Totamealand Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 prekosutra Nego jer zvao nekoga onaj iz agencije? Dal' smo uopste dobili vize? Čuo sam se danas sa njim, reče da polazimo u 6h od Sava Centra, u Pešti smo oko 1, i tako to... Za vizu nije ništa spomenuo, tako da računam da je sve OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Čuo sam se danas sa njim, reče da polazimo u 6h od Sava Centra, u Pešti smo oko 1, i tako to... Za vizu nije ništa spomenuo, tako da računam da je sve OK. Onda se vidimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabi Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Odoh i ja, pa se vidimo tamo sutra popodne Srećan put! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Lijepo se provedite! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Hvala Mora da se rano legne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Uzivajte ljudi !! Lep provod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmi Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Have a good one out there! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anon Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Preslushao sam vecinu stvari od ovih momaka i sve shto mi je ostalo kao utisak jesu prosechni tekstovi, za moj ukus ochajni vokali i neprekidno dokazivanje na gitari. I pored toga svega abnormalno su popularni, te ih ja svrstavam u komercijalu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmi Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anon Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Uvek se nadje dece koja nemogu podneti kritiku na bend koji slushaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmi Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Nemam ja živaca da te bashujem. Nek to odrade ovi momci kad se vrate sa koncerta sutra... Mada, respektujem tvoje mišljenje, samo mislim da je totalno trulo doći na temu nekog benda i reći da ti se taj konkretan bend ne sviđa i nalupaš par stvari koje nemaju veze s mozgom. Ja na primer ne volim Manowar, pa ne idem na tu temu da pričam kako mi se to ne sviđa, jer realno, koga boli ona stvar što ja ne volim taj bend. Isto tako i ovde. Niko ne mari što se tebi ne dopada ovaj bend i nikog nećeš uveriti da je taj bend loš ili komercijalan, pa makar i on bio. A nije, naravno. O ukusima ne vredi raspravljati, tako da je svako nastavljanje ove diskusije suvišno. Živio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anon Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 hmmmmmmmmm Ja lichno ne volim Metaliku, te ih nisam ni slushao i stoga nemam razloga da ih neosnovano kritikujem naravno. Ali slusham progresivni metal, i Dream Theater me je zainteresovao svojim brojem fanova (prvi je pored toola u progresivi) te sam preslushao par njihovih najachih albuma (images and words, awake, metropolis pt 2...) i razocharao se. Stoga samo iznosim svoju lichnu ocjenu ovog benda jer to radim za svaki koji dovoljno poznajem. Peace. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 hmmmmmmmmm Ja lichno ne volim Metaliku, te ih nisam ni slushao i stoga nemam razloga da ih neosnovano kritikujem naravno. Ali slusham progresivni metal, i Dream Theater me je zainteresovao svojim brojem fanova (prvi je pored toola u progresivi) te sam preslushao par njihovih najachih albuma (images and words, awake, metropolis pt 2...) i razocharao se. Stoga samo iznosim svoju lichnu ocjenu ovog benda jer to radim za svaki koji dovoljno poznajem. Peace. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 По први пут у животу чујем да неки ''прогресивац'' тврди како су ''Images & Words'' и ''Awake'' лоши албуми, кеве ми. Свакога дана сазнам нешто ново... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Sta li je lose na Images & Words, pa taj album je klasik, stvarno je smesno ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Azal daj mu ban nemoj da nas smara lik ovde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 (edited) Hahahha sta li ce postati od Mite za koju godinu :) vec sad ima prag toleranije -5 Edited July 1, 2009 by DBrave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Ali slusham progresivni metal, i Dream Theater me je zainteresovao svojim brojem fanova (prvi je pored toola u progresivi) te sam preslushao par njihovih najachih albuma (images and words, awake, metropolis pt 2...) i razocharao se. Stoga samo iznosim svoju lichnu ocjenu ovog benda jer to radim za svaki koji dovoljno poznajem. Peace. Cek, ti 'slusas progresivni metal', ali si se 'razocarao' u ova tri navedena albuma (images and words, awake, metropolis pt 2). Koji te onda progresivni metal ne razocarava, ako nije tajna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Ima nas raznih. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aRmatuRa Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Bad troll.Bad troll. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Samo da javim da je Dream Theater sinoć u Budimpešti objasnio neke stvari. U principu, posle sinoćne svirke, nema svrhe otići više ikada na neki koncert. Ono je bilo savršenstvo, svako skroz u formi, LaBrie je bio fantastičan i mislim da nikada više ništa neću reći protiv čovekovog glasa. Setlista: IN THE PRESENCE OF ENEMIES PT.1. BEYOND THIS LIFE MISUNDERSTOOD A NIGHTMARE TO REMEMBER HOLLOW YEARS CAUGHT IN A WEB EROTOMANIA VOICES SOLITARY SHELL A RITE OF PASSAGE PULL ME UNDER ----------------------------------------- MEDLEY: I. METROPOLIS II. LEARNING TO LIVE III. ACOS: THE CRIMSON SUNSET Bio sam neka tri, četiri metra ispred bine u početku, ali kada je krenula Erotomania i kada sam izvalio da se Ruddess bukvalno ne čuje, povukao sam se nazad. Tako da sam pola koncerta gledao bend i uživao u adrenalinu i energiji prvih redova, a drugu polovinu koncerta sam pažljivo slušao. Pazarih novi album, jako fino urađen... Sve u svemu, koncert je bio masterpiece. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 zasto forsiraju beyond this life? barneki fatal tragedy da bude u svakom slucaju, drago mi da sam ih gledao 2000 kad nisu mogli losu pesmu da odsviraju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AwakeN Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Dok je Rudess jos licio na onog kera za klavirom iz Muppet Show-a sa onom kosom!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 haha dada, nakaradna pecurka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts