Jump to content

Recommended Posts

Posted
dap

bice topi veceras. ja dao uslov polozio matis, mogu na miru sad da gledam download :)

edit: u stvari nece biti prenos zz top-a jbg

Za mene Download gotov, videh 4 odlične svirke - Hatebreed, Down, Slipknot i Dream objasnili, svako na svoj način. Još da sam FNM video i puna kapa. A na second stage Opeth, Prodigy i Meshuggah :udri:

Posted (edited)

ja pustio Images sad :D glupo mi bilo sta drugo da pustim

offtopic pitanje za groba: kakav je Slipknot bio. hteo sam da ih gledam, ali sam morao sa ortacima da se vidim. cenim da su pokidali

Edited by Uruk Hai
Posted

:) Smijem se vasim komentarima,ja nijesam htio da prekidam koncert nicim.

la Brie je UZASNO otpjevao Pull me Under,Constant Motion i Rite of Passage sasvim solidno. Leze mu nize frekvencije definitivno. Hollow years su ubacili par stihova,a Petrucci je ocekivano raznio onaj solo. E onda ide Metropolis...la Brie-u ne puca glas ni na najvisim tonovima ,ali to tako zvuci njanjavo..uh. Onda ide highlight. Ona improvizacija ::o: i onaj duel je LUUUUUUUUD!!!!

Gledao sam DT uzivo :veseli:

Posted

do jaja je sve

ali koji problemi sa ozvucenjem ne verujem :rolleyes: portnojev prateci nije postojao, kao ni bas bubanj??

takodje Rudess se veci deo nastupa nije cuo

Labrie razbio metropolis :rockdevil::rockdevil:

Posted (edited)

Ja sam ih gledao u Budimpesti proslu turneju ove nemogu imam nekih obaveza.....tj zenim se! :pivopije:

Edited by AwakeN
Posted

Nisam gledao, tek sad vidim za ovaj stream. Kratka ali slatka festivalska set lista, interesantno počinjanje sa Pull me under. :rockdevil: Nadam se da LaBrie nije stvarno zvučao tako loše... :confused:

Posted
Nisam gledao, tek sad vidim za ovaj stream. Kratka ali slatka festivalska set lista, interesantno počinjanje sa Pull me under. :rockdevil: Nadam se da LaBrie nije stvarno zvučao tako loše... :confused:

a nije toliko lose kakvih snimaka ima...

po meni ga je metropolis izvuko, znaci onaj prvi deo pesme skoro nije tako otpevao, sweeeemin' in a lake of fiiireeeeeeeeeeeee