ProgressiveR Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Heh ... Bitnije je da pesme budu kvalitetne, ne to da li dugo traju ili da ih ima dosta. To da će biti najbolji do sada ... od toga naravno da nema ništa ... prošlo je mnogo godina od kad su mogli da naprave najbolji album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Cover je genijalan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 The Silver Cloud's Dark Lining hehe :] Svidja mi se cover, ki za Awake anno 2009. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 jeste lici na Awake cover. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Et in Arcadia Ego Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Sjajan, sjajan omot. Naziv albuma odstupa od Dream Theater "feelinga" na koji smo navikli u njihovim naslovima do sada, ali to je svakako dobra stvar - pogotovu ako to povlaci odstupanje i od onoga cemu su bili skloni na zadnjih par albuma. Ne znam gde, ali JR je dao mali nagovestaj da ce album biti zacinjen i elementima gothic chantova i atmosfere...Bas me zanima kako bi to zvucalo u njihovom izvodjenju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 "Black Clouds & Silver Linings" track listing: 01. A Nightmare to Remember 02. A Rite of Passage 03. Wither 04. The Shattered Fortress 05. The Best of Times 06. The Count of Tuscany Nije da mislim da DT krade od EGY ali jel samo meni ovo pomalo bode ochi. Ajde da me obraduju sa dobrim albumom, zadnjih nekoliko mi nije bash leglo kako treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 (edited) Black & Silver... kao samsung mobilni telefoni?? juoj, ovo će biti sraanjee..... Edited March 14, 2009 by Luka Hoax Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Nije da mislim da DT krade od EGY ali jel samo meni ovo pomalo bode ochi. Ajde da me obraduju sa dobrim albumom, zadnjih nekoliko mi nije bash leglo kako treba. Meni je to odmah palo u oči, samo sam ćutao, da ne malerišem .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 E, jes' sad, nema DT pametnija posla nego da krade nazive pesama od drugih bendova... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Ne govori se o krađi .. nego o korišćenju upečatljive fraze ... a za to itekako bendovi imaju vremena (nema benda koji za to nije imao vremena do sada) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Nije da branim nesto, ali nije to neka "fraza" sad koja je toliko originalna da nikada niko nikada nije mogao da je se seti. Koliko samo ima pesama bukvalno pod istim nazivom, evo kad trazim neki lyrics na googlu a da bendovi ili autori uopste nisu koristili tudje nazive. Npr. da su nazvali pesmu "Lateralus" onda bih se stvarno slozio da su "pozajmili" od Toola hehe ali A nightmare to remember i nije toliko originalno, mogao je svako drudi da se seti a postoje i slucajnosti, evo moglo bi onda da se kaze da su za Systematic chaos bili inspirisani nasim bendom Organized chaos, koji je pre nastao hehe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Meni ovo uopste ne lici na neku kradju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Kao sto napisah gore nisam rekao da je kradja, nego da bode ochi Mislim prvo shto sam video kad sam procitao vest o novom albumu, josh sam podsvesno procitao 'A Night to Remember' i kao 'cekaj cekaj nesto mi ne odgovara' ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Ja sam imao isti slučaj sa 'All nightmare long' od Metallice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Da li ima potrebe uopste misliti o nazivima pesama dok ne izadje album...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormlord Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Ma ljudi zamarate se nevaznim stvarima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AwakeN Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Da li ima potrebe uopste misliti o nazivima pesama dok ne izadje album...? To je sve sto imaju sada,pa nemaju o cemu drugom da pregovaraju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormlord Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Inace raspitao sam se za karte i mogu se kupiti preko naseg Eventima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Ko sa foruma sigurno ide u Mađarsku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 (edited) Ja idem sigurno. Sa mnom ide jos 7 ljudi koji nisu na forumu. Edited March 16, 2009 by obJan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Pa to... Ako budem išao do Mađarske, imao bih s kim... Za Bugarsku nisam siguran, verovatno je da će biti i tamo naših, al' mi nije sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Ko sa foruma sigurno ide u Mađarsku? ja idem sigurno, nema sile koja ce me spreciti, a samnom idu 3-4 koji nisu na forumu, nego idem sutra do belvi travela da vidim ako hoce da organizuju put, nego kada bi mogli i ljudi s foruma isto pa da bude realno vise...? to bi bilo lepo hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 To bi bilo dobro... Da se svi potovarimo i krenemo skupa. Neko bi bio i DJ, haha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Hand Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Ja bi isao, mada aj da cujem misljenje od vas koji su isli u madjarsku Da li cu moci da se prosvercujem nekako ili da odem bez vize, posto tesko da cu dobiti od mojih saglasnost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts