AstralliS Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Citiraću druga azala: novi album ce da ***e keve!!! \m/ Quote
Lunar Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 haha koliko je to njabolji avatar bio. imao je momenta 6 degrees, ali nije stoodovao test of time mislim da neces moci neke dobre kritike za ToT da nadjes ...to je tek djubrad tezak. na 6degrees su bar dobre bendove kopirali kao peter gabriel i radiohead, na ToT su zvuceli kao debeli matori geekovi koji se loze na slipknot. Vidish ToT je bio prvi Dream Theater koji sma ja chuo. Kada sam ga ja cuo nisam slusaho previshe progresivu , i tada mi se izuzetno svideo album. Sta ja znam uzivao sam kroz ceo album, to mi je valjda najvaznije da se meni dopadne a ne kriticharima. Jes da ga nisma palio vec duze vreme, ali josh uvek mislim da nije tako losh kolko je primljen od strane fanova i kritike. Krajnje okej album ako ne i odlichan. Quote
crusader84 Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Napisaću isto što i na temi Heaven & Hell... Ima ih na glasanju u nekoj anketi na myexit.org!!! Ae odma' svi tamo! Quote
:matija Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Gde glasanje, ne mogu da nadjem?! Quote
crusader84 Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Odeš na oficijelni sajt Exita i tu se jasno vidi reklama za anketu, malo se frljaš s onom registracijom na myexit.org i onda ponovo klikneš na to sa oficijelnog sajta, tako sam ja, nešto mi se tripovalo oko registracije, ali uspeo sam. Quote
Uruk Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 jel moze da se glasa bez registracije??? mrzi me da se registrujem Quote
AllSeeingEye Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 E nisam se snasao da nadjem to glasanje, da vidim samo sta tu ima. Iskreno nikako nebi voleo da DT dodje na exit. DT je bend koji ladno moze da napravi koncert od nekih 2,5 do 3 sata. Takav dozivljaj nikad nebi menjao, za bednih sat i 20 min, kolko obicno bude po bendu na Exitu. Neka hvala! PS. Jos bi ih stavili u 10:00 ko neke drugorazredne, ko predgrupu za neke tamo repere, DJejeve i slicna komercijalna g**na. Quote
DBrave Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 DT uopste nije za EXIT, imam veliku zelju da ih gledam ali tamo nikako. To je specificna muzika, nije za rulju Quote
Uruk Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 DT nije za bilo koji festival ako cemo iskreno... ali nije bas kao da imamo dabiramo Quote
:matija Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Polako, da objave turneju, ali sam skoro siguran da ce u Budimpestu doci. Kada se sve objavi, ima vremena za planiranje. Quote
Uruk Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 a... ja rekoh ima nesto objavljeno, ne pratim ja te turneje nesto mnogo... ok Quote
Erotomaniac Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Ako dolaze u BG, idemo i u Budimpestu opet! Quote
AstralliS Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 Ako - keyword. Kad bi se opet okupili zajedno sa Opethom i eventualno PoS-om, holy shiiiiiit! Peške bih otišao na koncert. Quote
Killing Hand Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 A kakve su sanse da se ja potpisem za moje zbog one saglasnosti? Jer nema teorije da me puste Quote
AstralliS Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 Btw... Mike Portnoy Score, now available for pre-order **PRE-ORDER** This title is expected to ship on or around 12/20/2008. Mike Portnoy’s Drum Cam footage from Dream Theater’s historic 20th Anniversary “Score” concert recorded live at Radio City Music Hall in New York City on April 1st 2006. Audio Options include: Full Band, Isolated Drums and an Audio Commentary with Mike. This DVD is region free but is only available in NTSC format. AC3 Dolby Digital (2 channel stereo) Audio. View the Trailer http://www.mikeportnoy. com/portnoyarchives/mpdvd8.wmv http://www.mikeportnoy. com/ProductCart/pc/viewPrd.asp?idproduct=35 Quote
Erotomaniac Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Btw... da li ce biti Torrent negde da se nadje??? Ja trazio i za Budokan ali nema Quote
AstralliS Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 da li ce biti Torrent negde da se nadje??? Ja trazio i za Budokan ali nema Hmm... Sumnjam da će u neko skorije vreme, no ko zna. Si tražio za "Budokan" na link. Ovde ako nema, onda jebem li ga gde ima. Quote
Erotomaniac Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 Nemas Budokan?! HEHEHE, ne obican Budokan DVD, nego Portnoyev Drum Cam DVD iz budokana, posto je vec odavno izasao. Quote
Lunar Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 mnogo cool slika. : ) Petrucci owns. Quote
Ranis Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 hahaha...do jaja! za sec sam se zapitao koji kurac isus na DT temi... Quote
Recommended Posts