Hudini Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Mnoge pesme mi ne bi bile tako drage da nije teksta, poput Space dye vest. Mislim, sjajna je melodija, pogotovo melodija na početku, ali ju je tekst učinio remek-delom. Ta stvar bi bila sasvim prosečna da nema teksta. Ima ukupno tri melodije koje se stalno vrte u krug 7 i po minuta. Da nije teksta (i odlično odabranih semplova), bila bi možda čak i dosadna. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Ta stvar bi bila sasvim prosečna da nema teksta. Ima ukupno tri melodije koje se stalno vrte u krug 7 i po minuta. Da nije teksta (i odlično odabranih semplova), bila bi možda čak i dosadna. Space Dye Vest >> Dream Theater sa Rudessom Quote
Dersu Uzala Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 wtf is wrong with you and Space Dye Vest Quote
Hudini Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 Meni niko nije odgovorio na pitanje ko je musliman u bendu?! Quote
Vresište Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 (edited) UKACRAVAD! Textovi jesu pretezhno iz dnevne shtampe ali.... Ovom bendu imam da zahvalim za jednu stvar - Take the Time ----- vishe puta mi dala novu perspektivu na polurazlozhan bedak. Jes' malo plastichna i u fazonu What would Brian Boy Tanno Do? al' chini mi se da je bash zato legla... Edited May 3, 2008 by matatrtaDgrejt Quote
Erotomaniac Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 Meni niko nije odgovorio na pitanje ko je musliman u bendu?! pa niko hehe!! Quote
AstralliS Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Meni niko nije odgovorio na pitanje ko je musliman u bendu?! Ja mislim da je drum tehnician. Quote
Night Prowler Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Danas nabavih Live At Budokan... Publika... Jebeni Japanci, sto grupa kod njih snima DVD-e, a djubrad ne mogu ni sutku da naprave! Hehe, osecam da bi pozvali policiju kad bi bilo sutki Ista situacija i za Rising In The East od Judasa. Sto se tice koncerta, LaBrie malo ume da zasere, ali u principu je OK. Ostatak grupe razbija kao i uvek Quote
Лука Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Ima onaj SCORE DVD, msm da se tako zove u malom Platou, za pristojne pare, 1200 ili 1500, tako nesto. Tri dvd-a Quote
Totamealand Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Ja sam skoro kupio Score. Odličan koncert i još bolji dokumentarac, nije mi nimalo žao što sam dao pare. Quote
****** Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Bio sam u Zagrebu na koncertu. To je nesto sto se mora vidjeti. Na www.mininova.org ima sve sto su izdali. Ukljucujuci i video materijale. Quote
AstralliS Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Bio sam u Zagrebu na koncertu. To je nesto sto se mora vidjeti. Na www.mininova.org ima sve sto su izdali. Ukljucujuci i video materijale. Pa, hvala. Quote
Hudini Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 Jebeni Japanci, sto grupa kod njih snima DVD-e, a djubrad ne mogu ni sutku da naprave! Možda zato što muziku treba slušati, a ne koristiti kao podlogu za kolektivno iživljavanje frustracija? Quote
AwakeN Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 Neznam ko bi na DT pravio sutku,to je muzika za slusanje,tj.oduzimanje daha a ne za sutanje!nisam mogao da zatvorim usta u Budimpesti ceo koncert koliko sam bio odusevljen,a masa je samo kulturno skakala...nezanm to je opet moje misljenje.... Quote
Totamealand Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 Možda zato što muziku treba slušati, a ne koristiti kao podlogu za kolektivno iživljavanje frustracija? Well said. Nije DT kao Slayer, pa da bez šutke ne može ni jedan koncert da prođe. To je muzika koja zahteva više pažnje i obazrivo slušanje. Quote
****** Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 Well said. Nije DT kao Slayer, pa da bez šutke ne može ni jedan koncert da prođe. To je muzika koja zahteva više pažnje i obazrivo slušanje. I neizbjezno drzanje otvorenih usta i sirom otvorenih ociju. Upravo prelusavam COVERS i puno bolje zvuce uzivo od svih bendova cije su pjesme svirali. Quote
Erotomaniac Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 i ja bejah u Budimpesti, i oduzeo sam se,savrseno, a i odusevio sto nema sutki na njihovim koncertima, sto se mene tice ja bih i Metallicu voleo da vidim u Sava centru i da ih cujem ko covek i vidim a ne ko neki ljudi puknu pare za kartu a onda se i ne secaju koncerta onako ko pokisli ugazeni, kome je do sutke moze sa 200 kinti u skc u da se izsutira, a ove ljude vredi sa paznjom odgledati i odslusati! Quote
borhes Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Evo ga jedan zanimljiv intervju sa Portnoy-em i Petrucci-em na http://www.dreamtheater.net/news_dreamtheater.php#hbblog, pozz Quote
*S_L_A_S_H* Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Evo ga jedan zanimljiv intervju sa Portnoy-em i Petrucci-em na http://www.dreamtheater.net/news_dreamtheater.php#hbblog, pozz Novi DVD?Extra!Njihovih live albuma nikad dosta... Quote
AstralliS Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 To je dobra stvar kod njih, ređaju albume dosta brzo, a nikako da ti dosade. Quote
Vlaja Buraz Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Nasmijao bih se na prethodno ali se nisam zbog toga pojavio da se javim: Banjalučke "Nezavisne novine", današnji dan, odjeljak kultura (obavještenje za one koji ne kliknu na sliku). Quote
AstralliS Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 S tim što bi trebalo da se definišu pojmovi "album", "kompilacija", "specijalno izdanje" i sl. Quote
Jon Lord Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=RfAz35yhn7U...feature=related Quote
Recommended Posts