vudun Posted Friday at 09:33 AM Report Posted Friday at 09:33 AM 18 hours ago, Totamealand said: Osam komentara, nijedan se ne odnosi na album. Je l' ga iko preslušao? Ja već danima odlažem, malo su me naplašili singlovi. Isto, odlažem... ali neću moći u nedogled... Quote
Totamealand Posted Friday at 09:38 AM Report Posted Friday at 09:38 AM 18 hours ago, azal said: FII mi je daleko najbolji. Hugh Syme bog otac. Verovatno si hteo reći Storm Thorgerson. I zapravo se slažem, odradio je sjajan omot za FII. Meni bi isto taj cover bio među favoritima. A omoti koje Hugh Syme radi već petnaest godina izgledaju ovako. Ljudi su se žalili i na Black clouds, i na self titled, a pogotovo na poslednja dva da izgledaju kao klasičan photo shop koji ne priliči legendi kakva je Hugh Syme. A onda bend svako malo priča kako Syme dobro razume bend i doprinosi sjajan rad koj se savšeno slaže sa muzikom. Sve mi je to jako bizarno. I tako, upadoh u vašu zamku diskusije o omotima, a album ni da pustim. Quote
azal Posted Friday at 09:52 AM Report Posted Friday at 09:52 AM eto, ja mislio da je Hugh, a ipak Storm radio. meni bas dobar omot. Nisam pratio sta Syme radi, ali je nekako fotografija uvek bio bitan deo onog sto je radio ranije. zato sam i mislio da je FII njegov omot. prekinuo sam album nakon trece pesme inace. Quote
ShinigamY Posted Friday at 09:57 AM Report Posted Friday at 09:57 AM Pusti poslednje dve, sve pre toga ne moras ni da se cimas. Bend the Clock je stvarno odlicna power balad, i Petrucci ima solaze koje mogu lagano da spakujem u top 5 njegovih najboljih. Stvarno nesto uradili do jaja sa tom pesmom. Quote
Toki89 Posted Friday at 12:14 PM Report Posted Friday at 12:14 PM Omot je fail, prozor mi izgleda kao da je AI. Mogli su naprimer da naprave neku fotku u tom fazonu, manje bi ih iskoštalo. ili da kupe neku sa Shutterstocka i roknu neki crno-beli filter preko aj sad da se potrudim da preslušam album Quote
ShinigamY Posted Friday at 06:37 PM Report Posted Friday at 06:37 PM (edited) Auh Edited Friday at 06:37 PM by ShinigamY 1 Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted Friday at 07:17 PM Report Posted Friday at 07:17 PM (edited) Koji car lik, istresao na net i ostavio 3 miliona komentara svima, ali i dalje nije iscimao tog Sajma da pita skk. E necu da mu preslusam bend iz principa! Edited Friday at 07:18 PM by Marko, Mon_a[MOR]e Quote
azal Posted Saturday at 08:12 AM Report Posted Saturday at 08:12 AM Syme ima preko 70 godina, verovatno ima nekog agenta koji mu zavrsava sve poslove i sam nema pojma kome je sta dao. 1 Quote
dAdAiSt Posted Saturday at 02:46 PM Report Posted Saturday at 02:46 PM (edited) Dosadan album. Smaranje. A Broken Man i M. Mesiah jedino dobre. Edited Saturday at 02:52 PM by dAdAiSt Quote
dAdAiSt Posted Saturday at 04:48 PM Report Posted Saturday at 04:48 PM https://samobloginistavise.blogspot.com/2025/02/dream-theater-parasomnia-2025.html Quote
Recommended Posts