Jump to content

Recommended Posts

Posted

Uh, zadnja stvar traje 24 min a prvih 4 min se bukvalno nishta ne deshava (neki lagani tonovi) hm.... ovde treba neko uporan

Posted

preslusano, ima meni nekoliko OK pjesama, istina da sam ocekivala mrvicu vise nakon LaBriea koji me odusevio no album i dalje ostaje dobar. Primjecuje se utjecaj drugih bendova tipa U2, IM, te hrpe vec poznatih riffova itd.. Neki ce reci da je album neorginalan i iskopiran radi toga, no meni je dobar:)

Posted

meni se cini da je vrlo, vrlo prazan.... slusao sam ga 3-4 puta i svidja mi se samo jedna pesma... moguce da cu ga tek zavoleti, ali za sada mi se ne cini dobrim (kao sto mi je ToT bio cim se pojavio)

Posted

Hm, u prvoj stvari postoji deo skoro potpuno isti kao u This Dying Soul a u Panic Attack-u jedan deo instrumentala mi je poooznat strashno ali ne znam odakle... je li primetio josh neko?

Inace, album je OK, shto ga vishem slusham to mi je bolji - ali na kraju ipak nece moci da me odushevi kao neki raniji radovi.

Posted
Hm, u prvoj stvari postoji deo skoro potpuno isti kao u This Dying Soul a u Panic Attack-u jedan deo instrumentala mi je poooznat strashno ali ne znam odakle... je li primetio josh neko?

Inace, album je OK, shto ga vishem slusham to mi je bolji - ali na kraju ipak nece moci da me odushevi kao neki raniji radovi.

Misliš onaj deo u Panic Attack gde dve gitare sviraju onu Iron Maiden melodiju, mislim ja je nisam nigde čuo ali me asocira na Maiden-e.

Posted

Obichna heavy melodija koju ste mogli da chujete i kod Maidena, Angel Witha ili nekog sl benda...

Meni je album za sada dobar..Root i Panic i drugi deo pesme Octavarium su mi za sada Highlightsi...

Posted

Jebiga svaki clan se pored DT-a bavi sa jos milion drugih bendova i naravno da je onda kreativnost samog DT-a u padu.Necu jos nista da osudjujem unapred ali cini mi se da je u pitanju mozda najslabiji DT album do sada(sto naravno ne znaci da nije odlican)

Posted

Meni je zadnji odlichan album DTa bio "Six Degrees", ToT mi je bio recimo vrlo dobar...a Octavarium mi vec danima stoji na 'dobar'..znachi ipostavlja se da ovo i jeste stvarno "najslabiji" DT album. Al jebaga...

Posted

To kako vrednuješ nove albume DT je vezano za to koliko si napaljen u datom trenutku (ili koliko si odrastao? hm...), a ne koliko su oni stvarno dobri ... Meni je poslednji odličan album bio Scenes from a Memory, recimo... icon_mrgreen.gif Mada još nisam slušao Octavarium pošto je još u fazi download-a icon_sad.gif

Posted

meni je album sve bolji i bolji, rekla bi da se redi o zaista jako dobrom albumu.. pored onih 'iskopiravanja' i nedostatka nekih dijelova, i dalje ispada IMHO dosta dobar uradak.

Posted

Dobro... Dao sam mu nedelju dana preslušavanja pre komentara icon_biggrin.gif

U principu, sviđa mi se icon_da.gif Ima dobrih momenata, ali ima i loših. Nije najbolji, ali nije ni najgori. Malo su popustili sa testerisanjem po gitari icon_uhoh.gif , a i sviđa mi se pinkflojdovski (pri)zvuk koji se provlači kroz ceo album (npr. prelazi između pesama). Malo češće se može čuti bas i klavijature, što baš i nije bio slučaj na poslednja dva albuma musik19.gif

Da li ovo znači da se vraćaju prog rock korenima?

Posted

Meni je ovo najslabiji teatar do sada sad.gif Volio bih da jos promijenim misljenje, al sumLjam. Recikliran i isprazan, sklepan na brzinu, logican rezultat hiperproduktivnosti clanova benda. Definitivno trebaju odmor icon_smile.gif

Posted

Nisam u fazonu da sirim lazne informacije ali POSTOJI SANSA da Petrucci dodje u Beograd da odrzi Gitar Kliniku (kao sto je Steve Morse uradio pred DP koncert). Nazalost nista od DT kod nas. icon_sad.gif

Posted
MOze li neko da kaze gde je skinuo novi DT posto na DC++ su samo fakeovi (LaBrie solo album) icon_cry.gifno.gif

Imash na soulseek...Ja sam skinuo od usera arzachel

Necu josh komentarisati novi DT icon_da.gif

Posted

heheh.... 26. jula kao predgrupa megadethu na gigantour..

rekose da mijenjaju set listu za svaki grad.. ali da ce za ovu turneju svirati jace stvari - zbog megadetha

Posted
MOze li neko da kaze gde je skinuo novi DT posto na DC++ su samo fakeovi (LaBrie solo album) icon_cry.gifno.gif

Ne znash samo gde da trazish (nisi na pravim hub-ovima)... ima ih sad su se vec nakotili.

Posted
Ne znash samo gde da trazish (nisi na pravim hub-ovima)... ima ih sad su se vec nakotili.

Ja sam skinuo LABria misleci da je DT, a sad nalazim samo to isto (gledam po megabajtazi pesama icon_biggrin.gif )

Uglavnom visim na MEtal gods i the gud hubovima

Reci neke lepe (pune prog fanova) hubove gde se mogu naci neke lepe nove stvari icon_biggrin.gif

Posted

E pa i ja sam se ispalio za tog Labria i ovde se izblamirao na forumu. Sledeci put sam dobro pazio i prethodno se raspitao...

Posted
heheh.... 26. jula kao predgrupa megadethu na gigantour..

rekose da mijenjaju set listu za svaki grad.. ali da ce za ovu turneju svirati jace stvari - zbog megadetha

Predgrupa?! icon_confused.gifwallbash.gif

Posted

ma kao headlineri su megadeth.. a inace su na gigantouru svi zajedno - megadeth, symphony x, fear factory, nevermore, dream theatre i jos neki bendovi....