AstralliS Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Ovaj album će da pobije! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmi Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Krećem da vadim pasoš ove nedelje, a samim tim i otpočinjem pripreme za odlazak u Budimpeštu Jel ima dosta interesenata? Jel ima neko neki info o tome? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Hand Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Ovaj Petrucci izgleda kao da je dosao sa obradjivanja njive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 :) :) naravno moj covek :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreambraker Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 (edited) Nisam preslušao ceo novi album, samo "Dark eternal night"... Koja inače zvuči do jaja! Jel zna neko gde mogu da preslušam ostale pesme? Neka priča ko šta hoće, oni su i dalje tate! Edited April 1, 2009 by dreambraker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Izvoli,drug. http://rs177.rapidshare.com/files/48150339/Dream_Theater_-_Systematic_Chaos__2007__By_sXcAp_.rar Pass: bunalti.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Dark eternal night je fenomenalna, ne znam zašto je neki ne vole. Možda je previše heavy, ali instrumentalna sekcija je neprikosnovena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 parara parararararara najaci rif Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Meni je uvek bilo zanimljivo ono Jordanovo ubacivanje čistog klavira u sredini instrumentala. Genijalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 (edited) Dark ima sve predobre delove, ali meni smeta onaj vokal sa distorzijom u strofi nekako ne ide uz Dream... Ali zato je reftren najbolji Edited April 1, 2009 by Erotomaniac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Ocekujem jedan mracan album, toga nikad dosta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Heh... Ja ne bih voleo mračan album, "Train of Thought" i "Systematic Chaos" su dovoljni za tako kratko vreme... Ajd' sad nešto nalik "A Change of Seasons". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Moze i Change of Seasons naravno (cak je i pozeljno),ali mislim da ce ipak biti nesto u ovom fazonu: Ocekujem depresivno/mracnu,iz ponora pakla,vatrenu stihiju rifova,solaza,odlicnih refrena i catchy djelova koji ce me pratiti godinama i godinama. O da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Ono kako je Portnoy ranije najavio ovaj novi album će biti mix svih prethodnih albuma... Ostajem pri tome da će biti daleko bolji od SC-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Ono kako je Portnoy ranije najavio ovaj novi album će biti mix svih prethodnih albuma... Ostajem pri tome da će biti daleko bolji od SC-a. Potpuno se slazem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Ocekujem depresivno/mracnu,iz ponora pakla,vatrenu stihiju rifova,solaza,odlicnih refrena i catchy djelova koji ce me pratiti godinama i godinama. O da. ja vec par godina ocekujem da izbace labrija iz benda i da dovuku dc coopera ili tako nekog... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Never gonna happen... Sto znam...ja sam vjerovatno jedan od rijetkih koji su navikli na njegov vokal,iako,ne poricem,naidje mi period kad bih volio da cujem nekog drugog pjevaca. Portnoy excluded. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreambraker Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Ne znam, meni je njegov vokal u suštini do jaja... Mada mislim da postoje pesme u kojima se malo dere, kao na primer u refrenu "In the name of god" (za koju inače smatram da je jedna od najboljih pesama koje sam ikada čuo i melodijski i textualno ) ili "Voices". Ali jbg, to je njegov glas pa kome se ne dopada, slušaće nešto drugo... Npr mamu i tatu... Izvoli,drug. http://rs177.rapidshare.com/files/48150339/Dream_Theater_-_Systematic_Chaos__2007__By_sXcAp_.rar Pass: bunalti.com Hvala druže. parara parararararara najaci rif Može i tako da se gleda... He, he, he... Do jaja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormlord Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 ja vec par godina ocekujem da izbace labrija iz benda i da dovuku dc coopera ili tako nekog... Sacuvaj te Boze pravde. Nemoj te neko cuje, pa jos DC-a, ufffffff! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Pa gde nađe DC-a? Mislim, odličan je on vokalista, da ne dođe do zabune, samo mislim da ne bi leg'o za DT. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 (edited) dobro, ne mora DC, moze i pevac symphony X-a. iritira me labri kad utaji onako skroz gore, pa zaskici na momente, bas mu se promeni boja glasa u nekim momentima i "primecuje se"... neka spuste stim coveku ili sta vec, ali ovako je bas iritantan ako neko nije navikao.. ja ispiram mozak DT-om vec godinama i u pocetku mi uopste nije smetao labri u "gornjim registrima" ali u poslednje vreme, 3 zadnja albuma - ide mi na nerve. Edited April 2, 2009 by imaginos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudriPanj Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 pa covek stari i gubi gornji registar sto je normalno, samo glupo je da se forsira meni je doduse on uvek isao na zivce gomila pevaca bi bolja bila od njega u dt, izmedju ostalih iz dc cooper - zasto da ne. ali sad je bezveze da se prica o tome nakon images & words i toliko albuma sa labrijem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 jedina nepravda na ovom svetu je sto Sir Russell Allen nije u DT u, kada bi on bio njihov pevac, onda ni jedan drugi bend ne bi bio potreban na ovoj planeti. Sto puta ista rasprava, mada meni se Labrijevo pevanje u studiju dopada, cak i je live bio odlican, mislim da on i sada moze da zvuci do jaja live, ali eventualno na pocetku turneje na prvih par koncerata inace posle puca i kraj. Samo mi nikada nece biti jasno sto su dopustili da izdaju ovaj novi DVD Chaos in Motion??? njime su zakopali Labrija. Znaci to je takav uzas da ja ne mogu 2 sekunde da gledam to i slusam sta vredi sto su neke pesme predobro odradjene kada labri sve usere, primer Surrounded!! a o Lines in the Sand mislim da ne treba ni pricati!! ali zanemarimo taj DVD, Labrie je DT i niko drugi to nece biti, niti ce iko ikada snimiti bilo sta priblizno Images & Words, Awake i A Change of Seasons. Ja isto nekad gledam i razmisljam kao bi neki pevac koji do jaja zvuci tu lego, verovatno i sam Labrie je svestan da vise nije to sto je bio kao i ostali ljudi iz DT a ali kako izbaciti coveka s kojim su svirali preko 20 godina, i cijom zaslugom su takodje postali ovo sto jesu... mislim da sam cak negde procitao da je labrie hteo valjda pre neku godinu ili tako nesto da napusti bend pa su ga ovi ostali odvratili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 na onom Systematic Chaos dokumentarcu, Mike Portnoy, a i ostatak benda lepo kažu da je James LaBrie = Dream Theater. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Samo mi nikada nece biti jasno sto su dopustili da izdaju ovaj novi DVD Chaos in Motion??? njime su zakopali Labrija. Znaci to je takav uzas da ja ne mogu 2 sekunde da gledam to i slusam sta vredi sto su neke pesme predobro odradjene kada labri sve usere, primer Surrounded!! a o Lines in the Sand mislim da ne treba ni pricati!! Na nekim pesmama je odličan: Panic attack i Take the time je super otpevao, između ostalog i Ministry of the lost souls i In presence of enemies. Ostalo đene-đene, mada su pojedine skoro pa neslušljive. Ja mislim da je Scarred posebno skrnavio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts