Spastic Ink Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 LTE dvd koncert ce biti preterano dobar samo da nema puno bootleg zajebancija....Ovaj zadnji oficijalni DT live je ispod ocekivanja ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 (edited) ....Ovaj zadnji oficijalni DT live je ispod ocekivanja ! Od Chaos in Motion DVD a sam dosta ocekivao, ali sam se na kraju razocarao, djubre je. Ali LTE ce biti nevidjen, samo ovaj Box set ce biti dosta skup. Edited April 22, 2009 by Erotomaniac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 Meni to nezvuchi progresivno nimalo, kada chlan benda kaze ja nezelim da sviram pred manje od 3000 ljudi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Meni "nezvuci" i "nezelim" ne zvuci progresivno uopste... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 2 nove pesme: http://rapidshare.com/files/223992761/DTR.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 2 pages old..mada,ono je torrent link bio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Dve nove pjesme a arhiva 54552 KB? Stavio sam da skidam ali se iskreno nadam da je neki lažnjak, da je to zapakovan neki živi album Džejmsa Brauna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 da nije to ceo album u 128 kbps ?? one dve pesme su bile 21mb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Ovo je na 320 kbps. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 ma tuki... to je neko uzeo one 2 pesme u 128 i prebacio ih u 320.. to stalno rade :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 (edited) Kita, i ja sad videh... jbg. edit: ja tek sad slušam ove pesme, nisam pratio temu ...jebeni Rudess i njegove glupe cirkus melodije Edited April 23, 2009 by Grobodan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EQNXZ Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Jebote Jordan od kako je uzeo onaj Continium fingerboard vise visi na njemu nego za klavijaturom! Sto nece tech da mu je ispusti negde i polomi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Ko je onaj "harsh" vokal, jadna mu majka? Imam osecaj da su prvi put culi blastbeat na Opethovoj Lotus Eaters... nije ni cudo sto ih vuku na turneju opet, neka ima vrate posredno koju kintu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Ne mogu da pobjegnem od misli da je Watershed-ov Lotus Eater pomalo zasluzan za ovo. Znaci nijesam jedini Harsh vokal je ,naravno, Portnoy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Veliki umovi slicno razmisljaju nisam zaista citao temu... pa ocigledno je, na sta se napale u proteklih godinu dana, to turaju u pesme. A vokal... strahota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 ovo kao da slusam Adagio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Hand Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 ne seri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Au, ne mogu da odolim, moram da poslušam bar jednu pesmu od ove dve... Skidam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 ...jebeni Rudess i njegove glupe cirkus melodije čekajte ljudi, ajd da malo zastanemo ovde... taj isti rudess svira u dreamu cirka 10 godina...i sve vreme ima te cirkuske teme, zašto ih tek sad neki spominju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aRmatuRa Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Ma jebes cirkus melodije,gde su one prejebene melodije sa LTE??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 pa na LTE nego, zna li neko slučajno ima li gde da se skine matrica bez labria - ne buđavi midi/karaoke već studijska/demo/whatever verzija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Šta će ti verzija bez LaBriea? Inače, ja sam preslušao samo A nightmare to remember, rešio sam da ovu drugu stvar čujem tek na albumu, ali pretpostavljam da će nestrpljenje da me pobedi. Što se tiče ANTN... Odlična stvar. Pesma kakvu sam navikao da čujem od Dream Theatera, vuče na poslednjih par albuma, ali ima i oldschool DT elemenata. Solaže su odlične, refreni jako zarazni, onih par minuta pre poslednjeg refrena su klasika. Veoma je mračna pesma, pojedini delovi zvuče kao da su namenjeni da budu soundtrack nekom horror filmu. LaBrie kida. Moram takođe da kažem da mi uopšte ne smeta onaj deo koji Portnoy recituje - štaviše, odlično se uklapa u tematiku pesme. Tekstualno, očekivani nastavak priče o alkoholisanju, ne jedan od mudrih i inteligentnih tekstova kakve je DT radio pre 15 godina, ali to u principu više ni ne očekujemo od njh. Jedini deo koji mi se ne sviđa je onaj od 13:53, jer mi nije jasno šta Portnoy pokušava... Sve u svemu, 9/10 za pesmu. Očekujem album sa nestrpljenjem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 (edited) Kako moze bend koji je zvuk unistio modern/nu metal/thrash metal/repovanje/growlovanje elementima da danas bude sinonim za prog? Sta je tu tacno prog, reci mi? Za mene su progressive metal bendovi uvek bili oni koji se ne plaše da u svoju muziku unesu neke elemente koji se inače u takvom stilu ne bi očekivali. Samim tim se repovanje i moderni rifovi mogu nazvati progressive, s obzirom na to da se savršeno uklapaju u muzičku celinu Dream Theatera. Edited April 23, 2009 by Totamealand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aRmatuRa Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Druga pesma je bolja.Barem meni.A repovanje,bedni riffovi,Portonyevi back vokali i growl,su sve samo ne progressive. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Necu da pljujem u napred ceo album, ali kad je vec rec o A nightmare to remember, to je sve ali ne odlicna stvar, a sad evo i zasto: Prvo, smesna im je inspiracija u black-u, onaj growl toliko na silu ubacen, ceo taj deo onako usecen bez suptilnosti, veoma sirovo i neosmisljeno zvuci. A refren potpuno dosadan. drugo dokle ce Portnoy da "reciklira" onaj deo na bubnju iz Glass prisona, evo ima ga i ovde na 2:48, a tokodje ko je primetio moze da cuje to isto i u In the presence of enemies pt.2. Dokle vise!? Znaci pesma potpuno dosadna, sa vrlo ruznim melodijama u black fazonu. Jedino, bih dao +, za onaj lagani deo u sredini koji moze da zalici na DT, samo steta sto se nasao u sred tako glupe pesme. Cekam ceo album da se pojavi, pa da mozda izvadi stvar. A sto se tice Rudessa, meni nikada nisu smetale njegove cirkuske melodije, cak su mi bas fora nekako, odlicne su i u Dance of eternity-u, i u Endless Sacrifice, i u Dark eternal najtu i u Octavariumu onaj Christmas deo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts