Kumodraski Vo Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Ne valja trailer spot, fale Srek i Hitler.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Do 9 pesme stigo, jedna me samo zainteresovala, ostalo ni da dirne ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Meni strasno opala koncentracija, a nisam dosao ni do kraja prvog diska stigao. Toliko je razvodnjeno da to nije normalno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Stižem do kraja prvog diska, ovde ima previše toga da se usvoji. Uspeo sam već da otkačim na neke momente, doduše, A New beginning je jebeno luda stvar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 (edited) Previse je sve razvodnjeno. Nema pesme koja je komplet pisanje. Priblizavam se kraju prvog diska. Kontam ja da je sve ovo konceptualno, al brate mili ... Sa druge strane, neodoljivo me sve podseca na Metropolis, ali samo to. Previse balada i mid tempo - low tempo pesama. Edited January 26, 2016 by ShinigаmY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Yep, ima dosta sporih stvari i onih srednjeg tempa. Album mnogo manje metal, nije mi baš razvodnjen ali mekši jeste. Produkcijski nije mnogo drugačiji u odnosu na A Dramatic turn of events, osim što su bubnjevi glasniji u miksu kao što i treba. Jedan sasvim random komentar na "nebitnu" pesmu - prošla Heaven's cove, odličan prvi utisak. Dug intro u Genesis fazonu, James ima sjajne vokalne melodije, dobra dinamika, još bolje harmonije, i odjenom kraj. Tipična pesma na koju se naleće usred konceptualnog albuma. Idemo dalje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Greh je pomisliti da je ovo blizu Metropolisa, ovaj sterilni zvuk i uzasan bubanj po ko zna koji put od kako su R2-D2-a u doveli u bend. Nisu problem balade kao balade, problem je sto su toliko genericne i neispirativne vokalne melodije tacno se vidi da je doslo do zamora materijala jednostavno ne mogu da narpave dobre melodije vise. Treba da se iskuliraju na par godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Nisam rekao da je blizu Metropolisa, pogresno si shvatio, samo da osecam taj vajb i pokusaj da se napravi nesto tako, a kao sto ti rece, ovo je toliko genericno odradjeno da sam stvarno iznenadjen da takvi muzicari se ponasaju kao roboti. Sve je to odlicno brutalno odsvirano, ali jednostavno, nema PESME. Umesto da su sabili ova dva CD-a na jedan i sazeli sve najbolje i napravili 10 odlicnih pesama, oni su napravil 40 koje bi da se jebu a da im ne udje. Drugi CD sam na silu na preskakanje preslusao da uhvatim neki momenat koji bi me radio, Our New World i The Path That Divides su dve pesme koje vrede na albumu, i Heaven's Cove sa tim introm sto Totamealand pomenu, ali nista osim toga ... Smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Ne moze se tako slusati DT jbg. Pogotovo album od 130 minuta. Jesu smecari postali, ali treba poslusati malo temeljnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Nisam rekao da je blizu Metropolisa, pogresno si shvatio, samo da osecam taj vajb i pokusaj da se napravi nesto tako, a kao sto ti rece, ovo je toliko genericno odradjeno da sam stvarno iznenadjen da takvi muzicari se ponasaju kao roboti. Sve je to odlicno brutalno odsvirano, ali jednostavno, nema PESME. Umesto da su sabili ova dva CD-a na jedan i sazeli sve najbolje i napravili 10 odlicnih pesama, oni su napravil 40 koje bi da se jebu a da im ne udje. Drugi CD sam na silu na preskakanje preslusao da uhvatim neki momenat koji bi me radio, Our New World i The Path That Divides su dve pesme koje vrede na albumu, i Heaven's Cove sa tim introm sto Totamealand pomenu, ali nista osim toga ... Smor Ma kapiram te samo konstatujem i slazem se potpuno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Slusam redom svakako, ali sam u jednom trenutku ispizdeo i smorio se i ispreskakao ceo album da cujem jel me ceka nesto vredno slusanja na prvu loptu. Stvarno nemam strpljenja sa ovim bendom vise. Sve ovo sto cujem kod njih, Portnoy ima bar 3 benda koji rade bolje i originalnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Ne moze se tako slusati DT jbg. Pogotovo album od 130 minuta. Jesu smecari postali, ali treba poslusati malo temeljnije. Potpis. Mislim, ja se sad primam na prvo slušanje, komentarisao bih gomilu deonica koje su mi cool, ali gledaću kroz par dana i nekoliko slušanja da napišem komentare o samim pesmama umesto o produkciji i tome kako ko svira. Biće ovo zahtevno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Kakvih 130 minuta, kakve gluposti, nema tog benda koji ima toliko talenta da snimi 130 minuta muzike koja je zanimljiva. 45 minuta je realno, sve ostalo je izdrkavanje... 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Kakvih 130 minuta, kakve gluposti, nema tog benda koji ima toliko talenta da snimi 130 minuta muzike koja je zanimljiva. http://www.metal-archives.com/albums/Kenn_Nardi/Dancing_with_the_Past/470093 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 (edited) http://www.metal-arc...the_Past/470093 Plusić. 157 minuta čistog uživanja. Mada se u principu slažem sa imaginosom, ovo je jedan od možda par izuzetaka koji potvrđuju pravilo. Edited January 26, 2016 by Descender Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grogi Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Slusam redom svakako, ali sam u jednom trenutku ispizdeo i smorio se i ispreskakao ceo album da cujem jel me ceka nesto vredno slusanja na prvu loptu. Stvarno nemam strpljenja sa ovim bendom vise. Sve ovo sto cujem kod njih, Portnoy ima bar 3 benda koji rade bolje i originalnije. +1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Ovo je mogao da bude solidan album da su samo najbolje ideje zadrzali i spakovali sve na jedan disk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 ...rečeno je za svaki mogući dupli album u poslednjih 20+ godina. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 bukvalno me mrzi da skinem. ono, video sam da ima dva linka i skapirao sam da nije vredno cimanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 neka neko slozi ovo u jedan album i okaci, da skinemo, moze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 od 6doit pa do danas, dream theater albumima je potrebna velika liposukcija. kapiram da ovde ostane 2-3 dobre pesme, i ukupno oko 12 minuta dobre muzike kad se odabere.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Evo moj DT album: 01. Heaven's Cove 02. Moment Of Betrayal 03. The Path That Divides 04. My Last Farewell 05. Our New World 06. A New Beginning to je to odprilike sto cu ja da slusam, mada cu i na ovoj listi vrv da preskocim neku pesmu zavisno od raspolozenja. Odprilike 30 minuta slusanja. Evo linka ko hoce: http://rusfolder.com/44682898 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 (edited) Hvala, ako neko jos hoce, neka odradi haha, ladno si stavio na rusfolder, zakon Edited January 28, 2016 by Chicken Little 420 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 e hvala za best of albuma.. jos i ima sanse da preslusam tih 6 pesama, za razliku od 130 min maratona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Evo moj DT album: 01. Heaven's Cove 02. Moment Of Betrayal 03. The Path That Divides 04. My Last Farewell 05. Our New World 06. A New Beginning to je to odprilike sto cu ja da slusam, mada cu i na ovoj listi vrv da preskocim neku pesmu zavisno od raspolozenja. Odprilike 30 minuta slusanja. Evo linka ko hoce: http://rusfolder.com/44682898 Ja bih cak i to trimovao malo Evo recimo ovako nesto 01. Heaven's Cove 02. The Gift Of Music 03. Our New World 04. A New Beginning A life left behind ima kul pocetak, a onda postane tezak smor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts