bu Posted September 13, 2003 Report Posted September 13, 2003 Najavljeno je za izlazak u novembru, Dream Theater - Train Of Thought. Dakle sta mislite kakav bi mogao da bude??????? Pozdrav!!!! Quote
Shomy Posted September 13, 2003 Report Posted September 13, 2003 S obzirom da je La Brie imao u medjuvremenu Leonarda, Portnoy O.S.I. itd., pa s obzirom na te silne projekte ne znam koliko im je vremena ostalo za nov materijal. I s obzirom da me je zadnji album oduševio uglavnom jer sam ih na toj turneji prvi put video uživo, mislim da nije realno očekivati neki senzacionalno dobar album. I kad su oni još izdali dva studijska albuma u dve godine? Ipak, the hope lives on, sve je moguće (ni od novih Maidena nisam puno očekivao, a sad moram da menjam ćege posle svakog preslušavanja ) Quote
BodyRemover Posted September 13, 2003 Report Posted September 13, 2003 Let's roll... Smaraju devet godina... Voleo bih da me iznenade. Tesko. pozdrav Quote
Vlakey_Board Posted September 14, 2003 Report Posted September 14, 2003 Dream Theater's latest CD "Train Of Thought" is tentatively scheduled for release on November 11th 2003. The track listing is: 1. As I Am 2. This Dying Soul 3. Endless Sacrifice 4. Honor Thy Father 5. Vacant 6. Stream Of Consciousness 7. In The Name Of God Produced by John Petrucci and Mike Portnoy Engineered by Doug Oberkircher Mixed by Kevin Shirley European Tour Dates for 2004 (Tour) Jan 16th Manchester, UK - Apollo Jan 17th London, UK - Hammersmith Apollo Jan 18th Rotterdam, Holland - Ahoy Jan 20th Copenhagen, Denmark - KB Halle Jan 21st Oslo, Norway - Spectrum Jan 22nd Stockholm, Sweden - Hovet Jan 24th Stuttgart-Böblingen, Germany - Sporthalle Jan 25th Brussel, Belgium - Forest National Jan 26th Frankfurt-Höchst, Germany - Jahrhunderthalle Jan 27th Köln, Germany - Palladium Jan 29th Paris, France - Zenith Jan 30th Dortmund, Germany - Westfalenhalle small version Jan 31th Nürnberg-Fürth, Germany - Stadthalle Feb 02th Berlin, Germany - Tempodrom Feb 04th Winterthur (Zurich), Switzerland - Eishalle Deutweg Feb 05th Milan, Italy - Filaforum Feb 06th Bologna, Italy - Palamalaguti Feb 07th Rome, Italy - Palalottomatica sve se nadam da tju chuti opet neki dobar gruv kao na awake-u.. ali... ma ko zna... svaki album iz se razlikuje od prethodnog... ajde da vidimo koliko im treba za pun krug... Quote
Apeiron Posted September 14, 2003 Report Posted September 14, 2003 Ah, ne znam bas... cim vidim Portnoy-evo ime u produkciji, padne mi mrak na oci. Jos ako je pevao backinge... Quote
KRANG Posted September 14, 2003 Report Posted September 14, 2003 nešto su mi čudna ova imena pesama.. Quote
:={MaYa}=: Posted September 14, 2003 Report Posted September 14, 2003 ma bice dobro, ne moze valjda da ispadne neki uzas,ne od njih? :? mozda su imali inspiraciju,pa brze radili,mozda su imali neke pesme od pre,ne treba to tako gledati...aj videcemo uostalom. u medjuvremenu,kad bih mogla da se preselim u Nemacku Quote
miss Penny Lane Posted September 14, 2003 Report Posted September 14, 2003 jedan od mojih favorite benova-bice dobro!~ Quote
Kai Hansen Posted September 14, 2003 Report Posted September 14, 2003 uh kada bi bio kao awake...ali male su nade.. Koji je trenutni pevac?Jel onaj La Brie?! Quote
BodyRemover Posted September 14, 2003 Report Posted September 14, 2003 Portnoy gnjida! La Brie gnjida! Dobar album? tesko... Quote
Dasdariel Posted September 15, 2003 Report Posted September 15, 2003 Jesu gnjide nema sta Labrie je takav krsh on je trebao posle Falling da ode u kurac... pa videcemo kakav ce biti album ...ali cekajmo radije nesto novo od Devy-a! Quote
