23/16 Posted December 5, 2024 Report Posted December 5, 2024 On 12/4/2024 at 12:30 PM, azal said: retko ko slusa ove bendove a da ne svira nesto. Da li se računamo i mi harmonikasi? 2 Quote
ShinigamY Posted December 5, 2024 Report Posted December 5, 2024 Ja mislim da nisam upoznao tezgarosa narodnjaka koji svira klavijture ili harmoniku a da nije bacio par drkica na Rudessa 😄 Svega mi 🤣 1 Quote
Sreta Posted December 26, 2024 Report Posted December 26, 2024 On 12/4/2024 at 8:43 AM, ShinigamY said: Sto rece drugar, DT zvuci kao lik u kasnim srednjim godinama koji se narokao vijagre i jebe mucki vec pola sata i ne uspeva da svrsi, pa usput i zaboravio zasto jebe. Definicja zanra, da se ne lazemo. 2 Quote
azal Posted January 23 Report Posted January 23 ovo bi bila najgora pesma sa Vanden Plas - Far Off Grace Quote
Chicken Little 420 Posted Thursday at 09:24 AM Report Posted Thursday at 09:24 AM https://drive.google.com/drive/folders/1YIpqa8PH1avF1zXQnVCkmffFbhWeeuR- Quote
Haos sam ja Posted Thursday at 09:27 AM Report Posted Thursday at 09:27 AM Kriminalno loš cover, kao neki DT worship bend iz Bolivije Quote
ShinigamY Posted Thursday at 09:38 AM Report Posted Thursday at 09:38 AM Plus sto lejerovano sa AI generisanim sranjem, senke na sve strane drugacije, nidje veze. Nikada necu da prihvatim da bendovi koji imaju para nece da plate artista lepo da uradi nesto kako valja, nego ovako krpe gluposti. Sramota. A album, obzirom da su 3 pesme smece, jedna je maltene intro, ne znam dal polagati nadu da su ove 4 ostale dobre. 1 Quote
azal Posted Thursday at 10:33 AM Report Posted Thursday at 10:33 AM stvarno tragedija. das travis smithu ovaj koncept i par soma (ako toliko) i napravi ti nesto savrseno. Quote
bradilko Posted Thursday at 01:42 PM Report Posted Thursday at 01:42 PM pakao jbt, koji izvor svetlosti baca senku na krevet? 😄 a vidi onog midnajt mesiju iza desno u ćošku sa cowpoke šeširom... rekao bih da je rudes umešao prstiće. Quote
Kumodraski Vo Posted Thursday at 02:48 PM Report Posted Thursday at 02:48 PM A koji je to njihov omot dobar inace? 1 Quote
Haos sam ja Posted Thursday at 02:55 PM Report Posted Thursday at 02:55 PM Tu si u pravu, većina su golo govno. Meni samo Octavarium dobar, Black Clouds, Falling into Infinity i Train of Thought omoti mogu da prođu. Quote
azal Posted Thursday at 03:00 PM Report Posted Thursday at 03:00 PM images i awake su tipicni 90s prog metal, zele da budu Rush ali su metalci fazon. FII mi je daleko najbolji. Hugh Syme bog otac. Quote
ShinigamY Posted Thursday at 03:02 PM Report Posted Thursday at 03:02 PM Meni je TOT njihov najbolji cover realno. Metropolis je kul, a Octavarium jer je kultan, osim toga, nista specijalno. Quote
Totamealand Posted Thursday at 03:07 PM Report Posted Thursday at 03:07 PM Osam komentara, nijedan se ne odnosi na album. Je l' ga iko preslušao? Ja već danima odlažem, malo su me naplašili singlovi. Quote
ShinigamY Posted Thursday at 03:18 PM Report Posted Thursday at 03:18 PM (edited) Preslusao sam jednom (preskocio singlove), def su te non-single pesme bolje od singlova, al' opet ne mogu da se uhvatim sta slusam. Cujem Dream Theater, i def nekih momenata interesantnih, al' nedovoljno da me mindblow. Kapiram da je do toga da me takav tip "prog metala" vise ne radi, vise nostalgicno, al' to sto su radili za nostalgiju je lose odradjeno, tako da me ne interesuje previse. Bend the Clock i The Shadow Man Incident su mi jedine pesme koje mislim da cu slusati na dalje (ako mi se bude slusao DT iz te nove ere). Edited Thursday at 03:18 PM by ShinigamY Quote
Chicken Little 420 Posted yesterday at 07:07 AM Report Posted yesterday at 07:07 AM The Artwork Evokes The Cover of Images and Words Designed by legendary artist Hugh Syme (who previously did the artwork for almost every Dream Theater album since 2005’s Octavarium), Parasomnia’s main image embodies the LP’s overarching theme of, well, parasomnia. Syme once noted that the music is “a perfect fit for this art director who enjoys living in the ‘improbable reality and dream state’ realms!” What’s equally intriguing is that Syme’s approach could also be viewed as a nod to the band’s breakthrough sophomore record (and first with frontman James LaBrie), 1992’s Images and Words. After all, both pictures feature a girl standing in a nightgown (in the foreground and a mere few feet away from her bed. Of course, Dream Theater’s emblem is visible in both cases, too, and the connections can either be viewed as an ingenious throwback to that monumental release or a very cool coincidence. 5 Things We Love About Dream Theater’s New Album, ‘Parasomnia’ Read More: 5 Things We Love About Dream Theater's New Album, 'Parasomnia' | https://loudwire.com/dream-theater-parasomnia-review/?utm_source=tsmclip&utm_medium=referral Five things we really love about Dream Theater's new album, Parasomnia! https://loudwire.com/dream-theater-parasomnia-review/ Quote
azal Posted yesterday at 07:22 AM Report Posted yesterday at 07:22 AM onda je Syme propo, ovo je bas govno Quote
Talvi Posted yesterday at 07:32 AM Report Posted yesterday at 07:32 AM ima taj mediaportal 2009. vajb ovaj omot 2 Quote
Kumodraski Vo Posted yesterday at 08:03 AM Report Posted yesterday at 08:03 AM Sta je ono maska za spavanje? Quote
Talvi Posted yesterday at 08:09 AM Report Posted yesterday at 08:09 AM što je rekao pesnik, palačinke i dva jaja na oko kurcem u čelo i dva jaja na oko 2 Quote
azal Posted yesterday at 08:27 AM Report Posted yesterday at 08:27 AM 23 minutes ago, Kumodraski Vo said: Sta je ono maska za spavanje? muda da stavis na oci hahah presisao me talvi Quote
Recommended Posts