Jump to content

Recommended Posts

Posted

Evo odslusao samo nekoliko puta za redom ponovo ove dve pesme. A rite of passage mi je bolja od a nightmare to remember. ANTR nije nista posebno, osrednja pesmica, ocekivao sam vise s obzirom da traje 14 minuta. Videcemo za album. :D

Posted

Kako se bre neko ne zajebe pa ih dovuče ovde? :udri: To u principu ni ne očekujem od Legacyja ili Terra Nostre, već od nekog sa više para, ima ovde dosta ljudi i van UG metal krugova (npr narodnjačkih muzičara) koji se lože na DT...

Posted
E jel neko slušao "Images and Words 15th Anniversary Performance" ?? Upravo sam ga skinuo i uopšte nisam oduševljen zvukom, a posebno ne vokalom (ali na ovo smo se već i navikli) ...

Dobro zvuk i ne moze da se ocekuje da bude nesto jer je to Fan CD, a sad Labrie..... sve u svemu nije nista odusevljavajuce, najbolja je Wait for sleep a podseti me kooooliko je Learning to live dobra pesma.

Posted
Evo odslusao samo nekoliko puta za redom ponovo ove dve pesme. A rite of passage mi je bolja od a nightmare to remember. ANTR nije nista posebno, osrednja pesmica, ocekivao sam vise s obzirom da traje 14 minuta. Videcemo za album. :D

ali obe su vrlo dosadne kako god okrenes.

Posted
Kako se bre neko ne zajebe pa ih dovuče ovde? To u principu ni ne očekujem od Legacyja ili Terra Nostre, već od nekog sa više para, ima ovde dosta ljudi i van UG metal krugova (npr narodnjačkih muzičara) koji se lože na DT...

Hahaha da bre, to za narodnjake si u pravu!!! bio na neki rodjus, live muzika 2 kljavera :P I sad uzeo ja malo da se izivljavam na Korg Tr 88 i pita me kao taj lik, sta slusas?? Ja kao metal, ovo ono... A on, jel si cuo za Dream Theater (ja glavu na desno) Whaaat?? Jesam, a on kao, onaj Rudess ludak, gledam njihove koncerte, skidam ga pomalo, mnogo ga postuju ovi sto sviraju narodnjake?? Loool, smesno mi bilo u pocetku, a posle...

Posted
Black Clouds & Silver Linings (Special Edition) 3CD, 2009

3-disc Special Edition CD

A Nightmare to Remember

A Rite of Passage

Wither

The Shattered Fortress

The Best of Times

The Count of Tuscany

The 3-disc Special Edition CD includes the full album, a CD of instrumental mixes of the album and a CD of six cover songs, the titles of which will be revealed at a later date.

Šta li možemo očekivati od obrada... :rolleyes:

Posted

Gde su nju našli, jedna od najdosadnih stvari od Rusha - mislio sam da taj bend sa pesmom dužom od 10 minuta ne može da omane, a onda sam čuo The Necromancer. Što ne bi obradili Jacob's ladder? To bi već bilo nešto. :rockdevil:

Posted
Gde su nju našli, jedna od najdosadnih stvari od Rusha

grešiš, ovaj, grešiš silno momče!!!

mislim da je portnoy rekao da je rusha dovoljno bilo što u dreamu što u side projectima (cygnus and sea monsters, working man tribute), ali bar po meni - rusha nikad dosta!!!

Posted

Upravo... Rusha nikad dosta, samo sumnjam da će da ih ubace među ovim coverima.

Nešto mi miriše da će u duhu modernizacije početi da obrađuju Limp Bizkit, Korn i sl. :)

Posted
A plus ima i onaj "Rush Covers Medley", ali za njega ne mogu da nađem link na youtube-u, imam ga kao mp3. Ako te zanima, mogu da uploadam negde ili da ti pošaljem. :D

Bilo bi fino da uploaduješ ako možeš, verovatno ima još zainteresovanih. :da:

Posted (edited)
Bilo bi fino da uploaduješ ako možeš, verovatno ima još zainteresovanih. :da:

Uploadovaću malo kasnije. ;)

edit: Uploadovao sam, možete skidati 10 puta. :D

http://rapidshare.com/files/227987757/08_Rush_Covers_Medley__live_.rar.html

Edited by AstralliS