Jump to content

Dream Theater

bu

Recommended Posts

što bi moralo? ja ih režem takve kakvi su

Gledajuci ovaj DVD skapiras a i lepo se vidi, da su omatorili do jaja i da mnogo sviraju po svetu ali mnogo i da treba da odmore jedno tri dine sa svim sranjim pa da se vrate sa duplo manjom turnejom pa ces da vidis bato kako ce da sviraju. A ovo sto sam cuo je kao da su otisli u blues, onako klima se, plese sve nije utegnuta progressiva na koju sam navikao

sazrevaju, kao vino

Skupo kume. Najbolje podeliti preko npr DVDFab-a na 4 obična, ništa se ne gubi u kvalitetu a 4 obična diska duplo jeftiniji nego 1 DL. :pivopije:

Ljudi da li neko od vas poseduje Chaos In Motion 2007/2008???

Mrzi me da skidam 4 DVD sa neta, ajd ako neko ima neka se javi na PP ili mail [email protected]..

po mogucstvu BG i okolina ali nije obavezno. ;)

Hvala! :pivopije:

Imam ja. :P

Pa jok nije skupo? U redu da su to 2-3 diska, ali ja ih imam poprilično. Ako ti znaš da negde mogu da se kupe DLovi po nekoj smešnoj ceni, reci. Ja videh Verbatime za 120 dinara najjeftinije. 100% kopija na 2 single layera je po meni ubedljivo najbolje rešenje dok DL ne padnu na neku normalnu cenu. :da:

Mogu ja da ih naguram, samo što ja nisam iz BG-a. Ako hoćeš, može pošta da radi posao. :D

Pa moze naravno, nisi preko sveta. Nadam se. :)

Evo ti PP, da ne spamujemo temu.

skupo??? :no:

Pa za cenu jednog DL mozes da kupi 8 obicnih DVD-eva + 90% ljudi nema citac za to, tako da jos uvek nije bas isplativo to koristiti kod nas u Srbiji. ;)

Dream Theater has revealed that not only are they in the studio recording a brand new album, but that drummer Mike Portnoy has already finished recording all the drum tracks. Portnoy states: "Imagine a Dream Theater album with 'A Change Of Seasons,' 'Octavarium,' 'Learning To Live,' 'Pull Me Under' and 'The Glass Prison'... all on one album... COULD YOU HANDLE IT?? Excited? I sure am!!!!" The album is expected to be released early next year.

Uh, hvata me jeza pri samoj pomisli kako će novi album zvučati. A to što je najavljeno da će se pojaviti u ranoj fazi sledeće godine me samo raduje. Nesumnjivo ovo će mi biti jedan od najočekivanijih albuma u predstojećem periodu, uz naravno novi Pain of Salvation.

Десило се на "Кварнаријуму"!

Dobar je i to album. :da::)