Jump to content

Dream Theater

bu

Recommended Posts

Na eventim.hu jel neko mozda kapira u cemu je fora onih najskupljih od 50 e tj. 15000 forinti posto pise da su sedista u pitanju, a sad neke tamo ne secam se jeftinie su kao stajanje???

sad je pitanje sta je tu najblize bini??? hehe nekako mi nema logike da je sedenje najblize, ali neam pojma jel neko mozda kapira?

Na eventim.hu jel neko mozda kapira u cemu je fora onih najskupljih od 50 e tj. 15000 forinti posto pise da su sedista u pitanju, a sad neke tamo ne secam se jeftinie su kao stajanje???

sad je pitanje sta je tu najblize bini??? hehe nekako mi nema logike da je sedenje najblize, ali neam pojma jel neko mozda kapira?

imaš na eventim.hu bukiranje preko plana sedenja, sve je lepo nacrtano :pivopije:

Posto sam bio u takvoj dilemi za koncert Whitesnake-a u Osjeku,lepo sam pogledao gde je najblize prodajno mesto u hrvatskoj,seli u auto i otisli da kupimo karte.....isto tako je bilo i za Dream a postoji milion varianti.ako je nekom ta varianta skupa ili je daleko mora da postoji neko koga poznajete da ide u Madjarsku i lepo kupi karte.....sreca moja sto mi je i jedna i druga granica 30 km udaljena... :pivopije:

Alo bre ljudi bice preko eventima 100%

Da ali kada vise ja gledao i na onom kao International highlits na eventim srbija, za Jul ima tek za koncerte od 3 jula. tako da me vec brine sto jos nema i za Dream koji je 1. og.

e ali nesto ce se vec smisliti, jer se Dream ne propusta.

Da ali kada vise ja gledao i na onom kao International highlits na eventim srbija, za Jul ima tek za koncerte od 3 jula. tako da me vec brine sto jos nema i za Dream koji je 1. og.

e ali nesto ce se vec smisliti, jer se Dream ne propusta.

Mislim da Dream nije bio na sajtu ni pre 2 god., našem...međutim kada odeš lično ili nazoveš možeš uzeti karte. Koncert je objavljen pre par dana, tako da ovi naši još nisu reagovali ali hoće. Zvao, pitao...nemaju još ali za nedelju, dve trebalo bi da bude karata. Pozz

Edited by borhes