AstralliS Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 Čini se da je u zadnje vreme "kulminirao" kako je dobro pevao na DT albumima i ostalim projektima na kojima je učestvovao. Quote
gavrosaurus Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 Ја и иначе не примећујем нити сам икада примећивао проблем са његовим гласом. На овом издању апсолутно не. Човек је у одличној форми. Quote
vladream Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 nemojmo preterivati, on studijski ubija, ali u odredjenom periodu 95-2002/03 je imao problema uzivo, na pamet mi pada skrnavljenje A Change of Seasons, i to dela Another World na Scenes from New York Quote
AstralliS Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 Pa normalno je da svako ima uspona i padova, u bilo kom poslu koji radi. Samo što oni generalno kao bend i nisu toliko "padali", što ih nesumnjivo svrstava u sam vrh progressive istorije. Quote
gavrosaurus Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 Имао је јебених проблема јер се тровао! Човек једва живу главу извукао, наравно да је имао проблема. Ма, лик је цар. Quote
vladream Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 jebiga, ko ga je terao da se drogira, kad ne zna Quote
AstralliS Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 Hahaha... Ne mož' svako da bude drogIraš. Erm, skinuo sam "Greatest Hit", FLAC, iz trećeg pokušaja. Quote
Totamealand Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 nemojmo preterivati, on studijski ubija, ali u odredjenom periodu 95-2002/03 je imao problema uzivo, na pamet mi pada skrnavljenje A Change of Seasons, i to dela Another World na Scenes from New York Once in a livetime mi pade na pamet. Zaista je to bio nezgodan period za njega. Ali dobro, važno je da se vraća u formu, smatram njegovo pevanje na Systematic chaos najboljim njegovim performansom u istoriji Dream Theatera. Najozbiljnije. Quote
DragonHeart Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 LaBrie je rekao da je najbolje otpjevao na albumu "Awake" i dijelim to njegovo misljenje. Quote
Lunar Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 LaBrie je rekao da je najbolje otpjevao na albumu "Awake" i dijelim to njegovo misljenje. Isto i ja. I ako mi taj album nije medju omiljenim, tako jest mislim da su Images and Words, A Cahnge of Seasons i Train of Thought muzicki jaci od ovoga, ali sve jedno Awake kida . Quote
SixStepsOnTheMoon Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 Може ЛаБри само кад хоће. :-) Али ми не дјелује сигуран кад пјева лајв,од њега увјек Инспкет ди Анинспектед. Мада генерално је добар вокалиста,има страшно фину боју гласа за једног мушкарца,он баладе умије да развали,Лајв ат Будокан је супер одрадио. Quote
AwakeN Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 Vecinu Live snimaka je pomalo distonirao i to zna da ubode u uvo,i na Metropolisu i Budokanu,mada ima i dobrih momenata ali uglavnom varira,naravno to je moje misljenje! Quote
gavrosaurus Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 Forsaken I have come for you tonight Awaken Look in my eyes and take my hand Give yourself up to me Forsaken Fly away with me tonight Awaken Renew my life Now you are mine Give yourself up to me Quote
AstralliS Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 Od svih pesama (koje obožavam), najveći utisak na mene ostavlja "Home" sa "Scenes From A Memory". Dosta moćna, energična numera. Obožavam tu stvar. Quote
vladream Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 umesto sto se ovde raspravljas, idi spremaj taktiku za Francuze veceras, osecam da ce Karim biti u elementu Quote
AstralliS Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 Još kad je čujem na "Live Scenes...", uh... umesto sto se ovde raspravljas, idi spremaj taktiku za Francuze veceras, osecam da ce Karim biti u elementu Haha, verovatno je da si mislio na mene. No, ne raspravljam se, samo iskazujem svoje eskpresije o jednom od bendova koje obožavam. Što se tiče Francuza, nemaju oni neke šanse da prođu (sa onakvom igrom). Holandezi i Italijani su sigurni za nastavak takmičenja. Mada, voleo bih ja bilo ko da prođe dalje, sem Italijana. Quote
Sale B.C. Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 Dream Theater -- New York, NY -- May 21st, 2008 2001: An Ant Odyssey Constant Motion Panic Attack Through My Words Fatal Tragedy (Ass and Balls Version) The Dark Eternal Night Endless Sacrifice (W/ Where Eagles Dare Outro) Portnoy Drum Solo Portnoy and 3 Drummer Drum Duet Portnoy and BtBaM Drummer Drum Duet Portnoy and Opeth Drummer Drum Duet 5 Man Super Drum Clusterfuckfest (Included 3 keyboardist/percussionist) As I Am The Ministry of Lost Souls ------ Metropolis Pt 1 (Including awesome extended Jam) > Learning to Live > The Crimson Sunset (W/ A Fortune in Lies Outro) __________________ Quote
AstralliS Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 Huh, da mi je da vidim kako su izgledali svi ti silni dueti. Quote
vladream Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 pa ako oni ne snimaju dvd na ovoj turneji, ne znam ko snima Quote
AstralliS Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 Forever Storm snima. Hahah... I wish. Quote
vladream Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 strpljenje je vrlina, my young padawan Quote
Recommended Posts