Vitamin K Experience Posted September 15, 2003 Report Posted September 15, 2003 http://dreamtheater.net/dtswcont.htm ROTFLMAO Ako novi bude bolji od 6doit onda ću reći "Super" uz brisanje znoja sa čela:D Quote
Kai Hansen Posted September 15, 2003 Report Posted September 15, 2003 mislim da znam sta treba da se uradi,..ali objasni mi ti,da se ja ne bi prolupio Quote
BodyRemover Posted September 15, 2003 Report Posted September 15, 2003 http://dreamtheater.net/dtswcont.htm ROTFLMAO Jesu lameri, znam... Ne znam sta im treba ovakva bruka... Misle valjda javice se neki pametni muzicari i odraditi im pesme kad njima vec ne ide Bruka! Quote
Face Of Melinda Posted September 16, 2003 Report Posted September 16, 2003 Oh my god, dajte ljudi nemojte da pljujete dok jos ne izdje novi album, kad izdje onda cu vas videti, ipak Dream Theater je DT a: Quote
Dreadful_Glare Posted September 16, 2003 Report Posted September 16, 2003 Let's roll...Smaraju devet godina... Voleo bih da me iznenade. Tesko. pozdrav ma da bre samo kad ti kazes Quote
fiction Posted September 17, 2003 Report Posted September 17, 2003 Ne mogu oni ponoviti ni Image & Words a ni Awake jedino mozda bude bolje od Turbulencije.Mada svaki DT album ima dobrih pjesama Quote
Марија П : Posted September 21, 2003 Report Posted September 21, 2003 Bicje dobar album!! Nadam se.... a: Jan 30th Dortmund, Germany - Westfalenhalle small version A mogla bih da budem tamo Quote
Kai Hansen Posted September 27, 2003 Report Posted September 27, 2003 objavljen je i cover za novi album na www.dreamtheater.net Po meni..cover je odlican! Quote
Dushan S Posted September 27, 2003 Report Posted September 27, 2003 Meni je do falling into infinity sve bilo OK, a onda pocinje da se oseca da je nemoguce imati 48 projekata sa strane i imati dovoljno muzickih ideja. Istovremeno, njihove pesme sa pocetka karijere su mi izgledale kao dobre pesme (koje mogu i na akusticnoj gitari da se odsviraju uz logorsku vatru ) koje su samo aranzirane sa rifovima, poliritmovima i kilom solo deonica. Opet su to odlicne stvari. Na zadnjih dva albuma mi je tesko da nadjem dobru pesmu, sve mi vise izgleda da je imati naizmenicno 11/8 i 15/16 ritam sa nekim sumanutim rifom i solom iznad vaznije od toga da li je pesma pamtljiva i pevljiva. Sa ovog zadnjeg sam slusao samo drugi disk koji je donekle pristojan, prvi disk zvuci kao da su samo ponovo snimili sve one pesme koje su bile suvise lose da udju na prethodne albume. Takodje imam utisak da su se stilski zaglavili, dok su shetali i menjali zvuk zvucali su svezije. Mislim da bi bilo bolje da su pogasili te svoje side-project-e, sacekali jos godinu dve i onda snimili nesto, kada se nakupi materijala i ideja. No dobro, pricam napamet, ko zna mozda je novi album fenomenalan? Quote
Vitamin K Experience Posted September 30, 2003 Report Posted September 30, 2003 Da, sve je to fino & krasno, ali oni moraju da isposhtuju ugovor sa izdavackom kucom i ne gube kontinuitet u izdavanju stvari. Quote
DeXterkk Posted October 7, 2003 Report Posted October 7, 2003 JA sam od skora poceo da ih slusham Nadam se da tje taj biti ok 8) Shto se mene tiche oni su uvek ok Quote
Veshtica_Maja Posted October 12, 2003 Report Posted October 12, 2003 Hm...znaci odgovori su vecinom negativni,i gomila vas mrzi ili ne voli bas Mike-a Portnoy-a?Zbog cega? :oops: Quote
Opera Ghost Posted October 12, 2003 Report Posted October 12, 2003 Zato sto je ono sto cime su mu napunili glavu na Berkley-u istrosio posle Awake-a...i misli da isti fazon moze da upali vise puta.... Petrucci je malo bolji po tom pitanju,ali ni on nije daleko... Quote
Recommended Posts