Sale B.C. Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 što bi moralo? ja ih režem takve kakvi su Gledajuci ovaj DVD skapiras a i lepo se vidi, da su omatorili do jaja i da mnogo sviraju po svetu ali mnogo i da treba da odmore jedno tri dine sa svim sranjim pa da se vrate sa duplo manjom turnejom pa ces da vidis bato kako ce da sviraju. A ovo sto sam cuo je kao da su otisli u blues, onako klima se, plese sve nije utegnuta progressiva na koju sam navikao sazrevaju, kao vino Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 što bi moralo? ja ih režem takve kakvi su Pa ako režeš na DL diskove, onda je ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 Skupo kume. Najbolje podeliti preko npr DVDFab-a na 4 obična, ništa se ne gubi u kvalitetu a 4 obična diska duplo jeftiniji nego 1 DL. Ljudi da li neko od vas poseduje Chaos In Motion 2007/2008??? Mrzi me da skidam 4 DVD sa neta, ajd ako neko ima neka se javi na PP ili mail [email protected].. po mogucstvu BG i okolina ali nije obavezno. Hvala! Imam ja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 Imam ja oba DVD-ja (kao Double Layer) na hardu, tako da bih za rezanje moralo da se edituje, kako bi mogli da se uguraju na klasične diskove kapaciteta 4.7- gb. Ajde nekako ih naguraj na obican. Imam ja. Shvaticu to kao ponudu. Pvo moram da ti maznem onaj EvergrEy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 Ajde nekako ih naguraj na obican. Mogu ja da ih naguram, samo što ja nisam iz BG-a. Ako hoćeš, može pošta da radi posao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 Skupo kume skupo??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 Pa jok nije skupo? U redu da su to 2-3 diska, ali ja ih imam poprilično. Ako ti znaš da negde mogu da se kupe DLovi po nekoj smešnoj ceni, reci. Ja videh Verbatime za 120 dinara najjeftinije. 100% kopija na 2 single layera je po meni ubedljivo najbolje rešenje dok DL ne padnu na neku normalnu cenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 Mogu ja da ih naguram, samo što ja nisam iz BG-a. Ako hoćeš, može pošta da radi posao. Pa moze naravno, nisi preko sveta. Nadam se. Evo ti PP, da ne spamujemo temu. skupo??? Pa za cenu jednog DL mozes da kupi 8 obicnih DVD-eva + 90% ljudi nema citac za to, tako da jos uvek nije bas isplativo to koristiti kod nas u Srbiji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Dream Theater has revealed that not only are they in the studio recording a brand new album, but that drummer Mike Portnoy has already finished recording all the drum tracks. Portnoy states: "Imagine a Dream Theater album with 'A Change Of Seasons,' 'Octavarium,' 'Learning To Live,' 'Pull Me Under' and 'The Glass Prison'... all on one album... COULD YOU HANDLE IT?? Excited? I sure am!!!!" The album is expected to be released early next year. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 A bash pre nekih nedelju , dve pazarih A Change of Seasons. Ako ovo bude josh malo jache no ovo sto pishe trebalo bi se ovo pazariti. : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Huh, ne ocekujem da ce da omanu. Jednostavno to se ne desava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Десило се на "Кварнаријуму"! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Pa kako kome, meni je taj album i dalje sasvim ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Uh, hvata me jeza pri samoj pomisli kako će novi album zvučati. A to što je najavljeno da će se pojaviti u ranoj fazi sledeće godine me samo raduje. Nesumnjivo ovo će mi biti jedan od najočekivanijih albuma u predstojećem periodu, uz naravno novi Pain of Salvation. Десило се на "Кварнаријуму"! Dobar je i to album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Et in Arcadia Ego Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Joj, bre, cim pocnu sa ovim "zamislite tu pesmu, pa tu i tu i tu...e TO je novi album", prestajem da se nadam. Uostalom, moraju mnogo toga da nadoknade nakon Systematic Chaos uzasa i generalnog prosecnog ukusa koji ostavljaju zadnjih par albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Realno, ne sviđa mi se to što su u fazonu da brže-bolje izdaju što veći broj albuma, stečem utisak kao da to rade "nepromišljeno", ali opet u moru drugih bendova naprave album koji će sve ostale preklopiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmi Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Tako brzo album? E, jebiga .Ma bice dobro, ali bilo bi bolje da ga rade temeljno... Bar ja tako mislim. Octavarium je dobar album. Meni je pesma Octavarium jedna od najlepsih pesama, ever. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Prosto ne mogu da zamislim kakav će biti novi album, zato što je svaki potpuno drugačiji od prethodnog. A budući da su mi se Octavarium i Systematic chaos MNOGO svideli, biće teško nadmašiti ih. Ali dobro, videćemo. Jedino što znam je da će biti dobar album, a sad koliko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Ciji album? Jel od Drim Tijatera? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Ne očekujem ništa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Ni album? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Očekujem da Jordan pusti kosu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Očekujem da Muyng pusti bradu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Hand Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Jel video nekad neko portnoya obrijanog? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Mozes ga videti iz perioda snimanja Octavariuma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts