azal Posted August 10 Report Posted August 10 jos jedna potvrda da je Kevin Moore bio najveci jebac u bendu Quote
Najtmerinjo Najgori Posted August 10 Report Posted August 10 Definitvno,citao sam dosta o njemu,lik imao neku svoju verziju zivota i posle snimanja albuma Awake pokupio se i u kamp prikolici krenuo da putuje po Americi. Po meni on je najbolji klavijaturista benda,svaka cast i ostalima svi su ono MDFK ali meni je Moore bio poseban,sa svim svojim idejama,specificnim klavijaturskim bojama ... Quote
azal Posted August 15 Report Posted August 15 nisam izdrzao duze od 20 sekundi ali svakako treba zabraniti internet ili bar regulisati malo ozbiljnije Quote
Sreta Posted August 19 Report Posted August 19 Serinijan je voleo po labrnji, a svi zajedno se kupaju kolko oce, Portnoj je cale. Quote
bradilko Posted October 5 Report Posted October 5 https://x.com/dreamtheaternet/status/1842565950966583545 krindžolesku... Quote
azal Posted October 6 Report Posted October 6 auf verovatno ce biti SFAM3? mora neka nostalgija da se potegne. koji propalitet od benda Quote
bradilko Posted October 6 Report Posted October 6 da, i mene asociralo to "buđenje" 😄 a jbg, matorani upitnog ukusa... Quote
ShinigamY Posted October 7 Report Posted October 7 (edited) Boomer PR Edited October 7 by ShinigamY Quote
ShinigamY Posted October 7 Report Posted October 7 Sledeci post ulece Rudess sa AI videos gde se morphuju svi clanovi benda u jednog super DT Nicholasa, postaju magicno bice, i putuju u 1984 da reampuju prog metal od nule, saviours of genre. Quote
bradilko Posted October 7 Report Posted October 7 hahahah agonija se nastavlja https://x.com/dreamtheaternet/status/1843290721920352750 Quote
Haos sam ja Posted October 7 Report Posted October 7 Kakvu ovo majicu nosi Petrući? Treba ga hapsiti Quote
Haos sam ja Posted October 7 Report Posted October 7 Ne bre, nosi neku majicu sa rupama, možda pozajmio od Labriea, modnog maga Quote
vudun Posted October 8 Report Posted October 8 Š'a im puca prepucijum, obrnuli su tu metalnu igricu odavno... Quote
vudun Posted October 10 Report Posted October 10 Mislim, Petrući je svim tim progerčičima jasno stavio do znanja kako se kreira zajeban zvuk i pravilno koristi progresivna gitara.... Quote
chess Posted October 10 Report Posted October 10 Pesma mi zvuci kao da je pomesano 5 razlicitih ideja, refren je tuki ali bar su vratili taj Scenes zvuk, jedino sto je zvuk reciklaza, nema nista novo, mozda ni ne mogu, ispraznili su kreativni sarzer.... Quote
ShinigamY Posted October 10 Report Posted October 10 Ma ovo bukvalno Dark Clouds fazon, i zvuk i harmonijski - taj neki "movie thriller / drama" vibe i chord progressions. Ovo bas fan-service pokusaj, al' nije ono sto su svi ocekivali. Quote
Recommended Posts