Killing Hand Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 ide se sigurno u budimpestu..slusao sam ih letos u madridu prvi put i oni su sasili ali sa vredi kada spanska publika najjadnija jeste da je set lista djene djene..ali za ceo put ne treba vise od 80e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Oni i sa Portnoyem i bez njega vise nikada nece snimiti dobar album, zato bolje da je Portnoy ostao sto puta su bile bolje set liste dok je on bio u bendu, makar je live vredelo gleda ti ih jer su tu nenadmasni bili, ovo nije to to live bez njega vise... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 bonus dvd: http://getmetal.org/progressive-metal/10747-dream-theater-the-spirit-carries-on-2011-dvd5.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grogi Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 Dream Theater - The Spirit Carries On - Full Doc.mp4 http://www.megaupload.com/?d=FEPD2MZZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyNameIsMisery Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 E, njesra je kvalitet tog dokumentarca (sa linka)... Video - očajan za današnje uslove i .mp4 format. Ali, ko voli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodsucker Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 album mi je sve bolji i bolji.. bio sam veliki skeptik kad je tek izasao al sad sve ide prema boljemu. idem u budimpestu ili Beč pošto sam ljetnju turneju propustao. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 E, njesra je kvalitet tog dokumentarca (sa linka)... Video - očajan za današnje uslove i .mp4 format. Ali, ko voli... iznad tog linka imas post gde je dvd format. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grogi Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 MP4 je da se zadovolji radoznalost. Je necu ni skidati DVD, ocekvao sam vise novog materijala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 Koji je promasaj taj novi DVD *facepalm* koga briga da gleda petparacki dokumentarac koji je vec na youtubu mesecima, trebali su da ubace izvodjenje sve tri pesme, svi bubnjari onda bi to imalo smisla, ovako da imam Manginija koji se gubi i place na DVD-ju, ne zelim 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grogi Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Koji je promasaj taj novi DVD *facepalm* koga briga da gleda petparacki dokumentarac koji je vec na youtubu mesecima, trebali su da ubace izvodjenje sve tri pesme, svi bubnjari onda bi to imalo smisla, ovako da imam Manginija koji se gubi i place na DVD-ju, ne zelim Pa to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucky1871 Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Ja sam slusao ceo album ispreturano, malo ovu malo onu pesmu, nisam seo i aono aj sad odslusam album... Doduse, tako sam slusao i sve ostale albume DT-a... generalno album mi se svidja, citao sam 15 ak strana unazad na ovoj temi i stvarno nema potrebe da ulazim u detalje, momci su lepo sve rekli. Znaci u sustini moja ocena je 8/10. Nego, za mene mnogo bitnija stvar, cuo sam za koncert u Madjarskoj, video setlistu i sve je to super nego momci recite vi meni ima li nekog organizovanog prevoza, ja jos ni jednom nisam bio na njohovom koncertu i nemogu to sebi da oprostim i na ovaj moram da odem Jednostavno je preblizu da bih propustio! Dajte neke informacije molim vas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Najvjerovatnije ce biti prevoza na Dream Theater u Budimpesti u februaru, organizator iz NS, vjerujem da ce se oglasiti ovde kad se koncert primakne. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodsucker Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 da bar iz Hrvatske bude štagod takvo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grogi Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Evo i Outcry, live... Sve mi bolja ova pesma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Ima li jos nekoga da ga ona pocetna melodija na "Lost Not Forgotten" podseca na "Lawrence Of Arabia"? :] Ne kazem da je ista, ali uvek se setm tog filma kad krene pesma... Anyhow, ta i "Breaking All Illusions" najbolje sa novog. I sam album sasvim fin, bolji masu od prethodna dva, ima svojih mana, pre svega jedno 2-3 pesme viska...a svako uzdizanje preko toga i poredjenje sa stari(ji)m albumima mi je cisto preterivanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Meni je Build me Up, Break me Down najgora DT pesma koju sam ikada cuo, a mislio sam da od A rite of passage ne moze gore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Meni je super ta pesma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 (edited) Build me up, break me down Jbg, kunem se u prog, ali ne mogu da odolim jakim rifovima i zaraznom refrenu. Iskreno, jedan od favorita na albumu, i nema sumnje da će da mi legne uživo. http://www.youtube.com/watch?v=k0HuDg00G-k Looks fun Edited October 23, 2011 by Totamealand 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 (edited) Build me up, break me down Jbg, kunem se u prog, ali ne mogu da odolim jakim rifovima i zaraznom refrenu. Iskreno, jedan od favorita na albumu, i nema sumnje da će da mi legne uživo. Nisam ja zadrti prog fanboy, ali pesma je dosadna, ubija me u pojam, jedna od onih koje nisu trebale uopste da se nadju na albumu. Edited October 23, 2011 by Erotomaniac 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grogi Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Meni je Build me Up, Break me Down najgora DT pesma koju sam ikada cuo, a mislio sam da od A rite of passage ne moze gore 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
I'm Calmer Than You Are Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Prodajem box pod imenom "original album series" sa sledecih 5 albuma: images and words awake falling into infinity scenes from a memory train of thought svi su u slim kartonskim kutijama, replike vinila 2000 dinara Srdjan 0652552540 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mareli Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 (edited) Realno ili ne,ipak je pozicija 2 http://www.rollingstone.com/music/photos/readers-poll-the-top-10-metal-bands-of-all-time-20111102 Edited November 3, 2011 by mareli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 naravno da je nerealno, kao i svi glupi net pollovi, inače dt su tweetovali ovo, što objašnjava sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts