Grobodan Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Jebem ti, DT, Ryche i PoS - havarija I svi da ne prelaze u listama svoje četvrte po redu albume i milina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 uh pendragon - njih bih baš voleo da vidim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyNameIsMisery Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 People, evo vam dva torrent-a sa DT webstream nastupa na Download festivalu 2009: http://thepiratebay.org/torrent/4955833/Dr...14_2009_-_Video (prvi) http://btjunkie.org/torrent/Dream-Theater-...646f85fe1050bea http://www.torrentreactor.net/torrents/315...Festival-(Xvid) (i drugi, oba linka drže isti fajl) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 King Crimson cover: http://depositfiles.com/en/files/3fdx203u6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Svidja mi se ovaj cover. Mada manje vise svi su dobri, ali stvarno nemam zelju ni jedan da pustim 2 puta, ne vidim poentu izdavanja tih covera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Pa da se nalepi "limited edition" na disk i da mu bude veća cena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 King Crimson cover: http://depositfiles.com/en/files/3fdx203u6 jel' imas link za ceo taj cd sa obradama? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Ne. Nisu sve još ni izašle btwm fali još Maiden. Čeka se official date, pa ćemo sve lepo imati na 320kbps. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Ne. Nisu sve još ni izašle btwm fali još Maiden. Kako izaso je vec To tame a land? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 ma izasao je odavno na onoj IM kompilaciji, ja ga imam odatle ali nije se jos pojavio artwork Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 hehe, odem na DT sajt i vidim nema stvarno maiden-a jos, a pustena mi pesma u tom trenutku na kompu. Upravo sam pomislio da ludim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 http://mediaportal.ru/mp3/149052-dream-the...nings-2009.html 3 diska, treci su instrumentali pesama sa albuma, boli me kita to da skidam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Do jaja !!!!!!111 sto volim kad dodjem sa ispita i saceka me ovako lep link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 (edited) evo sad da sumiram utiske, od kada je album procureo slusam ga konstantno, cesto preskocim A Rite of Passage.. Album mi je bas prirastao srcu, posle osrednjeg SC zbog koga sam malo iskulirao DT ovaj me je ponovo vratio na preslusavanje starijih albuma, posle Octavariuma ponovo odlican album. Od mene 8.5/10 Za mene 3 odlicne pesme zbog kojih vredi imati ovaj album: Tuscany, Nightmare, The Best of Times... E jos samo da ih konacno cujem nekako uzivo... Edited June 17, 2009 by DBrave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AwakeN Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Neznam zasto je nekima SC album toliko losiji od ovoga.....na SC ima mnogo DT elemenata u svakoj pesmi naziru elementi proga!!!Cak i kada je u pitanju pesma Forsaken koju dosta ljudi nevoli jer kao spada neku komercijalu,piano solo na pocetku i strofa otkidaju koliko su progresivni!!!znaci iako su vukli na neku komercijalu nisu odstupali od PROGRESSIVE koncepta,a na ovom albumu takvih ima samo 1 i jos pola druge pesme.Na kraju krajeva poenta DT citave njihove karijere je prog a ne ovo sranje sto su izdali na novom albumu u kome jos samo zguzvani palestinci i mrtvi cetnici fale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 na SC ima mnogo DT elemenata u svakoj pesmi naziru elementi proga!!! U tom zecu lezi grm. Ne treba da se naziru. I da,Forsaken je smorina od pjesme,dobra je za prvih par slusanja. Strofa ima prog? Ima je i Rite of Passage. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AwakeN Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Strofa ima prog? Ima je i Rite of Passage. Neznam gde si ga cuo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Ja znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AwakeN Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 (edited) Reci meni da znam i ja. da ne sitnicarimo oko jednog refrena ja neznam gde si ti cuo tu prog cela strofa je 4/4 rif nista poseban ali ok.....jedina DT stvar na albumu je The Count of Tuscany. Edited June 18, 2009 by AwakeN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Kakve ima veze sto je 4/4? Ajde,razumijem ja da je time signature bitna stavka u progu,ali nije to presudno. Portnoy je u tup/tras fazonu citavo vrijeme,to stoji,ali Forsaken strofa je ,cini mi se,u 7/8. Ako je 7/8 mjerilo proga,onda je svaki narodnjak progresivan. Meni je rif druge strofe na Rite bas progy. Nego,omasio si moju poentu: ja sam naveo upravo Rite kao najmanje progresivnu na albumu,a opet se NAZIRE taj prog u drugoj strofi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AwakeN Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Svako ima drugaciju definiciju sta prog treba da bude mislim da o takvim stvarima je tesko raspravljati.za moj ukus album nije nimalo progy sto kazes,a opet tebi jeste i to je razlicitost misljenja koju delimo na ovom forumu.za to je tu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Naravno U svakom slucaju,nije niko 100% zadovoljan sa zadnjim ostvarenjima,zato cekamo 2011-12 da naprave napokon nesto u rangu albuma iz 90-ih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 samo ti cekaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Another day je inace u 4/4 pa se na osnovu toga kao moze se reci da je losija pesma i manje prog od Forsakena koji nije ceo u 4/4, vec ima strofu 7/4? Normalno da ne moze, Another Day je nevidjena pesma i ako je u 4/4 ona je i dalje pravi DT, ali stvar je u tome sto je to dobra PESMA, muzika je bitna ne time signature. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AwakeN Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 (edited) Niko nije spominjao Another Day i to je balada a Forsaken nije tako da nema potrebe za poredjenjem te dve pesme iako kontam sta hoces da kazes.rec je o tome da li je SC progresivniji od novog albuma....a naravno da jeste. Edited June 18, 2009 by AwakeN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts