Sale B.C. Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 Liquid Tension Experiment -- Bethlehem, PA -- June 21st, 2008 Acid Rain Kindred Spirits Biaxident Freedom of Speech Improv Jam --> Another Dimension State of Grace Universal Mind (w/ Keyboard Solo) Improv Jam --> Rhapsody in Blue When the Water Breaks --Encore-- Osmosis --> Paradigm Shift Quote
Dersu Uzala Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 Nemam listu. Verovatno je neko negde okacio u medjuvremenu. Slicna ovoj gornjoj ali ne i ista. Plus dzemovanje. Sve u svemu preko dva sata, bez prestanka. Fora je sto su ti svi tu na dohvat ruke, zvuk perfekcija, opusteno ko u kraju da sviraju. Quote
AstralliS Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Zamisli kombinaciju Dream Theater/Transatlantic/Liquid Tension Experiment (da dodam i Neal Morse bend). Portnoy bi crk'o. Quote
Totamealand Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Da ubacimo i reunion Spock's bearda? Kada je Morse već tu. Quote
Novaliis Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Aman ljudi o čemu vi to? Glup sam Liquid Tension Experiment je nekakav projekat? Ko svira tamo? Kakav Morse, i on je tu? Quote
AstralliS Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Haha. Plus bi dobar deo svih tih ljudi mogao da uradi jedan ogroman jam session. Da dodamo na sve to i The Flower Kings, John Petrucci & Jordan Rudess, King Crimson... Quote
AwakeN Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Aman ljudi o čemu vi to? Glup sam Liquid Tension Experiment je nekakav projekat? Ko svira tamo? Kakav Morse, i on je tu? Liquid Tension Experiment Mike Portnoy, John Petrucci, Tony Levin (King Crimson, Peter Gabriel) and Jordan Rudess! Neal Morse nije tu on je na Transatlantic-u. Quote
AstralliS Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Varg, ja sam mislio da se ti zajebavaš, hahaha... Oćeš i to da ti stavim na onaj DVD? Poslaću ti u ponedeljak, tj. sutra. Quote
Novaliis Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Ma nisam čuo za taj projekat ili šta je već. Može, stavi ga, uvek sam raspložen za tako nešto Quote
AstralliS Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Okej. Kad budeš čuo "Acid Rain" ima da paneš na dupe. :vinopije: Quote
Novaliis Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Držim te za reč, samo..ko zna kada ću pregledati taj disk, oko srede-četvrtka palim za bg i biću tamo neko vreme, možda i do kraja meseca. Kad se vratim javljam utiske Quote
AstralliS Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 E jbg... Ja ću za oko mesec dana biti verovatno na letovanju, ali ok. Bitno da ćeš čuti... I videti. Quote
Novaliis Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Hvala još jednom ... E da... Dream Theater rules Quote
Novaliis Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Okej. Kad budeš čuo "Acid Rain" ima da paneš na dupe. :vinopije: Pronašao 2 albuma- I i II, skidam ih upravo Quote
Novaliis Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 Zanimljivo je to što je Dimebag trebao da bude gitarista. Al' bi to bilo strava Quote
AstralliS Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 Nisam znao za to, ali nesumnjivo da bih voleo da vidim. Mada, John... Mislim. Quote
Novaliis Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 Znao sam ja da je bio dobar gitarista, ali da je baš trebao da radi prog, to me je iznenadilo. Šteta. Quote
AstralliS Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 Desilo se ono, slično Chucku, koji je taman zaplovio u neke nove vode, ali jbg... Sada bismo verovatno imali dosta kvalitetnih albuma. Pretty crappy. Quote
Jimmi Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 Meni je zao sto nisu uspeli da snime LTE 3 zbog JP-eve nezgode sa njegovom zenom. Ovaj Liquid Trio Experiment necu ni da preslusam. Quote
borhes Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 evo najave za novi DVD, pozz svima...na sinoćnjem koncertu White Snake - a u Osijeku je bilo stvarno extra. http://www.dreamtheater.net/news_dreamthea...p#chaosinmotion Quote
Recommended Posts