AwakeN Posted June 14, 2009 Report Posted June 14, 2009 Jos jednom ponavljam prava zamena z njega je pevac iz Pagans Mind-a Quote
Mita Posted June 14, 2009 Report Posted June 14, 2009 meni je ceo koncert vrh bio samo me iznervirao La Bri koliko ih je sjebao ali nema veze Metropolis bas solo Quote
Killing Hand Posted June 14, 2009 Report Posted June 14, 2009 svi razbili osim onog poljoprivrednika LaBrie jbt, koje emocije Quote
Grobodan Posted June 14, 2009 Report Posted June 14, 2009 dap bice topi veceras. ja dao uslov polozio matis, mogu na miru sad da gledam download edit: u stvari nece biti prenos zz top-a jbg Za mene Download gotov, videh 4 odlične svirke - Hatebreed, Down, Slipknot i Dream objasnili, svako na svoj način. Još da sam FNM video i puna kapa. A na second stage Opeth, Prodigy i Meshuggah Quote
AwakeN Posted June 14, 2009 Report Posted June 14, 2009 Jel zna neko jel ima Streaming Whitesnake-a ovde pise nesto TBC.....? Quote
_powerslave_ Posted June 14, 2009 Report Posted June 14, 2009 Otkinushe ga momci sam' tako! Jedino mala zamerka ide LaBrieu... Jedva chekam 31. oktobar Quote
:matija Posted June 14, 2009 Report Posted June 14, 2009 Jos jednom ponavljam prava zamena z njega je pevac iz Pagans Mind-a Slazem se. Quote
Grobodan Posted June 14, 2009 Report Posted June 14, 2009 Jel zna neko jel ima Streaming Whitesnake-a ovde pise nesto TBC.....? To je juče pisalo za Mansona i nisu ga prenosili... Quote
Uruk Posted June 14, 2009 Report Posted June 14, 2009 (edited) ja pustio Images sad glupo mi bilo sta drugo da pustim offtopic pitanje za groba: kakav je Slipknot bio. hteo sam da ih gledam, ali sam morao sa ortacima da se vidim. cenim da su pokidali Edited June 14, 2009 by Uruk Hai Quote
Grobodan Posted June 14, 2009 Report Posted June 14, 2009 Ubili su, šou vrhunski, publika im jela iz ruke, strava atmosfera. Quote
In The Flesh Posted June 14, 2009 Report Posted June 14, 2009 Smijem se vasim komentarima,ja nijesam htio da prekidam koncert nicim. la Brie je UZASNO otpjevao Pull me Under,Constant Motion i Rite of Passage sasvim solidno. Leze mu nize frekvencije definitivno. Hollow years su ubacili par stihova,a Petrucci je ocekivano raznio onaj solo. E onda ide Metropolis...la Brie-u ne puca glas ni na najvisim tonovima ,ali to tako zvuci njanjavo..uh. Onda ide highlight. Ona improvizacija :: i onaj duel je LUUUUUUUUD!!!! Gledao sam DT uzivo Quote
ProgressiveR Posted June 14, 2009 Report Posted June 14, 2009 (edited) Isto brate!!!! HHAHAHAHHAHAHHA (msilim na to da sam pustio I&W) Gledao sam DT 2 puta uživo ... a ove godien još jednom ću Edited June 14, 2009 by ProgressiveR Quote
Erotomaniac Posted June 14, 2009 Report Posted June 14, 2009 do jaja je sve ali koji problemi sa ozvucenjem ne verujem portnojev prateci nije postojao, kao ni bas bubanj?? takodje Rudess se veci deo nastupa nije cuo Labrie razbio metropolis Quote
AwakeN Posted June 14, 2009 Report Posted June 14, 2009 (edited) Ja sam ih gledao u Budimpesti proslu turneju ove nemogu imam nekih obaveza.....tj zenim se! Edited June 14, 2009 by AwakeN Quote
Uruk Posted June 14, 2009 Report Posted June 14, 2009 Gledao sam DT uzivo haha to smo bas sad ja i ortak konstatovali. ali malo je sat vremena za njih jbg:( Quote
Erotomaniac Posted June 14, 2009 Report Posted June 14, 2009 'Hollow Years'... a da li mi se to čini ili su promenili lyrics?! Nisu to je originalna verzija a te stihove su isekli na albumu. Quote
Totamealand Posted June 14, 2009 Report Posted June 14, 2009 Nisam gledao, tek sad vidim za ovaj stream. Kratka ali slatka festivalska set lista, interesantno počinjanje sa Pull me under. Nadam se da LaBrie nije stvarno zvučao tako loše... Quote
Erotomaniac Posted June 14, 2009 Report Posted June 14, 2009 Nisam gledao, tek sad vidim za ovaj stream. Kratka ali slatka festivalska set lista, interesantno počinjanje sa Pull me under. Nadam se da LaBrie nije stvarno zvučao tako loše... a nije toliko lose kakvih snimaka ima... po meni ga je metropolis izvuko, znaci onaj prvi deo pesme skoro nije tako otpevao, sweeeemin' in a lake of fiiireeeeeeeeeeeee Quote
vladream Posted June 14, 2009 Report Posted June 14, 2009 aj ako bude snimka za download, nek okaci neko, sad sam dosao kuci tek, jbg Quote
Erotomaniac Posted June 14, 2009 Report Posted June 14, 2009 (edited) pojeo tamo jutros pokvarenu pljeskavicu pojavilo se ovo na youtubu za one koji nisu gledali http://www.youtube.com/watch?v=WjBWWXG-U54 Edited June 14, 2009 by Erotomaniac Quote
AstralliS Posted June 14, 2009 Report Posted June 14, 2009 Nisam baš bio u toku sa aktuelnim dešavanjima, kad se pojavi snimak toga, skinuću da se uverim. Quote
Grobodan Posted June 14, 2009 Report Posted June 14, 2009 Sad sam se ismejao na zadnjih par strana, kao da smo utakmicu gledali jbt dobra zajebancija bese Quote
Andrija Smith Posted June 14, 2009 Report Posted June 14, 2009 Zasto ne dadose da se gleda drugi stage, Opeth, Meshuggah? Quote
Recommended Posts