SkullKrusheR Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 malopre sa novim spotom bili prvi na vh1 album chart-u, ispred lady gage, black eyed peas-a i ostalih sranja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Ju, bokte, kako to da ne gledam VH1 kad god ima nešto zanimljivo?! U koje vreme je sutra album chart? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Kul. Mada mi je ponovo krivo sto se to nije desilo za neki malo bolji album u smislu za neki vise prog album. Tako bi uspeli da priblize prog sirim masama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Ju, bokte, kako to da ne gledam VH1 kad god ima nešto zanimljivo?! U koje vreme je sutra album chart? ne znam kad ima, ovo mi ortak danas javio da vidim, bilo mi chudno jako. probaj negde na netu da nadjesh program za sutra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twisted_Sister Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Teže ka progresivu... x) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 I ovo sam propustio zbog mora, ah! Ali zato u oktobru ih gledam u Sloveniji, pa makar crkao posle toga! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AwakeN Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 koliko kosta viza za sloveniju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 35 eura. Put je bio zadnji put kad sam išao (proletos) oko 4500 dinara povratna vozom (ako se dobro sećam) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 (edited) i suprotno Edited July 9, 2009 by Luka Akuma No Kuma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanicAttack Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Jao,pa kako je LaBrie ovako brutalan...ko bi rekao? John Petrucci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 dobio je odmor od foruma na 5 dana da se iskulira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 dobio je odmor od foruma na 5 dana da se iskulira. Ti si lake ruke deda, ja to odmah banujem Ne stvarno, taj je tu samo da spamuje, bilo je par tema otvorenih, tipa "svi ste vi debili" i tako... to je za ban bez rasprave. Nego, dream theater... novi album mi se i dalje ne svidja, a ove obrade nisu mogli bezveznije izabrati... kontam da su to njima mozda drage pesme, ali opet, cemu, i kome, pitanje je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 pesme su bogovske, ali obrade.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 (edited) Mislim da su predobro uradili Stargazer i Crimsona, a za To tame a land sam se već iznenadio da je odlično odsvirana, ali mi je LaBrie malčice slabiji nego obično. Ove ostale pesme ni ne znam... Odnosno, nisam ih znao u originalu dok nisam čuo obrade. Edited July 12, 2009 by Totamealand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 mene je najprijatnije (za divno čudo) iznenadio queen, stargazer i to tame nemaju muda, larks tongues je ok valjda zato što nema labria Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 dt upravo na vh1 album chart-u, neka prebaci ko je tu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 U kurac, i opet nisam bio tu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grogi Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 Tlja... Nabavio sam novi album i ....tlja. Od roadruner-a nešto mi je sve zbrzano. Ima super tema, svirke al jbg, ja slušam DT od When Dream And Day Unite, ne mogu da se naviknem na r dz dz bez podloge. Petrucci se natrzao, Portnoy ima par "specifičnih delova" i ostali prosek. Dobro je što Labrie manje zavija i ima par super delova sa pozadinskim dubokim glasom Portnoya. Sve u svemu, zadnje što smatram kao hit je sa Train-a. Činjenica je da sad počinjem da ih slušam i da čujem album rekao bih cool i batalio posle 5 slušanja. Za sad planiram na koncert u SLO pa ćemo videti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 ja slušam DT od When Dream And Day Unite Respect. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AwakeN Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 (edited) Činjenica je da sad počinjem da ih slušam i da čujem album rekao bih cool i batalio posle 5 slušanja. Mislim da ce DT da zivi ubuduce od stare slave a nove fanove koje prikupe nece biti prog fanovi i to je cinjenica. Nazalost. Edited July 19, 2009 by AwakeN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Koliko je ovo smešno! Posebno mi je jako kako publika sve ponavlja za Portnoyem u drugoj polovini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grogi Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Mislim da ce DT da zivi ubuduce od stare slave a nove fanove koje prikupe nece biti prog fanovi i to je cinjenica. Nazalost. Pa zbog duzine stvari nece to biti obicni slusaoci. E sad, da li hoces 1000 klinaca ili 500 staraca za fanove. Udaljili su se od progresiva, sad su progresivni trash . Nije to lose al onda Labrie mora da leti, ili da nauci 2 oktave nize da peva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 ja slušam DT od When Dream And Day Unite, Ne razumem sta to znaci? Svako ih slusa valjda od prvog albuma pa nadalje? Ili ih slusas od 1989.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grogi Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Ne razumem sta to znaci? Svako ih slusa valjda od prvog albuma pa nadalje? Ili ih slusas od 1989.? Pa imas koji i ne slusaju od prvog albuma. Konkretno sam ja poceo 1997. i to od Awake-a. Vise volim starije albume. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts