Erotomaniac Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 To je bio i moj komentar kada sam prvi put čuo taj album - pogotovo me je oduvao trip instrumental u Metropolisu. :rockdevil: Mada mislim da su svoj vrhunac tripa doživeli u pesmi The Dark eternal night... Ne postoji los ni jedan prosecan DT ov instrumental, svi su nezajebivi, ne samo mertropolis ili dark.... Quote
:matija Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Ceo images and words instrumentalno cepa, kad udje onaj saksofon na another day, pa oni prelazi na metropolis sa bubnjevima itd. itd. Quote
Killing Hand Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Images and words je zesce istripovan album ono cudno je ali do jaja javljam kada budem vise puta preslusao veoma cudno retko kad cujem ovako istripovanu muziku Sto je cudan??? Btw, jel znate da je Portnoy-ev cale predlozio ime Dream Theater, jer je bend po imenu Majesty vec postojao Quote
Assignment Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 YtseJam ima onu highlight melodiju, ali mi je kao instrumental "Erotomania" (jel tako bese )sa Awake draza... Quote
Killing Hand Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Pa DT je pre nego sto je izdao WDADU imao snimljen Metropolis i Change of Seasons Quote
Totamealand Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 YtseJam ima onu highlight melodiju, ali mi je kao instrumental "Erotomania" (jel tako bese )sa Awake draza... Ipak Dance of eternity za mene. Mogli bi neki instrumental na novom albumu? Ja bih se oduševio. Quote
AstralliS Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Mogli bi i ceo album instrumentalno. Quote
Assignment Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Ipak Dance of eternity za mene. Mogli bi neki instrumental na novom albumu? Ja bih se oduševio. Nadji "Liquid Tension" projekat - to je sve instrumentalno a cine ga glavni DT faktori Petrucci i Rudess Jeste li gledali "Metropolis" live video sa specijalnog koncerta zbog desetogodisnjeg jubileja ploce "WDADU"? Pevali Dominici i LaBrie zajedno, ali Charlie ga je zakopao samo tako... Na Youtubu ima sigurno, ako nekog zanima mogu da stavim ceo koncert (ceo prvi album) na svom serveru pa da vam bacim linak Quote
Uruk Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 ne bi bilo lose....(za link) Liquid tension rulez... jel tu bas bese Tony Levin? Quote
AstralliS Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Da bre... Tony sa onom harfom, haha. Inače, stavio sam linkove na Led Zeppelin temi za "Hammer of the Gods" DVD. Mike Portnoy, Paul Gilbert, Daniel Gildenlöw i Dave LaRue sviraju LZ. Vredi. Quote
AstralliS Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=exhIqVP76LM Quote
Jimmi Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Da bre... Tony sa onom harfom, haha. Inače, stavio sam linkove na Led Zeppelin temi za "Hammer of the Gods" DVD. Mike Portnoy, Paul Gilbert, Daniel Gildenlöw i Dave LaRue sviraju LZ. Vredi. Pa to mi pričaj care! Tražim Hammer of the Gods eonima. :pivopije: Inače ta harfa se zove Chapman's stick, ja mislim Quote
AstralliS Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Pa to mi pričaj care! Tražim Hammer of the Gods eonima. :pivopije: Inače ta harfa se zove Chapman's stick, ja mislim Eno tamo 47 rarova, pa uživaj. Svira i Muyung tog sticka na Budokanu. Quote
Лука Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 portnoj, nešto drka Mike Portnoy - New Album (Xmas2008) (2009) http://rapidshare.com/files/184292964/Xmas...iaportal.ru.rar Quote
Killing Hand Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 (edited) Portnoy snima ovaj album na Tami starclass (mislim da je Bubinga) iste boje koju ima i bubnjar Gardijana (sa kojim je bio u BGu) Edited January 17, 2009 by Killing Hand Quote
AstralliS Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 portnoj, nešto drka Mike Portnoy - New Album (Xmas2008) (2009) http://rapidshare.com/files/184292964/Xmas...iaportal.ru.rar Je l' ovo nešto njegovo solo? Quote
Erotomaniac Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 Je l' ovo nešto njegovo solo? ma ne novi za novi album je to... nego onaj deo kada spici onaj prelaz preko svih timpana i krene onaj ritam da cepa, tacno se izvaljuje da je to isto ono iz instrumentala iz glass prisona, tako da nas opet ocekuje ponavljanje starih rifova hehehe i nadam se da ce to biti poslednja iz Portnojevog epa o alkoholizmu hehehe Inace Labrie 19. januara ulazi u studio! Quote
Totamealand Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Inace Labrie 19. januara ulazi u studio! Ahahahah, al' se njemu ne žuri. Quote
AstralliS Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Čim LaBrie ulazi u studio, znači da su pri kraju snimanja, nakon čega će uslediti mix albuma. Sredinom mart možemo očekivati da procuri. A možda i pre... Ili kasnije... Ili pre... Ili ka... Quote
Recommended Posts