Stormlord Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 To je sa dvd-a 5 Years in a Livetime Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Ima i delova sa turneje "Live in Tokyo 93", kao i sa dokumentarca za "Live in Budokan" Valjao sam se od smeha gledajući: 6:28 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 @ Erotomaniac : Postoji fora sa maxalbums.com koju je vrlo lako prevideti - šifra za skinutu arhivu (ukoliko nije navedena na stranici za dowload link) se nalazi u sklopu arhive i to ili u detaljima/opisu sa strane ili u samoj arhivi kao zapakovani tekstualni fajl (često pod imenom 'pass[word]' ili 'read me'); sad, ako je ovo drugo u pitanju, taj tekstualni fajl itkako možeš ekstraktovati (ili samo otvoriti duplim klikom) bez ikakve šifre, a onda pročitati pass i terati dalje sa otpakivanjem ostalog sadržaja... S druge strane, budući da su to linkovi koji su obično navodjeni na više od samo jednog sajta, password, ako ipak nije naveden nigde, možeš naći i na sledeći (banalno lak) način: samo kopiraj konačan link za download (onaj koji vodi do mesta na kojem je fajl upload-ovan, tipa: rapidshare, megaupload, mediafire, ifolder, depositfiles itd.) na Google search liniju i poseti neki drugi forum/blog koji sadrži isti link (tj vodi do albuma, koncerta, filma, bla bla), te potraži password na nekoj od tih stranica... \m/ Ovo provo sam probao vec i nije htelo, opet isto, a ovo drugo cu probati, pa mozda pomogne thanks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyNameIsMisery Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Hajd', pa da uspeš... Ako ipak bude još jedan fail u pitanju, kaži mi šta skidaš i odakle, pa ću ja da pokušam da ti nadjem šifru ili upravo materijal koji želiš skinuti... Btw, skinuo sam jedan torrent (već sam zatvorio stranicu, ne mogu je sad ponovo tražiti) koji navodno sadrži taj drugi disk u sklopu novog DT albuma - onaj sa cover-ima; i jbga, nisu u pitanju obrade DT-a, već pesme za koje se tvrdi da ih je DT obradio, ali u originalu tj izvodjene od strane tih drugih bendova... Evo šta je u pitanju: 1. Rainbow - Stargazer 2. Queen - Tenement Funster/Flick of the Wrist/Lily of the Valley 3. Dixie Dregs - Odyssey 4. Zebra - Take Your Fingers From My Hair 5. King Crimson - Larks' Tongues in Aspic, Part Two 6. Iron Maiden - To Tame a Land Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Ako je to tačno, odličan izbor. Nemam nijednu zamerku. Daj bar reci sa kog sajta/foruma si skinuo, da pronađem to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyNameIsMisery Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Nisi me skontao - torrent sadrži one pesme koje je DT navodno obradio za Disk 2 novog albuma, ali u originalnoj formi; drugim rečima, 'Stargazer' koji ćeš skinuti je u izvodjenju Rainbow-a, 'TTAL' Maiden-a itd. Sad, ili je ovo neko 'izvalio' radi zajebancije ili kao proverenu informaciju (ili je to čak neko iz RoadRunner-a uradio i plasira ovo kao smisaonu 'pripremu terena' pred izlazak albuma), pa daje nestrpljivima šansu da steknu uvid u ono što mogu očekivati i eventualno u upoznavanje sa materijalom, kako bi DT-jeve obrade bile lakše prihvaćene (za šta opet krivim RR)... Any fuckin' way, here ya go, buddy: http://www.mininova.org/det/2585868 http://www.torrent7.com/torrent/2585868/dr...inal-songs.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Sudeći po ovome: Disc 2 - Black Clouds & Silver Linings Covers Bonus Disc 1. Cover 1? 8:10 2. Cover 2? 8:16 3. Cover 3? 7:59 4. Cover 4? 8:18 5. Cover 5? 6:30 6. Cover 6? 7:15 i sa ovim naslovima pesama odavde, to bi bilo to, što se tiče dužine trajanja pesama. Nisi me skontao - torrent sadrži one pesme koje je DT navodno obradio za Disk 2 novog albuma, ali u originalnoj formi; drugim rečima, 'Stargazer' koji ćeš skinuti je u izvodjenju Rainbow-a, 'TTAL' Maiden-a itd. Sad, ili je ovo neko 'izvalio' radi zajebancije ili kao proverenu informaciju (ili je to čak neko iz RoadRunner-a uradio i plasira ovo kao smisaonu 'pripremu terena' pred izlazak albuma), pa daje nestrpljivima šansu da steknu uvid u ono što mogu očekivati i eventualno u upoznavanje sa materijalom, kako bi DT-jeve obrade bile lakše prihvaćene (za šta opet krivim RR)... Any fuckin' way, here ya go, buddy: http://www.mininova.org/det/2585868 http://www.torrent7.com/torrent/2585868/dr...inal-songs.html Skapirao sam o čemu se radi, samo bez obzira na to, zahtevao sam da mi daš linkove, da se ne bih cimao da tražim pesmu po pesmu od svakog od ovih bendova ponaosob. Hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyNameIsMisery Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 OK, izvini onda... And no prob, dude - I'm a shearer (no, it doesn't sound gay, lol! You know I mean the Net, piracy and shit). