Apeiron Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 pozdrav svim fanovima DT iz dalmacije! nadam se da će netko od vas u Zg doći na koncert! Bice nas tamo, ne brini Dobro dosao na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmi Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Jel se ipak ide u ZG? Ja bih hteo vise od svega, ali neam petlje da odem jbg. Sto se tice Constant Motion-a, jeste da lici na Metallicu ali majku mu, kad ce Metallica napisati pesmu priblizno dobru takvoj? Metallica ne lici na sebe vise od 10 godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest indaguzoftrumetalofstil Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 o, da. ide se u zg can't wait, iako nije an evening with, što da ne uleti images and words? ipak je jubilej mada su 2005 u pešti odsvirali pola oktavarijuma iako je tada bio frižak par dana, mada je tad najmoćnije bilo na 'a fortune in lies' koja je bila druga pesma te večeri ako se dobro sećam btw na eventim.hr piše da sviraju 2 sata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Ja sam bio u SLO pre dve godine kad su bili na turneiji i slavili 20 godina postojanja .... e to je bila svirka! 3 sata (sa pauzom od 15 minuta) .... ono se sigurno neće ponoviti, ali ipak jedva čekam sutra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Blago vama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodsucker Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 hvala na dobrodošlici! ako ste u mogućnosti otići dođite u hrvatsku, bit će to dobro, i da biti će 2 sata svirke, a nakon toga u Boogaloo klubu afterparty... što se tiče slovenije ima 2 fgodine, bio san na toj svirci i da , 3 sata uživancije, to je najbolji dan u mom životu bio kažem vam...to je neponovljivo..tako da nisam uzbuđen kao tada ali...kada Labrie počme pjevati sve će se zabroaviti heee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drasticni_taxista Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 sutra je taj dan, jebes mi sve ako ne prespavam danasnji dan kako bih brze docekao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest indaguzoftrumetalofstil Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 no sleep till hammersmith, inače idemo nekim prebudženim minibusom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Jel to ovaj bus iz NS? Ja idem njime .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 CHAOS IN MOTION WORLD TOUR: 5 ITALIAN SHOWS CONFIRMED IN OCT DREAM THEATER with Special Guests: SYMPHONY X 25.10 Bologna, Land Rover Arena (Paladozza) 26.10 Roma, Palalottomatica 27.10 Andria (Ba), Palasport 29.10 Milano, DatchForum 30.10 Padova, Palasport uf!!! Blizu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spastic Ink Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Pre par sati sam doputovao iz Budimpeste !!! Sta reci..... Odvaljivanje maksimalno.Kad se naspavam pokusacu se setiti cele set liste Zvuk Fenomenalan.Dominicci je imao takodje odlican nastup. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 (edited) @Spastic Ink Uh, mogu misliti kakav je doživljaj bio! Taman kad se vratim sa posla očekujem detaljan izveštaj. Krivo mi je što nisam imala kintu da odem, mada da je SyX bio support zadužila bih se bez razmišljanja. Edited June 7, 2007 by Tanya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 sta su svirali, pricajte nesto?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spastic Ink Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Evo vrlo kratkog rezime-a. Dominicci je svirao oko 30-40 min.odlican sound i pesme.Znaci gitarista svira Ibanez Jam-a,extra lep model.Ima plavu kosu(za devojcice na forumu) nekih 1m duzine,za nju bi mogao dobiti jos 2 takve gitare i Mesa Boogie Salim se malo !Matori peva odlican clean veoma melodicno zvuci uzivo ! Dream sta reci....plafon Nisam klavijaturista ali Rudess,Rudess.......majko mila gledao sam ga i 2005,ali juce je razvalio. Petrucci je sa ovom kosom slican kao za vreme LTE projekta,onaj Music Man jede malu decu..La Brie nije falsirao koliko se secam,malih nesigurnosti je bilo mozda 2 ukupno.Myong hladan kao uvek udara po onom basu i mogucnost greske u svirci mu je 0 %.Portnoy "Funny Man",znaci obukao je dres nekog madjarskog kluba,sve sam rekao sto mi je palo na pamet.... Pesme: Mislim da su poceli sa Scenes-om(cudo),Intro(neki mix ubica) pa Strange Deja Vu .... zatim Take The Time(malo da se narod upeva) Sa novog naravno Constant Motion i odmah Dark Eternal Night(za one koji ne vole novi album da kazem da je ovo takva mast pogotovo zadnji riff da smo se ukenj... u gace ! Vezali su Endless Sacriface sa Foresaken,jako interesantno Ovo bas nije tacan redosled,samo znam da su svirali jos i Surrounded,Panic Attack,I Walk Beside You,The Spirit Caries On.. Zavrsili su sa As I Am... Otprilike su svirali bez prekida 1h 55min.Dosta kratko i to je moja jedina zamerka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 hvala ti, hvala.... e sad mogu da skoncam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmi Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 E bolje da nisi ni pricao kako je bilo. Lucky bastard Dok ne dodju u Srbiju...haha dobar fazon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sava savanovic Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Da li ima jos neko da podeli utiske sa nama koji nismo bili iz opravdanih razloga? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixStepsOnTheMoon Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Pesme: Mislim da su poceli sa Scenes-om(cudo),Intro(neki mix ubica) pa Strange Deja Vu .... zatim Take The Time(malo da se narod upeva) Sa novog naravno Constant Motion i odmah Dark Eternal Night(za one koji ne vole novi album da kazem da je ovo takva mast pogotovo zadnji riff da smo se ukenj... u gace ! Vezali su Endless Sacriface sa Foresaken,jako interesantno Ovo bas nije tacan redosled,samo znam da su svirali jos i Surrounded,Panic Attack,I Walk Beside You,The Spirit Caries On.. Zavrsili su sa As I Am... Otprilike su svirali bez prekida 1h 55min.Dosta kratko i to je moja jedina zamerka... banja....ah,nadam se da cu ih i ja ugledati jednog finog dana,jer ipak ovo su legende Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_silent_man Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Ej,ljudi,a meni kupljena karta za Zagreb,sve organizovano vrhunski,napisao sam to i ovde i ponudio se da pomognem tamo,posto sam imao kola itd..... A prosle srede-ZAPALJENJE PLUCA!!!!!Sa konjskim dozama lekova ujutru i uvece(koje,btw,jos uvek primam)....i sada citam ove impresije i NE MOGU DA VERUJEM!!!Eto,morao sam negde da se iskukam!!!Blago vama,svima koji ste bili u Pesti i koji cete biti sutra u Zagrebu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spastic Ink Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Zaboravio sam da su svirali i Home(znaci 3 pesme sa Scenes...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
borhes Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 (edited) Ukupno 13 pesama je bilo i gomila slika...strava zvuk i meni licno najbolje dt izdanje do sada a 3 puta sam ih gledao... http://www.imageshock.eu/img/fantasy-pxf1.jpg http://www.imageshock.eu/img/Labribrije.jpg http://www.imageshock.eu/img/Petrucio.jpg Edited June 7, 2007 by borhes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixStepsOnTheMoon Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Kako je Petrucciju chudna ova kosica nesto... ali jesu -gospoda- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Neka je pustio kosu, jer mu je ljepse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixStepsOnTheMoon Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 nije mu loshe ni kratko,ali da sa duzom kosom izlgeda mnogo bolje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAVATAGE Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Images and Words je muzička Biblijaa ne samo progresive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts