Killing Hand Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Ja ne znam zasto svi jedu govna za novije stvari tipa Train of Thought i Octavarium, kada su oba albuma prejebena. Prilicno dugo slusam DT i meni nekako mnogo vise leze te jace stvari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Zato što je to moderno tako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Ja ne znam zasto svi jedu govna za novije stvari tipa Train of Thought i Octavarium, kada su oba albuma prejebena. Prilicno dugo slusam DT i meni nekako mnogo vise leze te jace stvari prilicno dugo? imas 16 godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 prilicno dugo? imas 16 godina. Taman. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Hand Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 prilicno dugo? imas 16 godina. pa lepi, ja slusam DT vec 4,5 god. tako da ne mozes da kazes da je to kratko. Aj da vam se ne svidjaju SDoIT i SC, ali Oktavarium i Train of Thought su odlicni albumi. Pa poslusajte pesme tipa Endless Sacrifice, Stream Of Consciousness, As I Am, Panic Attack, Octavarium.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Od 11.5? Svaka cast! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 napredna deca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Hand Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 (edited) Pa smejte se vi koliko god hocete.. Na yumf ima ljudi koji su i te kako upuceni koliko ja slusam metal EDIT i od kada Edited April 21, 2009 by Killing Hand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas Haake Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 decko, mi smo slusali dt kad se jos nisi ni rodio. deda, upuceni li smo mi u to koliko i kako neko slusa metal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Hand Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 decko, mi smo slusali dt kad se jos nisi ni rodio. deda, upuceni li smo mi u to koliko i kako neko slusa metal? ja sam rekao da ima ljudi, to ne znaci da si ti ili neko ko bas slusa prog. Al ako os, mogu da pozovem te ljude da postuju na ovoj temi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 znamo mi sve o tebi vec, na nekom big brother sranju, ne brini. skini nogu sa fotelje i operi tu iron maiden majicu sad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aRmatuRa Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Ma nekim ljudima je samo tesko da priznaju da se DT srozao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 jbg svako se kad tad sroza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aRmatuRa Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 To da,ali normalni ljudi znaju kad da stanu ili da da se okrenu necem drugom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 ali čemu da se okrenu? šta drugo da rade? d.t im je obezbedio popriličnu egzistenciju i dokle god imaju turneje/koncertne aktivnosti (koje su i dalje u punom zamahu), a kako sami kažu i prodaja albuma i svega ostalog ide veoma dobro, suludo je da s tim prekinu. s druge strane, kakav god album da snime (a i po tom pitanju se veoma dobro drže s obzirom na staž) uživo i dalje jebu mame, tako da... svaka njima čast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aRmatuRa Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Oni uzivo rasturaju,nema tu sta da se prica.Oni su i pre ovog tripovanja imali poprilicno fanova i maltili su lepu kintu.Niko im ne kaze da prestanu,ali ovo tripvanje(umemo i mi kao Tool,Muse,Opeth...)nije im bilo potrebno.Govorim iz licnog iskustva,kad sam cuo da spremaju 6doit,ja nisam mogao da iscekam album.To je po meni njihov poslednji pristojan album(jeste da su smorili sa Toolom na prvom cdu,ali drugi cd je ima vise nego dobre momente).Nakon ToT bilo mi je potpuno svejedno sto izdaju albume.Najbolje je pogledati u sta su pretvorili oni sami.Petrucci je prolupao.Riffovi i solaze su mu kao da je nalozeni klinac.Rudess me je skroz razocarao.Gde su momenti pout onih sa LTE.A Portnoya necu ni komentarisati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Et in Arcadia Ego Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 (edited) JP-a ocito drma kriza srednjih godina, sve to bildovanje i shredovanje verovatno je ahiperktivan i u groupie girl segmentu turneja. Zbilja, vrlo primetna stvar u vezi sa DT-om i njihovom (de)evolucijom tokom godina je infantilizacija. Nije, bogamu, prirodno da su tekstualno i misaono najzreliji period imali na pocetku karijere kao klinci pisuci znacajnu liriku koja je navodila i na razmisljanje. Kako omatorise, nastupi period grotesknih bica, mracnih gospodara i lame-ass politickih komentara na nivou osmoljetke. Edited April 21, 2009 by Et in Arcadia Ego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmi Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 ali čemu da se okrenu? šta drugo da rade? d.t im je obezbedio popriličnu egzistenciju i dokle god imaju turneje/koncertne aktivnosti (koje su i dalje u punom zamahu), a kako sami kažu i prodaja albuma i svega ostalog ide veoma dobro, suludo je da s tim prekinu. s druge strane, kakav god album da snime (a i po tom pitanju se veoma dobro drže s obzirom na staž) uživo i dalje jebu mame, tako da... svaka njima čast This. Aj da sačekamo ceo album pa da damo konačan sud... Još je nezahvalno pričati kakvi su i kakvi nisu dok ne izađe kompletan album. Meni lično ovo zvuči kako Systematic Chaos pt2. Ne mislim da je SC loš. Probali su da naprave teži album od Octavarium-a, pa su išli u tom smeru. Ili je to zbog Roadrunner-a Znam da je bend imao krizu u vreme izdavanja albuma FII, kad su izdavačke kuće tražile 'komercijalnije' pesme. Tad je Portnoy hteo da digne ruke od svega, pa su ga jedva naterali da ostane u bendu i onda su snimili savršenstvo zvano SFAM. Možda su sada u sličnoj situaciji, kada izdavač traži od njih da prave neke besne metalčeroske pesme. Ili možda ja samo puno serem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Iz njihove perspektive, sto bi bilo sta menjali? cinjenica da su im turneje iz godine u godinu sve uspesnije, da se vrte na VH1, da se albumi kakvi god bili sve bolje prodaju govori im da funkcionisu nikada bolje, bole njih sta mi mislimo, para nikada dosta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Pare su super! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Hand Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 znamo mi sve o tebi vec, na nekom big brother sranju, ne brini. skini nogu sa fotelje i operi tu iron maiden majicu sad. To da,ali normalni ljudi znaju kad da stanu ili da da se okrenu necem drugom. Kao sto je to Polis uradio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 meni se svidja Petruccijeva solaza iz A rite of passage Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
individual Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 E pa super,drago mi je zbog njih sto te pare zgrcu...Sto cemo mi slusati to je mali problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 Evo ako neko mozda nije video, trailer za novi LTE live DVD na Rudessovom sajtu http://www.jordanrudess.com/jr/ bice ludilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts