Eternal Flame Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Ma da, OK mu je recenzija, ali posle ovoga sam siguran da je iz USA. Meni je LaBrie OK, ali daj... KORN = energičnost (pogotovu ona na koju on cilja)?!? Na kom svetu? Da je rekao Metallica ili tako nešto, pa ajd da prevrenem očima Što će reći da Symphony X ima energičnost dva Korna/LP Ma koja crna Metallica, zar nema ni jednog progressive benda na svetu koji je dovoljno energičan za upoređivanje. Dobro glupi ameri nek im bude tvrdi su na Korn a meki na Madonu. pozdrav Quote
Vlaja Buraz Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Evo jedne prave recenzije sa progressiveworld, veoma je zanimljiva i profesionalna. Quote
Eternal Flame Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Mislim poređenje mu je do moga ali hajde u najvećem delu recenzije je bio tačan. Quote
Генеральный Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 znaš li ti šta je AUTObiografija? Pa samo ti ime kaze - tudji zivot napisan u vozilu... Quote
blondie Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 kad uzmes u obzir da neke radio stanice ovdje MORAJU po ugovoru da na svakih sat vremena puste po jednu pjesmu od metallice i korna (i jos nekoliko drugih bendova) - i kad skontas da ces u svim muzickim prodavnicama uvijek naci sve od metallice i korna, a jedva neki progressive.. onda je jasno kakvu ce amerikanac recenziju napisati. koliko ja vidim evropa i amerika su dva skroz razlicita svijeta po pitanju muzickog ukusa i forsiranja odredjenih bendova/pravaca. loodeekood: odlicna definicija krang: ovdje je ionako previse srbovanja (dot com) Quote
Eternal Flame Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Pa samo ti ime kaze - tudji zivot napisan u vozilu... imaš Quote
seba.drum Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 Planet X ima dosta jak zvuk!!! Mada nisu poznati i malo ljudi je culo za njih. Ali sto su zaj*ani..... Gori su od Dream-a.. Quote
Vitamin K Experience Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 O' shit. Večeras sam bio smoren svom mjuzom koju standardno volim da slušam, i brljajući po hardu pustim novi DT. Prvi put mi je legao fino! 'nači prija mi kad sam smoren ko grlica. Želim da čujem još nekoga, znači pustite DT u 02am kada ne možete više da podnesete mjuzu koja vam se vrtela u plejerima tokom poslednjih 5-6 dana. Želim da znam je li ovo pojava lokalne prirode, samo u mom mozgu. Poz Quote
Lordring Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 puštao sam ja Octavarium pesmu, 4 puta za redom Na kraju, zaspao oko drugog puta i probudio se na istom delu trećeg kruga Quote
blondie Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 ja rekoh tako nesto u tom kontekstu. ali ne smijes da kazes da nesto valja skroz, da me ne bi `pametnjakovici` (avangardisti) popljuvali prvom prilikom. ja bas volim ovaj album. slusam bez predrasuda. kome se ne svidja, ne mora da slusa. a neko vec rece na prethodnim stranama - da je po kritikama, DT vise ne bi ni snimali niti bi imali oc cega ljeba jesti. jebi ga, muzika je biznis.. hamush.. Quote
Lordring Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 @blondie (ako je bilo za moj post): ma nije me ta pesma smorila, već naprotiv, bio sam umoran i mnogo me je do jaja uspavala Sad ću opet da je pustim, pa.. laku noć ljudi! Quote
Lordring Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 e jebi ga da ne bude offtopic: Bilo bi strava kad bi se zadržali na ovom Muse-tripu. La Brie-ju baš leži takvo pevanje. Quote
azal Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 mislim da bi bolje bilo da Muse snimi novi album. Quote
Lordring Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 Pa ne znam. Ima dobrih pesama na onom Absolution-u (Apocalypse Please, Hysteria, Stockholm Syndrome, Sing for Absoulutioin) ali nekako mi je Origin of Symmetry bolji kao celina i malo mi je mračniji, mada je valjda sve i do tripa. Slično kao i sa Ring of Fire The Orcale i Dreamtower Verovatno zato i volim onaj DVD tako mnogo Quote
Leshina Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 ДРИМ ТИАТР ЈЕ БАШ СТРАААААВААААА! СЦИНС ФРОМ А МЕМОРИ ПТ2 ЈЕБЕ КЕВУ!!!! Quote