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 And no prob, dude - I'm a shearer (no, it doesn't sound gay, lol! You know I mean the Net, piracy and shit). You are Shearer? Alan Shearer? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyNameIsMisery Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Sharer, damn it! Epic fail, considering the simple fact that my English is fairly good... I'll go now, and seek forgiveness from my trusty million-page Pathology book. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Stargazer!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Hajd', pa da uspeš... Ako ipak bude još jedan fail u pitanju, kaži mi šta skidaš i odakle, pa ću ja da pokušam da ti nadjem šifru ili upravo materijal koji želiš skinuti... Ha uspelo je na onaj drugi nacin, hvala jos jednom stvarno evo uzgred sam nasao ovaj Link ima stvarno dosta retkih stvari http://u2n2.com/article.asp?id=55372 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Sharer, damn it! Epic fail, considering the simple fact that my English is fairly good... I'll go now, and seek forgiveness from my trusty million-page Pathology book. The walls disappear To some woman who's screaming A man pleads forgiveness His words I cannot hear Hoping that the step will help restore me To face my past and ask for forgiveness Cleaning up my dirty side of this unswept street Could this be the beginning of the end? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 (edited) Kapiram da će "Stargazer" i "Odyssey" biti fenomenalne. Potražio na last.fm-u ovaj bend Zebra ("Take Your Fingers From My Hair" - dobra stvar), i evo šta mi između ostalog "izbacio": There are at least 5 artists/groups named “Zebra”. 1) a 3 piece rockband, 2) a jamaican Dancehall-Deejay 3) dutch reggae/ska (nederreggae) band MySpace, 4) a yugoslavian prog-pop-band from the 70s 5) a german newcomer rock/pop band MySpace Zna neko nešto više o jugosloveskoj Zebri? Živo me zanima na šta je to zvučalo. Edited May 13, 2009 by AstralliS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Kapiram da prvi cover treba vec ovih dana da se pojavi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Pa po proračunu trebalo je još juče da se pojavi, pošto je najavljeno da će 6 nedelja pre izlaska albuma biti postavljena prva cover pesma. I tako svake nedelje po jedna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Može neko da nađe link za ovo: DTIFC05 - Scenes From A World Tour Tracklist: 01 - Heaven And Hell 02 - Erotomania/Paradigma Shift/Universal Mind 03 - What Did They Say?/Wipeout/Canadian Rap 04 - War Pigs 05 - Keyboard Solo 06 - The Spirit Carries On 07 - Guitar Solo/Gladiator Theme 08 - The Zoo/Learning To Live/Whole Lotta Love 09 - End Of Show Sa onog linka koji je Erotomaniac dao, ne radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyNameIsMisery Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 @ Astrallis : 'Scenes From a World Tour (2000)' http://rapidshare.com/files/137655729/dt2000sfawt.rar.html password: http://fullrockprog.blogspot.com/ ili http://rapidshare.com/files/60724449/Chris..._by_OdyZEUS.rar password: OdyZEUS_www.feolandia.com.ar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Hvala, MyNameIsMysery. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Sta je ovo, Rudess novi solo album: http://mediaportal.ru/mp3/148428-jordan-ru...dream-2009.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 (edited) Aaaaaa!!! To je Notes od the Dream, urađene neke od balada DT-a u Jordanovom (piano) uzvođenju. Čoveče, you make my days! edit: Guest musicians include John Petrucci, Steve Morse , Daniel J and Billy Sheehan (David Lee Roth, Glenn Hughes, Mr. Big, Explorers Club, Planet X, Glenn Tipton, Derek Sherinian, Munetaka Higuchi, Talas, Steve Vai, Thrasher (US)) , plus many more. Edited May 14, 2009 by AstralliS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmi Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 OMG! Priceless linkovi. Hvala svima :pivopije: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Stargazer!!! ala će to zvučati bezmudo sa labrijem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 (edited) 1. Rainbow - Stargazer Jao, jebeno ne. Labrie da peva RJDa? Jao, ne. edit: vidim, nisam prvi koji zakuka na ovo :] Edited May 14, 2009 by Angelystor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Čekajte, tek treba da čujemo. Nadajmo se da neće biti skrnavljenje kulta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts