Jump to content

Recommended Posts

Posted

Smece. Bukvalno isti kurac kao sa prethodnog albuma, dzaba isli po stalama da sviraju mesec dana zajedno i da jedu rostilj, jedina korisna stvar iz toga je verovatno taj rostilj.

Posted

onaj akustični petrućijev deo mi je baš bezveze, nekarakterističan za njega, ume on to lepo da zavije :)

ali zato posle lead in u solažu i onaj harmonijski deo, perverzija <3

• 2 weeks later...
Posted

Манђини на 13:50, робот дилер девиза.

:lol:

Успут, иако након оволико година није нарочита фора зајебавати се на рачун ЛаБрија, нелоши зонфићи:

James Labrie is such an innovative singer, he just invented a whole new note system and language here!

labrie is the ulrich of DT

• 2 weeks later...
Posted

Dream Theater - Distance Over Time (Bonus Track Version) (2019)

Tracklist:
01. Untethered Angel (6:14)
02. Paralyzed (4:17)
03. Fall into the Light (7:04)
04. Barstool Warrior (6:43)
05. Room 137 (4:23)
06. S2n (6:21)
07. At Wit's End (9:20)
08. Out of Reach (4:04)
09. Pale Blue Dot (8:25)
10. Viper King (Bonus track) (4:00)

Posted

Prve tri pesme smece, da se izbace, album bi prodisao na keca.

- Barstool Warrior - kao ispala sa Metropolisa, odlicna pesm bas, skroz iznenadjen.

- S2N - gruvacina opasna, ima dosta Octavarium fazona ...

- Out of Reach - balada, totalno neupecatljiva, al ajde, jedina balada.

- Pale Blue Dot - bas bas dobra, vrv najbolja na albumu

- Viper King - ova bonus pesma, en znam sta su hteli sa njom postici, ako se ne varam, ovde Petrucci svira i 8 zice, uvrnuto

Elem, sve u svemu, dopada mi se album, mix je odlican za sada. Mangini konacno svira (verovatno tek sada mozemo da ga cujemo sta zeli da radi sa DT-om), LaBrie standardno smece, vokal sa pretrpanim efektima. Ali overall ceo album, prilicno interesantan i bolji od poslednja 4-5 albuma koja su izbacili. Slusacu jos, ali za sada mi je ovo skroz leglo (ako ne slusam prve tri pesme).

Posted

Pa mogu da opisem i ove ostale koje su mi okej, ali ove su mi se dopale. 3 pesme na albumu da mi se dopadnu od 10 pesama, meni je to danas do jaja :haha: Al' posto ignorisem prve tri pesme, to mu dodje onda 3 / 7 da mi se bas dopadaju, i 2-3 da su mi okej (mogu slusati, al' nije bas da cu se vracati njima cesto). Tako da :D