blondie Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 DREAM THEATER The Root of All Evil Under a Glass Moon Fatal Tragedy Panic Attack The Glass Prison This Dying Soul Just Let Me Breathe Lie As I Am Pull Me Under/Metropolis jos dva dana.. mada kazu da DT stalno mijenja set listu za svaki koncert.. Quote
DJ_raBo Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 DREAM THEATER The Root of All Evil Under a Glass Moon Fatal Tragedy Panic Attack The Glass Prison This Dying Soul Just Let Me Breathe Lie As I Am Pull Me Under/Metropolis jos dva dana.. mada kazu da DT stalno mijenja set listu za svaki koncert.. Kako bih ovome prisustvovao... Quote
blondie Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 (edited) probacu da se ubacim na chat s mikeom.. pa cu javiti sta je bilo.. Edited July 24, 2005 by blondie Quote
blondie Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 EVO... live .. ne moze copy/paste.. izvinite na gnjavazi, ali ovo mozda i zainteresuje nekog fana. pitaju ga sta misli o Lamb of God i Shadows Fall.. Mike: I love both. As I said earlier LOG are my current Heoes Of The Day. I also really dig Mastodon! pitanje: do you plan to resign to the label or find another one? mike: Still to soon to tell. Atlantic will need to prove themselves a bit if they want us to stay. (onda ide neko pitanje o bubnjevima, Tama i sl.. predugo za prekucavanje i nista bitno i nista novo) dalje.. na pitanje s kim volio da ide na turneju rekao je da je isao sa svim velikim bendovima ali da mu ostaju jos Rush i Metallica.. Octavarium jos ne planiraju za live izvodjenje tek mozda na jesen.. pitanje je bilo i koju Megadeth pjesmu bi volio da svira s Megadeth.. rekao je da voli Holy Wars jer je ta stvar bila na neki nacin model za The Glass Prison po aranzmanima.. Svirao bi bilo sta, samo da ga pozovu Dave i Shawn. pa je bilo pitanje da li je petrucci cool tip, odgovor je NARAVNO bio - da je nevjerovatan i da zato sviraju vec 20 godina zajedno.. ovo na brzinu kucam, pa ponesto ostavim.. veza mi se kida, ali to je to uglavnom. dalje.. pitanje: is there any chance of an OSI 2 happening in the future? mike: I beleive Jim and Kevin are working on OSI2 but I have passed on participating. pitanje: da li je ikad turirao sa frenk zapom ili teri boziom i da li bi volio (CUJ OVO ).. mike: frank je moj heroj. nikad ga nisam upoznao, ali radio sam nekoliko klinika s terijem (i radicu jos u septembru).. i onda nam se zahvalio sto smo chatovali s njim i ode co`ek.. 1000 pitanja.. sporo kuca jebi ga. eto, toliko, i ja sam se malo kasno ukljucila.. poz. Quote
blondie Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 e da.. petruci je na chatu 8 avgusta, i mike romeo (ako ko voli S X ) 12 avgusta. james labrie 30. jula.. ko voli nek izvoli. Quote
blondie Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 sacramento, CA - 26. jul 2005. ok.. odgledah root of all evil i cuh fatal tragedy i pull me under.. ostalo nemam pojma. uradila sam samo jednu sliku i odgledala jednu i po pjesmu (jurenje Mustainea i prica s Tommy Leeijom mi je bila interesantnija).. portnoy je nosio dres kingsa, ofarbao je bradu u plavu i lozio raju skacuci iza bubnjeva. la brie ja pio vodu do besvijesti, mlatarao mikrofonom, super je zvucao ali mene je malo iritirao.. mozda mi je bilo vrucina, pa zato.. petrucci bi po imidzu komplet mogao da se uklopi u neki numetal bend. raja se malo palila ali sunce je przilo i nije moglo da se dise od pijeska i prasine.. nisu prosli kako sam ocekivala, pretpostavljam da ih evropljani vise gotive. fear factory je izazvao duplo vece odusevljenje.. na zalost ili na srecu, svejedno. nevermore i DT definitivno treba da se presele u evropu. zajedno sa symphony x (chekirajte i te izvjestaje na temema). poslije su se malo motali po backstageu (k`o i mi, ha ), ali nije mi se trosio film na njih, zato samo jedna slika.. i to losa. btw, bina je na vodi a ispred pijesak, ko ce da se gura po pijesku.. poz! Quote
Vitamin K Experience Posted July 30, 2005 Report Posted July 30, 2005 Ne mogu da odolim a da ne iskoristim Petruccijevu šlogiranu facu... Quote
Recommended Posts