azal Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 The Winery Dogs su mnogo bolji od Adrenaline Moba ali opet ne dovoljno da se putuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmi Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 Taj Winery Dogs je ista svirka kao Mr Big. Ko nije čuo Mr Big, možda mu i bude ok muzika, ali ovako skroz prosečno. Richie Kotzen solo > Winery Dogs imo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash Gordon Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 http://balkanrock.com/dream-theater-krajem-jula-u-sofiji/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 Winery Dogs iako prosek i dalje mnogo bolji od Adrenaline moba i od poslednjeg DT albuma. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 Sinoc gledao DT u Budimpesti, isao sa jednim prijateljem, odlican koncert pred oko 4-5000 ljudi, i kontam kako nema sanse da se kod nas ikada okupi toliko ljudi kad bi kojim slucajem neko njih odlucio da dovede. Sjajan prostor na otvorenom, Budapest Park, rekao bih kao neki zabavni park u kome se povremeno odrzavaju koncerti. Setlista ista kao zimus iz Beca, samo sto je meni subjektivno bilo bolje sinoc, bio sam odmorniji, koncert na otvorenom, plus sam popio par piva da me malo razgali super bilo. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 Bio sam i ja, čudi me da se nismo videli. Meni je ono bio peti Dream Theater i najbolji do sada. Onaj set je svakako morao da se vidi opet, plus tada je bilo sedenje, gledanje iz daljine u zatvorenom prostoru, a sada leto, prvi redovi i skakanje do iznemoglosti. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 Bas sam se vise puta okretao i gledao po publici ne bih li te vidio, ali ne primjetih te. Mi smo u toku prvog seta bili na nekih 15-20 metara od bine sa lijeve strane, a nakon pauze smo bili po sredini, na istoj udaljenosti. Stigli smo tamo malo iza 19h, a otisli odmah nakon koncerta da hvatamo tramvaj ka centru grada. Kako si ti isao, je li bio prevoz preko Borka, koliko vas je islo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 Bilo je preko Minje na kraju, išlo je nas šestoro kombijem, krajnje opičena ekipa sve u svemu. Mislim da je i ekipa doprinela tome da ovo bude najjači Dream, još kad se setim kakva je žurka krenula posle koncerta, piči mjuza sa svih strana, ovamo viršle, onamo KFC, ljudi se šetaju u Yes i Rush majicama a hedbenguju uz Enter sandman - i sve se mislim kako toga ovde nikad neće biti. Jebiga. Šibnuo sam ti slike na mail, taman možemo tamo da nastavimo spiku, da ne spamujemo ovde. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 E sjecam se tog Enter Sandmana sa razglasa na izlasku Hvala za slike, sad cu pogledati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 http://www.ultimate-guitar.com/news/general_music_news/mike_portnoy_rips_fan_for_showing_up_to_signing_with_mangini-era_dream_theater_t-shirt.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 (edited) Omot je baš classy i jednostavan, sviđa mi se i kako sve zvuči, ali kadriranje je na momente kao da snima neko iz publike kako bi uploadovao na youtube. Plus, ovi bi stvarno mogli da nauče da bend ima jebenog basistu! Edited August 21, 2014 by Totamealand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aRmatuRa Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 jebes ga ovo mi i zvuci i izgleda kao dobar boolteg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanPetrucci Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Oko 3:55 na klipu vidi se greška u sinhronizaciji... Izgleda da je Petrucci dubovao solažu u studiju... A prilično sam siguran da je i LaBrie presnimavan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Danas se sve presnimava vec 15 godina unazad 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Mislim da LaBrie nije dubovan. A za Petruccija me čudi da je nasnimavao taj deo na solaži, osim ako nije greška u sinhronizaciji - ne znam što bi ga bolelo uvo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 Zato sto je kompleksas. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 Da stvarno je jadan taj overdub Petrucccijev, pogotovu što je toliko amaterski očigledan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grogi Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 Svirka manje-više ok, malo izlizano. Mangini mi je malo bolji nego inače. Jedino mi smeta tona šminke na svakom od njih. Pa svirate metal jebem mu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 koliko loš overdub btw nisam im nešto gledao video snimke još od onih audicija za bubnjara pa mi je promakao trenutak kad se Mangini pretvorio u babu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 haha nisam znao za ovo: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 Meni samo nije jasno šta će Pit tu, ni kriv ni dužan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 Postavili su novi video gde se ne vidi overdub više, sada je Mangini u kadru A i mix su popravili malo čini mi se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmi Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 A to je bas fora, posto se od njih ocekuje da odsviraju perfektno, onda svi samo cekaju da pogrese, da kazu "AHA, pogresio je!". Naravno da je bedno to sto oni rade sa tim amaterskim edit-om i smesno je kako su uopste dozvolili da to ljudi vide, ali kontam velika vecina ovde kapira da su oni matoriji i da je njihov zenit prosao. Idite odgledajte one ranije koncerte kad su lepo cepali... Ne moze da se poredi bend iz onog perioda i ovog... Ja imam utisak da Petrucci i dalje hoce da pokaze kako moze da svira i kako je u formi i da je sad sve cisto dokazivanje i teranje inata, umesto da odrastu i sviraju nesto srazmerno svojim godinama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Ma propali si oni totalno na zalost. Mada meni licno nikada nisu ni bili nesto specijalno. Sve ukupno mogu jedan album da sastavim da mi se pesme stvarno svidjaju, 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts