ShinigamY Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Ne znam sto, al ja pomislio na Myung-a kada sam video naslov te pesme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 (edited) @Novaliis: Ili samo pokušaj zanimljive pesme. Ja ne očekujem baš ništa od albuma, pa ono... Edited June 8, 2011 by Lou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Naslov me je prvo zabrinuo a onda nasmejao, mislio sam da je fejk. Nisam verovao da će u samom nazivu albuma da aludiraju na odlazak Portnoja i celu priču. Čak i da su hteli tako, možda su mogli da izaberu neki suptilniji naziv. Bilo bi bolje da su ga kratko i jasno nazvali Drama, ako su već hteli sličnu konotaciju. Sveža informacija - Myung pisao tekstove za album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Ako je tačno, a izgleda jeste, ima nešto u tome što će Roadrunner da objavi DT i Opeth u istom danu. Jedan od ta dva će biti teško govno, ja tipujem na DT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Ma, znaju da ima dosta zajedničke publike, pa misle da će da se nakupe pre-ordera od ljudi koji kupuju oba albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Ili mozda jeftinija solucija za DT i Opeth u pakovanju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Combo narudžbina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Iskreno, vise ocekujem Opeth, izgleda da ce odraditi album u prog rock stilu, u fazonu sedamdesetih. OD DT ne znam sta da ocekujem, ali preslusace se sigurno. Nekako se potajno nadam prijatnom iznenadjenju (mada je tako svaki put kada izdaju album).. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Imam neki dobar osecaj za ovaj novi album, kao da ce se nesto promeniti... Nisam imao takav osecaj sa Black Clouds, mozda stvarno se uzmu upamet nakon dolaska novog bubnjara, mozda im on objasni nesto xD ne znam da li je bilo ovde, jes da je bivsi bubnjar al ajd http://www.mikeportnoy.com/interact/purplemonster.aspx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 http://www.progarchives.com/album.asp?id=33499 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Bar je slika pristojna. Osim ljudske figure koja je nevešto nalepljena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 To je fan made. Ne znam zašto se zaleću ovi sa progarchives. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 još jedan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Haha, kako ti sa progarchives, uopšte, nabavljaju slike? Mislim, ne čekaju saopštenje od benda ili izdavačke kuće, nego samo "opa! evo slike!". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 ma tamo albume može da doda bilo ko registrovan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Onda je jasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Na cover treba da stave Majka P! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 http://www.roadrunnerrecords.com/news/Dream-Theaters-Guitarist-Talks-Influences-Pushes-New-Drummer-To-The-Limits-23053.aspx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grogi Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Hvala za link. Jedino mi nije jasno što bubnjar, koji teži da bude što prepoznatljiviji i da ostavi neki trag u muzici, dozvoli da bude fizikalac. Mislim da je Mangini predugo bio studijski muzičar, na'rani svinje i ne diraj ništa fazon. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 i meni je to suludo, da ti gitarista izmišlja fillove, slušao sam par albuma sa kucanim bubnjevima od strane gitarista, to je blagi užas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Nema Mangini dovoljno kredita da bi se upustio u bilo kakvu "raspravu". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas Haake Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Nema? A Petrucci naravno, ima... Prototip nadobudnog gitariste koji "sve zna najbolje"... a bend davno otisao u persun. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash Gordon Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Sveža informacija - Myung pisao tekstove za album. Dakle, da očekujemo čiste instrumentale. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grogi Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 A stvarno su postali debilni. Audicija za najboljeg bubnjara, kurac-palac, a na kraju prof. dr Petrucci na nekoj Segi napravi bubnjeve i daa na sviranje. Da ima bar malo mozga rekao bi Mike-u da uradi to kako misli, jer je najbolji i u materiji vec 20+ godina, pa onda ko sta ima od ostalih da prokomentarise. Ovako mu je rekao "Sedi! Jedinica!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 biće najcrnje ako su petruciijevi drum tripovi ustvari neki kvazi portnoj fazoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts