azal Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 kad na ovom rolling stone-u skrolujes malo komentare, svi su maksimalno odusevljeni, garant klinci metalci, jedini prog bend koji znaju je dt, krenuli da slusaju od train of thought ili tako nesto... ili obrnuto. oni ljudi od 40 plus sto su prestali nove bendove da traze pre 10 godina i kupuju sve od starih idola. samo da podseca na nesto sto im je vec familijarno, i to DT najbolje zna da radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LetTheMetalFlow Posted September 17, 2013 Report Share Posted September 17, 2013 Nekako sam predosećao da će The Enemy Inside biti najbolja pesma i obistinilo se, jednostavno znali su i oni sami da će baš ta pesma i navući fanove , pa su je zato prvu i objavili,ostale pesme sve nešto mirno,nema neke brzine,ravno i bezlično,mnogo lošiji od prethodnog . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grogi Posted September 17, 2013 Report Share Posted September 17, 2013 Nisam imao strpljenja ni da oslušam do kraja. Najviše mi smeta taj novi, više generički zvuk, svaki ton, sve prenaglašeno. Jbt, što se ne zapitaju zašto im je Images jedan od najboljih albuma a zvučali su kao da sviraju u letve i šerpe. Svakako ću par puta obrnuti album, da ipak probam da shvatim šta su dečaci zamislili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted September 17, 2013 Report Share Posted September 17, 2013 to je ta progresivnost kad stalno guliš jedno te isto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash Gordon Posted September 17, 2013 Report Share Posted September 17, 2013 I onda posle još kad bend kaže da im je najnoviji album njihov "najsnažniji" do sada. Neće to ići. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted September 17, 2013 Report Share Posted September 17, 2013 I kad Petruci objasnjava pojam torte u zvuku koji traze :haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted September 17, 2013 Report Share Posted September 17, 2013 slab album definitivno, jedino mi se illumination theory svideo zbog onih instrumentalnih delova, kao iz nekih saundtrekova da su iskočili (istina, zvuče reciklirano, ali nešto mi leglo). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted September 17, 2013 Report Share Posted September 17, 2013 ovo je najgori DT album ikada 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted September 17, 2013 Report Share Posted September 17, 2013 haha onaj Dream Theater Forum ga svrstava vec u instant classic, boze koje su to paljevine na tom forumu Jedan post mi se pogotovo dopao: Mebert78 wrote: When I see DT on tour this spring, I cannot wait to look Petrucci directly in the eye as seriously as possible, shake his hand, and tell him that he just released possibly the greatest album of his career and one of the greatest albums in progressive metal history -- and that's coming from a 20-year fan who adores the Kevin Moore era. This album is amazing. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted September 17, 2013 Report Share Posted September 17, 2013 Ja mislim da rec Progressive na zapadu sada znaci samo tehnicko izdrkavanje, djent i ostala sranja, samo nabacana. Jos DT-u to ide u korist, samo zbog imena i prethodne slave. Ovaj album je najgori album ikada u progressive metal history, al' dupeuvlakacki fanovi koji se loze na Petrucci bicepse to nikada nece da shvate. Sad cu spamujem Rudessa na twitter. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grogi Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 U par pesama su upali delovi iz nekih ranijih radova pa iskrivljeni i ujebani...jedan je definitvno sa Falling into infinity i ima jos par. Ne znam, cekam da malo, kao nova rakija, odlezi album pa da presudim. Za sada je sranje Moguce da ce biti kao i sa rakijom, ako losa potece tesko da ce ispasti dobra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucky1871 Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 3 puta preslusao. Lagano najgri dt album ikada izdat. kao sto neko gore rece, definitivno prestajem da polazem nade u ovaj bend. krivo mi da ga obrisem jer nikada ni jedan album nisam obrisao sa HDD ali ovaj cu izgleda... ma djubre nevidjeno. jbt kako sam se iznervirao 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 haha onaj Dream Theater Forum ga svrstava vec u instant classic, boze koje su to paljevine na tom forumu Jedan post mi se pogotovo dopao: Mebert78 wrote: When I see DT on tour this spring, I cannot wait to look Petrucci directly in the eye as seriously as possible, shake his hand, and tell him that he just released possibly the greatest album of his career and one of the greatest albums in progressive metal history -- and that's coming from a 20-year fan who adores the Kevin Moore era. This album is amazing. Ja visim dosta na DTF-u i zatečen sam time koliko ljudi uzdiže album u nebesa. Ja sam ga tek par puta preslušao i nisam nešto siguran, teško da će mi se i posle još deset slušanja mnogo popraviti utisak. Mada daleko od toga da je loš album što se mene tiče - Illumination theory ima neke fenomenalne momente, videćemo još kako će da se slegne kao celina. A i ove kraće pesme će morati još da se slušaju, još uvek sam u fazi da mi liče jedna na drugu. To su neki preliminarni utisci, podložni promenama, a možda i ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Ja sam preslusao jos 5-6 puta album, i ne, nikako mi nije legao. Slusao sam na poslu, slusao sam na treningu, slusao sam kuci dok radim nesto, cak sam se i fokusirao jednom, da posvetim paznju celom albumu. Nikako mi nije leglo. Jedino The Enemy Inside mi je slusljiva. A po netu, album dobija 9/10, 10/10 i slicno. Mislim da se novinari u poslednje vreme, malo vise slihtaju DT tj Roadrunneru, pa otud i takve ocene. Realno, ne vredi 7/10 a kamoli 10/10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Ja sam vidjao remek dela koja su ocenjivana 7/10, a ako je ovo stvarno tako lose onda bolje recite 4/10 ili slicno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AwakeN Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Necu ni da ga slusam sada,dovoljno ste mi vi ogadili album,verovacu vam na rec. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Možeš da pogledaš i neke druge sajtove i recenzije, ovo je ipak jedini forum koji sam video za sada sa toliko negativnih komentara. A njih, realno, boli uvo: 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grogi Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Brod ludaka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pantagruel Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Ship of fools!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Ja sam vidjao remek dela koja su ocenjivana 7/10, a ako je ovo stvarno tako lose onda bolje recite 4/10 ili slicno. prosli album, koji je remek delo za ovo je mozda 4/10, a ovo je nula. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Control Freak Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted September 26, 2013 Report Share Posted September 26, 2013 Nisu neka pitanja, ali spontan i zabavan intervju btw ovaj lik izgleda ko da ih Portnoy intervjuiše 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucky1871 Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 Narode planira li neko u Zagreb u februaru? ja kupio kartu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grogi Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 Ja kao al mi jos daleko. Ne znam koliko treba do Zg kolima jer mi je radni danmogao bih krenuti oko 15h iz NS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucky1871 Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 (edited) joj brate ne znam dal da ides kolima zbog tablica... ja sam planirao vozom sa ortakinjom, oko 6-7 sati treba da se stigne... kolima iz bg autoputem ti je 3 i po sata gore dole, ne znam od NS. pazi to je kosarkaski teren, ne znam koliko ce bas mesta imati + dt nije bio davno u hrvatskoj ako se dobro secam tako da ono, nemoj bas zadnji voz da cekas Edited October 21, 2013 by lucky1871 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts