Dersu Uzala Posted December 13, 2005 Report Posted December 13, 2005 Nece, dok je Pain of Salvation-a u okolini npr... Apropo toga, nigde ne nadjoh nista na temu Superior i Vanden Plas. Je li iko cuo ikad ove (nemacke) bendove sa prilicno dugim stazom. Uzgred, na ovoj (internet) radio stanici mozete slusati iskljucivo prog-rock (svih 40-tak godina istorije). Preporucio bih, a meni ni iz dzepa ni u dzep http://www.deliciousagony.com/ Quote
The Wicker Man Posted December 15, 2005 Report Posted December 15, 2005 (edited) De si Kovco? kovca....ko je to????? Edited December 15, 2005 by The Wicker Man Quote
Face Of Melinda Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 Images zakon! Awake extra! mene kada uhvati faza slusanja DT od svih albuma koje sam nekada davno slusala, slusam samo ova dva... i dobro neke obrade. Quote
The Wicker Man Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 ma sve nas uvati ta faza......DT je band koji ce slusati i moji unuci jer su jednostavno Quote
Mega_Deda Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 Ja samo znam da je Dream Theater imao presudan uticaj na moj muzicki ukus, kada sam prvi put cou 6 degrees of inner turbulence, znao sam da je metal moja buducnost, a vi pricajte sta hocete!!! Muzika je ono sto je bitno, a oni su uvek bili dobri u onome sto rade!!! Quote
Mega_Deda Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 Kontam da kad se sve sabere uopste nije u redu da ljudi bilo sta lose kazu o njima! Ipak, momci su nas 20 godina odusevljavali, a nadam se i jos dugo... Quote
Arch Enemy Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Kontam da kad se sve sabere uopste nije u redu da ljudi bilo sta lose kazu o njima! Ipak, momci su nas 20 godina odusevljavali, a nadam se i jos dugo... nije u redu da ljudi bilo sta lose!! Quote
Dersu Uzala Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 (edited) Tako se neki put zamislim..........da li uopste ja, kao adolescent/seljacina sa Balkana ciji i dalje hodaju okolo u opancima, slusaju Cecu, idolizuju Arkana, nacionalizam i otimacinu, mogu da pojmim kosmopolitski bend in Njujorka, moderne prestonice covecanstva? O nedostatku muzickog akademskog obrazovanja da i ne govorim. Izgleda da takve muke muce samo mene . Edited January 4, 2006 by Dersu Uzala Quote
Dersu Uzala Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 je'n dva, je'n dva, je'n dva tri...malo se izduvah. Zanemarite gornji sadrzaj. Bolje mi je sad. Quote
Mr. Smarty Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Pukli su oni S' razumom odavno... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 bravo dersu.... niosu Oni nikad nesto mnogo ni valjali.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 au, guru, izvini, veliki 'muzicar' je to 'razumeo'.... Quote
Mr. Smarty Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Blacksunray reduced my erection. My homosexual concept is broken, he changed it all Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 od mene samo korisne stvari.... Quote
Mr. Smarty Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Probaj da dodas "Alita" u sloganizer zajedno sa ovim sto si vec stavio Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 alita k'o vrsta analne kreme? Quote
Vitamin K Experience Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Tako se neki put zamislim..........da li uopste ja, kao adolescent/seljacina sa Balkana ciji i dalje hodaju okolo u opancima, slusaju Cecu, idolizuju Arkana, nacionalizam i otimacinu, mogu da pojmim kosmopolitski bend in Njujorka, moderne prestonice covecanstva? O nedostatku muzickog akademskog obrazovanja da i ne govorim. Izgleda da takve muke muce samo mene . E, nisi jedini. Isto sam se pitao u prvom razredu srednje. Poz Quote
METAL Man Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 Jel neko slusao Liquid Tension? Quote
Lucio Holocausto Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 Dream Theatre su genijalci... Reci ne mogu da se opisu... Jedino da imaju malo bolji vokal... Quote
METAL Man Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 Dream Theatre su genijalci... Reci ne mogu da se opisu... Jedino da imaju malo bolji vokal... Sto? Covek peva pa rastura! Ipak treba izdrzati po tri sata da se dernjas, pogotovu kad imas pesmu od 20-30 minuta. To ne moze bas svaki vokal. Quote
Novaliis Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 dobro je pevao na ToT..ovaj poslednji nisam cuo. Quote
Lucio Holocausto Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 Sto? Covek peva pa rastura! Ipak treba izdrzati po tri sata da se dernjas, pogotovu kad imas pesmu od 20-30 minuta. To ne moze bas svaki vokal. Sva sreca pa Odiseju ne sviraju uzivo Quote
vladream Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 cuti, leba ti... pise se theater.... ne theatre.... tension jede zivu decu Quote
Recommended Posts