AstralliS Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 Veći deo spota je u toj nekoj atmosferi... Jeste da je pesma balada, ali odaje vrlo čudan utisak. Još ako se doda i otkazivanje turneje... Nešto muljavo skroz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 Mene na pocetku spota Portnoy podseca na Mickey Rourke-a iz the Wrestlera. Ima slican hod, vidi se da ga zivot nije mazio . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Jednostavno su slabo zaradili na ovoj Progressive nations turneji, moraju malo da se povrate... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kvrag Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Dream Theater je najvece sranje od benda ..... a pevac je smesniji od ovog u sredini : Ma svi su smesni i muzika im je sranje ...... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Dream Theater je najvece sranje od benda ..... Kontrolisi se sa izjavama, stvarno si naporan. Ako ti ne valja, iskuliraj, i idi pametuj negde drugo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kvrag Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 To je moje misljenje , nemam pravo na moje misljenje ? Svako ima pravo da kritikuje bend. Tako da stojim iza svoje izjave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Ma lik ide random po forumu i kenja. Banuj ga jer ocigledno to zeli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kvrag Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Ma lik ide random po forumu i kenja. Banuj ga jer ocigledno to zeli Pa kenjam po onome sto ne valja , nije random i ne idem redom , znam sta biram 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Pa kenjam po onome sto ne valja , nije random i ne idem redom , znam sta biram Samo napred, ali ja kad naletim na jos jednu izjavu poput ove na forumima gde sam moderator, dobices zabranu postovanja od par dana, za pocetak. Recimo, da sam moderator na black metal forumu, zbog onoga na Dark Funeral temi vec sad ne bi mogao pisati po forumu. Idi slusaj sta vec slusas, gledaj filmove, opusti se. I prestani prosipati praznu pamet po temama, bez ikakvih argumenata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Čudan mi ovaj spot... nekako mi suviše u MTV fazonu... i neko reče da deluju umorno na spotu, slažem se, al kapiram da pesma "traži" tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kvrag Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 I ja napisem a ti obrises post , pa u cemu je fora ? Inache , imaju jedan spot za neki gej baladu od pesme , teska komercijala i uzasno losha pesma....a spot ne moze biti vishe MTV od ovog. http://www.videocure.com/video/205992.html Upravo ovaj. EVO TI ARGUMENT ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 (edited) Odlicna pjesma i spot. Edited November 20, 2009 by Poor Twisted Me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kvrag Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Trollovi su kulllllll 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necromortum Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Dream Thater su apsolutno jedan od najboljih bendova svih vremena!! Tekstovi su im smisleni i udaraju vas u srce, mike je jedan od najboljih zivih bubnjara, a James-ov glas je nesto posebno!!!!!! HAIL DT @ kvrag : ako mislis da su Rhapsody i Dream Theater sranje koji kurac trazhish ovde?! Idi na neki emo forum pa tamo kenjaj a ne ovde..DT i Rhapsody su svirali dok ti jos nisi bio u planu.Zato tisina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmi Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 no comment za ove postove gore. intervjuisali medveda: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 (edited) Heh, svi su izhejtovali Barselonu. Klavijaturista Unexpecta mi rece da je tu bilo ubedljivo najgore ozvucenje na celoj turneji, reverb 10 sekundi, toliko imaju crkve jbte edit: kako kenja, jedini nas je iskulirao od svih clanova svih bendova, a kao nije rockstar Edited November 25, 2009 by stormtrooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 (edited) Nije da branim Johna, ali jbg, sve ima svoje razloge. A iskulirao vas je i JMX. EDIT: Odavno nisam gledao ovako dobar intervju, neka pitanja su stvarno odlična i smislena. Edited November 25, 2009 by Totamealand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Odlican intervju :} Samo....jebote,koliki je....mogao bi da oladi sa tom teretanom,za koju godinu ce da izgleda ko shvarceneger Posto mi je ovo prvi post na DT temi,da iznesem neko opste mishljenje o bendu.DT mi je jedan od omiljenih bendova i dosta dugo ih slusam ali nekako su uvek imali jednu jedinu manu,a to je labrijev vokal :s Nekad mi stvarno zvuci odvratno.....ko kastriran...nekad ok.U principu ,DT bi bio savrshen bend da imaju nekog drugog vokala....cak vise gotivim i Domenici-ev vokal neko od labrija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 DT bez Labrija ne može biti DT. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Ma znam Samo mi ponekad smeta njegov vokal xD Nekad zvuci ko zena xD Npr,da Russell iz Simfoni eksa peva,to bi bio savrsen bend :} Inace ,kao dnevnu terapiju pustim Take The Time Petrucciev solo iz Tokija ,sa DVD-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Labrie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Dobro dobro,ubedili ste me Ma dobar je Labrie :} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Ma nema sta da se ubedjujemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Samo da odvojim momenat da vam skrenem paznju na la Brie-a na 7:29 u ovom intervjuu JP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Ma,to je bilo tad xD Slusaj ga sad ,ko da nikad nije pevao pesmu,ocaj : http://www.youtube.com/watch?v=RzKnAwMR3wM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts