Jump to content

Recommended Posts

Posted
Čim LaBrie ulazi u studio, znači da su pri kraju snimanja, nakon čega će uslediti mix albuma. Sredinom mart možemo očekivati da procuri. :) A možda i pre... Ili kasnije... Ili pre... Ili ka... :)

Istina je da se vokal uglavnom zadnji snima

Ali ne realno je ocekivati album u martu, mislim da je najrealnije da ce izaci u Junu

Posted

Pa kao što reče čovek...by Mike Portnoy on his forum, "Imagine a DT album with "A Change of Seasons", "Octavarium", "Learning to Live", "Pull Me Under" and "The Glass Prison"....all on one album..."

On November 27th, 2008, Portnoy finished recording drum tracks for the new album. James LaBrie will begin tracking vocals on January 19th, 2009. Audio and video updates are available through the Jordan Rudess website.

Posted
Istina je da se vokal uglavnom zadnji snima

Ali ne realno je ocekivati album u martu, mislim da je najrealnije da ce izaci u Junu

Pa nisam ja mislio na zvaničan izlazak albuma, nego na to da će biti pušten kroz neke kanale, i tako. :)

Posted
Pa nisam ja mislio na zvaničan izlazak albuma, nego na to da će biti pušten kroz neke kanale, i tako. :)

Ma razumeo sam ja, ali ne moze da procuri 3 meseca pre izlazska, moze najvise mesec dana

Posted

Pa posto se moj brat profesionalno bavi muzikom i zna ga, nisu super prijatelji, ali ponekad se vide i cuju fonom. I on mi javio da ce se videti sa njim u Decembru radi onog reunion-a LTE-a i ja mu tada rekao da ga pita kada izlazi novi album i jos neke svari, al to nije sada bitno

Posted

Latest news from Portnoy:

" Don't believe everything you read...

(unless of course it's from me! Hahahaha)

We are still tracking keyboards....

James wont be joining us until next month...

MP"

Posted
i neka kaže portnoju da stavi srbiju na svom webshopu, ne može ništa da se naručuje odavde :)

Pa mislim da to nije do njega. Mada ne vidja se on sa njim svaki dan. Fazon, vide se jednom u mesec dana, nekada i jednom u 3,4 meseca. Al se cuju ovako

Posted
Pa posto se moj brat profesionalno bavi muzikom i zna ga, nisu super prijatelji, ali ponekad se vide i cuju fonom. I on mi javio da ce se videti sa njim u Decembru radi onog reunion-a LTE-a i ja mu tada rekao da ga pita kada izlazi novi album i jos neke svari, al to nije sada bitno

A el mogu ja da se udam za tvog brata?? :D:mrgreen::bigblue:

Posted (edited)

E ako ti je brat gay, racunaj na mene!!!!!!!! :wub:

Just kidding. :) :) :)

Edited by Ash