Jimmi Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Očekujem Petrucci-ja još nabildanijeg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Ahahahah, ne, definitivno mora da batali teretanu. A LaBrie bi mogao da zadrži bradu još neko vreme, baš mu nekako stoji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samurai Jack Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Portnoy carina, jedan od najboljih bubnjara svih vremena ! A Petrucci bi trebao nastaviti da ide u teretanu, da vidimo koliko moze da se nabilduje, dobro je krenuo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 A LaBrie bi mogao da zadrži bradu još neko vreme, baš mu nekako stoji. A da obrije glavu jer nema dvije dlake na njoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 Da, pa da stavi maramu i kačket i bude isti Haris Džinović. Taman i Ruddess ne bi bio iskompleksiran što je jedini ćelav u bendu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Hand Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 Portnoy carina, jedan od najboljih bubnjara svih vremena ! Jel vidis ti sta si napisao??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 Ja ne kapiram šta mu ne valja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Hand Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 On jeste jedan od najboljih bubnjara u progu. Ali je daleko od toga da je jedan od najboljih svih vremena To ti je tako apsurdno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 E ajde sad .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 Ja mislio da će da kaže "ne jedan od, nego najbolji". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Hand Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 Pa stoji da je jedan od najboljih u progu. Jer je npr. Bobby Jarzombek daleko bolji od Portnoya, samo sto nije toliko poznat Ali za mene su glupavi ljudi koji bubnjare iz metala svrstavaju u najbolje bubnjare sveta, jer to je ne moguce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 A zašto tako otvoreno huškaš ljude na raspravku? Dosadno ti je, a? Kad ćeš naučiti da muzičari nisu sprinteri a 100m, ili skakači u vis, gde se lako izmeri ko je brži, ko više skoči u vis, u dalj, ko dalke baci kuglu ... a inače, sad mi se čini da želiš da odvučeš priču na stranu "kako niko nema pojma koliko su ustvari jazz bubnjari najbolji" ... a ti se se, verujem, naslušao jazz-a. Pa sve i da je tako, niko ne može da porekne da su metal bubnjari izuzteno dobri muzičari, pa možda čak i najbolji, upravo zbog kompleksnosti onoga što sviraju. A raspravljati se sa nekim na forumu oko toga "ko je bolji muzičar" ... znaš ono poređenje sa olimpijadom za debile? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Ja sam oduvek velicinu muzicara merio po kreativnosti vise nego po tehnici. Ali cemu ova rasprava? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Ne očekujem ništa ja ocekujem guvno kao sve of 6 degrees pa nadalje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 HAHAHAHAH Sta Hip-hop uradi od ovog choveka,a bio nekad tako fin dechko. XD Train of Thoughts je fenomenalan album. : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 haha koliko je to njabolji avatar bio. imao je momenta 6 degrees, ali nije stoodovao test of time mislim da neces moci neke dobre kritike za ToT da nadjes ...to je tek djubrad tezak. na 6degrees su bar dobre bendove kopirali kao peter gabriel i radiohead, na ToT su zvuceli kao debeli matori geekovi koji se loze na slipknot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Kad ćeš naučiti da muzičari nisu sprinteri a 100m, ili skakači u vis, gde se lako izmeri ko je brži, ko više skoči u vis, u dalj, ko dalke baci kuglu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Train of Thoughts je fenomenalan album. : ) I'll second that...samo bez toga S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 (edited) Ja mislim da nisu govno svi posle 6DOIT!, ipak su dobri na svoj nacin, zavisi sta ti se slusa u kom trenitku, jedino Systematic ima neke pesme koje su "udju na jedno uvo, a na drugo izadju." Ja sam tako za neke abume mislio da su promasaj pa sam vremenom shvatio da nisu, jbg. Edited December 2, 2008 by Erotomaniac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 (edited) nebitno Edited December 2, 2008 by Mita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Hand Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 A zašto tako otvoreno huškaš ljude na raspravku? Dosadno ti je, a? Kad ćeš naučiti da muzičari nisu sprinteri a 100m, ili skakači u vis, gde se lako izmeri ko je brži, ko više skoči u vis, u dalj, ko dalke baci kuglu ... a inače, sad mi se čini da želiš da odvučeš priču na stranu "kako niko nema pojma koliko su ustvari jazz bubnjari najbolji" ... a ti se se, verujem, naslušao jazz-a. Pa sve i da je tako, niko ne može da porekne da su metal bubnjari izuzteno dobri muzičari, pa možda čak i najbolji, upravo zbog kompleksnosti onoga što sviraju. A raspravljati se sa nekim na forumu oko toga "ko je bolji muzičar" ... znaš ono poređenje sa olimpijadom za debile? Ja ne huskam nikoga, samo iznosim svoje misljenje. Btw, pitaj ljude koji me poznaju da li slusam jazz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Pa dobro, 'oćeš diplomu za to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Hand Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Ma jok, ne treba mi diploma zato sto sam rekao da portnoy nije jedan od najboljih na svetu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted December 3, 2008 Report Share Posted December 3, 2008 tebi nije, nekom drugom jeste, big deal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts