Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted (edited)

KAKVI CAREVI!

Imam sve od njih-tri spota i jedan album

"Nisamneznamkakosamosnovnuskoluzavrsio rekords" :lol:

Ma kakav grind-ljudi su samo dobri zajebanti :)

Ali ovo je legendarno:

Mika upao u šamotnu pec :mhihi:

"Miko picko!

Istranzirala te zenaaaaa!

A ja hteo u zamrzivac....

Ijaooooooooo"

Kvlt! :)

Edited by Re-Animator
Posted (edited)
Да. Ваљда ће снимити нов материјал. А шта значи "шамотна"?

Šamot je vrsta zemlje nešto kao glina, koja se meša sa još nečim nisam tačno siguran s' čim. Koristila se za oblaganje unutrašnjosti peći na drva i ugalj jer može da izdrži visoke temperature.Tako da su neke peći žargonski nazvane šamotna peć

Edited by To®
  • 1 month later...
Posted

Ја сам чуо да је их је држава тужила због Панонског Говнара.

Добио сам вечерас 4 пјесме од њих, ускоро би требо да набавим и цијели албум.

Дробићу ти кичму

дробилицом за кичму :)

најјачи текст :rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil:

Posted

Zasto da ih tuzi? Nisu direktno nikoga pominjali. A cisto sumnjam da drzava uopste za njih i zna, a i ako zna sigurno ne zna ko su oni.

Posted

Bend je zverski,nema sta.Preslusavam album svakodnevno,traje nekih 15 min pa i nije problem. Hit mi je Ucitelj OTTO-a, Zasto ne moze EDB u PTT:).

Dobri su Celjad,radujem se buducim uracima ako ce ih biti.Zna neko nesto o njima konkretnije?

Posted
Šamot je vrsta zemlje nešto kao glina, koja se meša sa još nečim nisam tačno siguran s' čim. Koristila se za oblaganje unutrašnjosti peći na drva i ugalj jer može da izdrži visoke temperature.Tako da su neke peći žargonski nazvane šamotna peć

Nije to zargon. Shamotna pec je vrsta visoke peci u kojoj se pece cigla. Shamot je inace glazirana pecena glina (kao ploce kojima se oblazu kaljeve peci - ali spolja). Culi ste valjda nekad za shamotnu opeku? To je izolacioni materijal.

• 2 weeks later...
Posted

Zaklana Celjad i Osmi Putnik 2, i nista drugo!!!

Imali su zapazenu analizu na Sok Koridoru. Pustali su im spot za Panonskog Govnara, i bas ih nahvalili.

Tajni identiteti su super. Trebalo mi je neko vreme da provalim da znam basistu :twisted::twisted: Mylo rules!!

Posted

Nisam coveka video dugo, posto sticajem cudnih okolnosti, od marta nisam u Bgu, tako da ne znam nista o planovima. Al ako saznam nesto ostavicu sigurno. Kad bi se uporedjivali opus i uticaj, siguran sam da nema uticajnijeg benda od Zaklane Celjadi.

DR TREPANATOR-DR SEPARATOR-MYLO-GAS MASKA!!!!!!! Fuck Yeah!!!!

• 1 month later...
Guest peramitic
Posted

moram da Vas razocaram, ali propustili ste verovatno njihov jedini nastup za sad i ko zna kad

bese to 22.06. ali vesto skriveno kao in memoriam Zaklana Celjad, ko je gledao neke Parafinske plakatcice po gradu mogao je da vidi :meshuggah:

mada se svirala samo jedna nova pesma, koja traje vise nego pola proslog albuma, mogli ste da dobijete i majice, i tako to, ali...ocigledno ste propustili :rolleyes:

Posted
Nisam coveka video dugo, posto sticajem cudnih okolnosti, od marta nisam u Bgu, tako da ne znam nista o planovima. Al ako saznam nesto ostavicu sigurno. Kad bi se uporedjivali opus i uticaj, siguran sam da nema uticajnijeg benda od Zaklane Celjadi.

DR TREPANATOR-DR SEPARATOR-MYLO-GAS MASKA!!!!!!! Fuck Yeah!!!!

Значи Заклана Чељад живе још увек :pivopije: .

Posted
moram da Vas razocaram, ali propustili ste verovatno njihov jedini nastup za sad i ko zna kad

bese to 22.06. ali vesto skriveno kao in memoriam Zaklana Celjad, ko je gledao neke Parafinske plakatcice po gradu mogao je da vidi :meshuggah:

mada se svirala samo jedna nova pesma, koja traje vise nego pola proslog albuma, mogli ste da dobijete i majice, i tako to, ali...ocigledno ste propustili :rolleyes:

e jbg ako je tako

Posted

Secam se toga,totalno su extra to odradili,samo neko ko je extremno pazljivo pogledao plakat i jo pritom imao puno muda da ode tamo je mogao da uziva u svirci :lol: Ja sam to izvalio tek desetak dana kasnije :udri:

@ peramitic: Koliko je bilo ljudi? Jel si ti bio?

• 5 months later...