Erotomaniac Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 pa da imamo fun club mozda bi se i organizovali ali ovako je tesko, meni se cini ok onaj aranzman, jbg samo ta viza se ranije nije placala??? sta je sad ovo postali smo jos ciganskija zemlja za godinu dve? ali kako god ovo sa agencijom je kada se sve sabere i oduzme ok realno bez mnogo cimanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 u svakom slucaju mora da se plati i viza i put i karta za cert, ovo je ipak ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 (edited) Meni se vise svidja ova varijanta vozom, zato sto cemo dobiti popust, ako nas bude islo vise. Dakle jeftinije (za 50 evra skoro) + dobro druzenje. Edited March 18, 2009 by Ash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Slazem se, to je tacno, ali opet i suvise komplikovano za 45-50 e manje. Slazem se stvarno ova viza od 35 e dosta kosta ali jbg, ovo je ipak bolje organizovano, stignes ko covek, imas bus odmah posle i znas na cemu si. nije malo u svakom slucaju, ali sta je tu je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Mislim da treba svi da se izjasnimo, kada dobijemo pune informacije, o bugarskoj, i o obe verzije puta za madjarsku. Da ne bi samo naklapali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 U svakom slučaju Bugarska je jeftinija, ali zato kraći nastup DT-a.. A meni se Motey Crue ne gleda. Ne znam ko će još svirati na tom festivalu, ali ne očekujem nešto preterano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 E, i ja počinjem da se interesujem za ovo, ali nisam 100% siguran. Koliko vas odavde bi sigurno išli u Mađarsku? Ja kapiram da mi se ne gleda skraćeno DT izdanje, već full doživljaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Rano je govoriti ko bi sigurno išao.. Imam želju preteranu da odem da gledam, ali ne znam još uvek ništa. :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 E, i ja počinjem da se interesujem za ovo, ali nisam 100% siguran. Koliko vas odavde bi sigurno išli u Mađarsku? Ja kapiram da mi se ne gleda skraćeno DT izdanje, već full doživljaj. Ja u madjarsku sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Ja u madjarsku sigurno. to da... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spastic Ink Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 (edited) http://www.internettravel.rs/ DREAM THEATER 1. jul 2009 - Pap Laszlo Sportarena - Budimpesta - 19:30h Cena aranzmana: 45 eur (bus+vodic) Cena ulaznica: 35 eur - teren Polazak iz Beograda - 1.jul u 06:00h (Sava Centar) Polazak iz Novog Sada - 1.jul u 07:00h (Sajam) Povratak u Novi Sad i Beograd 2. jula u jutarnjim satima. Napomena: Za putovanje u Madjarsku je potrebna viza (35€) i medjunarodno zdravstveno osiguranje (350 rsd). Vizu obezbedjuje agencija. Preuzmi kompletan program putovanja: http://www.internettravel.rs/programi/drea...er_budapest.pdf Dobra stvar je da se krece isti dan ujutru,a ne dan ranije kao prethodnih godina....to je pohvalno.Ko radi treba mu 2 a ne 3 dana ... Pohvalno nije sto je potrebno 150e + sa kupovinom nekog diska i vise,koja se moze ubaciti u ovu projekciju da poseta bude full. Edited March 20, 2009 by Spastic Ink Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Šta ja znam, nisu ove cene mnogo strašne... Treba samo uzeti međunarodno zdravstveno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiveForTheKill Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 01. A Nightmare to Remember 02. A Rite of Passage 03. Wither 04. The Shattered Fortress 05. The Best of Times 06. The Count of Tuscany Sta mislite koja je od ovih dio Alcoholics Anonymous serije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Verovatno The Shattered Fortress, jedino tu mogu da zamislim neku simboliku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Verovatno The Shattered Fortress, jedino tu mogu da zamislim neku simboliku... I meni se cini da je to neki logican nastavak price. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 meni se cini da je A nightmare to remember, ima i tu simbolike... ali videcemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Hand Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 ja bih rekao Shattered Fortress Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Do kojega dijela price smo stali,btw? Kolko nas jos ocekuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Do izlaska albuma? S obzirom da se prvi video singl očekuje za par dana (ukoliko se već nije pojavio), ne bi trebalo mnogo da prođe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Do izlaska albuma? S obzirom da se prvi video singl očekuje za par dana (ukoliko se već nije pojavio), ne bi trebalo mnogo da prođe. Ne,ne..mislio sam na Portnoy-evu odiseju o alkoholizmu (Glass Prison edicija ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Haha.. Kome još to treba? I slična "Some kind of monster" izdanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Znači... Glass prisson, This dying soul, The Root of all evil, Repentance, PART V. Videćemo na šta će ličiti ovaj peti deo. Meni se iskreno od svih dosadašnjih najviše sviđa Glass prison, verujem da bi se većina složila. Repentance je isto fenomenalna stvar, ali mi se tekstualno ne uklapa u serijal... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Znači... Glass prisson, This dying soul, The Root of all evil, Repentance, PART V. Da,ali svaka od tih pjesama je podijeljena u poglavlja. Valjda se sa ovim "Part V" zavrsava sve. Inace meni je This Dying Soul najbolja,pa onda Glass Prison. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Da,ali svaka od tih pjesama je podijeljena u poglavlja. Valjda se sa ovim "Part V" zavrsava sve. Inace meni je This Dying Soul najbolja,pa onda Glass Prison. da This Dying Soul pa Glass Prison, ali obe su bas do jaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 da li ej neko slušao kako je bend KALISIA (neki death/prog) obradio "Fortune in Lies" ??? Da budem iskren, meni se više dopada kako su ovu ljudi to odsvirali od orginal pesme na prvom albumu DT-a ... verovatno zbog pevača i produkcije ... ali je savršeno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts