miku koji je upao u shamotnu pec btw..ja chuh da ima tribute to Zaklana cheljad...Preklana something Quote
Apeiron Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Cuo i ja za tribute, a i za bend pod imenom "Dva Duluma Groblja", koji bi trebali svirati obrade ovog kvltnog benda Quote
CTPAX Posted June 5, 2005 Author Report Posted June 5, 2005 ja sam cuo neku pricu, i verovatno ce vam svima biti smesna, posto sam ja umro od smeha kad sam cuo, da je to bend Dejana Cukica... mada moze se to povezati, posto se non stop spot vrteo na Metropolisu, a Cukic je urednik tamo, tako da... ali, umro sam od smeha... Hmmm, pa glas i bas podseca na glas Cukica... Quote
Santorini Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 Zar oni sami sebi ne rade tribjut? ja chuo da se zovu Preklana nejach Quote
tovar Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 mislim da sam to rekao na prvoj stranici... ludi su 220V. Quote
Santorini Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 mislim da sam to rekao na prvoj stranici... ludi su 220V. jbg. nisam video ima li vecih careva od njih? Quote
Ω Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 drugovi, dajte neki link za download njihovih spotova... Quote
ba+a. Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 (edited) Jedan od boljih bendova kod nas. Statraziovookobako zauvek! Sta trazi ovo oko bako u tegli za kisele krastavce oni su mladi i zeleni a oko belo pojela ga kiselina i to metanolna kiselina ili je to bio etanol CH2 (OH)5 je li bako opet si klala komsinicu a sto bre kad sam mogao prvo ja da je oderem ili ocerupam a u picku materinu Edited June 5, 2005 by I am the black wizards Quote
amy_mccoy Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 jbg. nisam video ima li vecih careva od njih? nema...i to potpisujem Quote
Geozee Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 Zaklana celjad je moj dobar drugar zelim mu da lepo peva i da ne zabushava. PS. Koju formulu kaze pevach u pesmi sta trazi ovo oko bako. Quote
Dead Man Drinking Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 Stvarno je extra bend. Spotovi su im fenomenalni Quote
Telcontar Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 Inace, znam ko su clanovi benda Quote
Vuk Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Pa reci onda. Jel se gitardzija zove Dimitrije kojim sluchajem? Quote
CTPAX Posted November 16, 2005 Author Report Posted November 16, 2005 Inace, znam ko su clanovi benda Waooo... Ali, njihov identitet mora ostati tajna jer su to nas predsednik, premijer i Rimski papa... Quote
Frankenchrist Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Waooo... Ali, njihov identitet mora ostati tajna jer su to nas predsednik, premijer i Rimski papa... Evo ga covek koji zna da cuva tajnu. Quote
lemmy sixx Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 DROBICU TI KICMU,DROBILICOM ZA KICMU!!!!!!! Quote
DaemOnizeR Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Odlična ideja, dobra produkcija. Jel' se može negde kupiti drobilica za kičmu na kredit? Quote
Recommended Posts