bradilko Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 pomiritje se za godinu, dve 100% u medjuvremenu neka im uleti neki mladjani inkognito razbijach iz senke da bubnja. jedva chekam novi solo album labrie-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Ko li ce sada samo da im pise onako fenomenalne tekstove ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Pa, Petrucci, kao što je i do sada pisao gomilu. Koji će hejt da padne za novog bubnjara posle izlaska albuma, zna se koji je nivo fanboyism-a kada je u pitanju ovaj bend. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Kapiram da je novi bubnjar DT Mike Terrana 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Control Freak Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Imam neki cudan osecaj da ce Mike Mangini (iako ne vidim njega u Portnoyevoj ulozi nikako) da uskoci, bar privremeno, il mozda Terry Bozzio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Ako dodje bozzio u DT smor ce biti za njega. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 sva nada da ce svirati Bobby Jarzombek ili Deen Castronovo ako hoce nekog ko stvarno zna da peva, ali on uzima taj Journey kesh, boli ga kurac BOBIIIIIIIIIIIIIIIIIII ako on dodje onda ce biti stvarno svrsavanje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Control Freak Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Slazem se za Bobija...tek sad videh...nije mi pao na um ranije... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyNameIsMisery Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 (edited) Previshe glorifikujete Dream Theater , pogotovo Portnoya. Ima mnogo više podćenjenijih bendova od njih. Ako moju skromnu malenkost pitaš, nije fora u glorifikovanju, već o snažnom vidu nostalgije. Iskreno, da je otišao LaBrie, mislim da bi me boleo kurac... ali Portnoy, Petrucci, Myung - oni su em osnovali bend, em držali se zajedno sve ovo vreme (25 godina, jbt), te je ta trojka ostala najsnažnija reprezentacija benda Dream Theater (mada, iskreno, zavoleo sam i Rudess-a, i to poprilično). Na stranu sa ukusima, molim vas, bar za sada. Šta me briga za melodičnost, ingenioznost rada Kevina Moor-a u bendu, naspram ''nežive, preterano tehničke'' prirode Rudess-a - sve je to DT. Ja volim da opičim i heavy 'Train of Thought', ali i prog/kultni 'Images And Words' ili 'Scenes From A Memory'. Samo, ono što mi najviše smeta kod ove vesti je što je otišao čovek koji je imao neverovatnu interakciju sa fanovima, mnogo opsežniju od drugih ljudi iz benda; on je ubacivao i silne nuggets-e koji su neotuđivo pratili albume, rad benda uopšte. Ta 'hemija' između njega i ostalih članova, te raznolikost po pitanju naravi je ono što je meni bilo cool... Ne može se umanjiti ni njegovo bubnjarsko umeće, iako itekako ima 'boljih' od njega ili onih koji bi više 'pristajali' DT-u. A jeste srao i sa tim Trivium, Slipknot i Opeth uticajima i pokušavao da unese takav prizvuk u DT, što nikad nije palilo... i bio je zajebano loš u određenim vokalnim dužnostima. Ali taj čovek je zaslužan i za one fantastične momente koje mnogi fanovi 'pravog' Prog-a izdvajaju (šteta što je vremenom sve manje zadovoljavao apetit fanova uopšte). Ali, brate, taj čovek će za mene biti mnogo snažnija asocijacija na DT od Moore-a, na primer. Iako i njemu i bendu želim sve najbolje, žao mi je; jebeno žao. Nije 'smak sveta' i naravno da želim da bend nastavi, pa sa još i boljim materijalom, but we're talking about human beings here... Edited September 9, 2010 by MyNameIsMisery 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 ^ potpis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 (edited) e to vala jeste, od svih u bendu on je nekako uvek bio najblizi fanovima. Bar sam stigao da se slikam sa njim dok je bio tu Edited September 9, 2010 by Oddball Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 (edited) Somewhere like a scene from a memory There's a picture worth a thousand words Edited September 9, 2010 by Erotomaniac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 odsecem kurac ako se ne vrati za 2 godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 They always come crawling back. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Nisam mogao ni da sanjam da bi Portnoy napustio DT. Pogotovo jer je on osnivac, bukvalno glavni u bendu. Mozda ovo donese neka poboljsanja jer, iskreno, album za albumom, ocekivao sam nesto ozbiljnije od njih vec nekih desetak godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Evo nešto što mi se svidelo, kontam da bi i nekima od vas bilo zanimljivo. One word - artist. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitamin K Experience Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Prvi put posle 10 godina ponovo imam pozitivan osećaj u vezi sledećeg Dream Theater-ovog albuma. :rockdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 ova Rudesova improvizacija je takav jebeni win ali ja i dalje ne kontam kako to da su svi u fazonu kao da je MP umro i sad su svi u fazonu pocasti i sta sve ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 a jebiga brate tako je to, i Metallica kad ostane bez nekog clana pise se 100 milijardi stranica.. internet patetika bla bla... Sto se mene tice DT nije nista izgubio, naci ce oni dobrog bubnjara i mozda napraviti odlican album. Ako se coveku menjala sredina i trebao je da izadje iz benda, a ne da se ucrvlja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Evo poslednjeg intervjua sa Portnoyem dok je jos bio clan DT-a(kako mi je neobicno da ovo napisem), obratite paznju na poslednje pitanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyNameIsMisery Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 (edited) Uf! A pazite ovo - poslednji intervju Portnoy-a kao člana DT-a : Neverovatno dobro, profesionalno odrađeno; snimano u Španiji, početkom leta, koliko mi se čini + dugačko 19 min. Fantastična pitanja, kao i odgovori - priča o radu sa Moore-om (OSI), svojim side-projektima, bubnjarskim sposobnostima, o porodici, o svom pisanju tekstova za DT. Sve u svemu, vrlo dobar insight u realnost ovog čoveka kroz introspekciju; lik zna svoje slabosti, be sure about that... I kontajte poslednje pitanje (''Imagine that the next Dream Theater album would be the last'')... koja slučajnost, damn. :-/ EDIT: @ Erotomaniac : Izvini, brate, pretek'o si me u slanju post-a; sorry za dupliranje. Kao izgovor, reći ću da sam se zaneo (najozbiljnije) gledajući ovo : ( DT - Instrumedley, Budokan; multi-fucking-display ! ) Edited September 9, 2010 by MyNameIsMisery Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 taj instrumedley me je naterao da preispitam svoj zivotni put 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyNameIsMisery Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 More, ja se samo nadam da ste svi vi ukapirali da tako kvalitetne YouTube snimke (HQ, HD), kojih je, naravno, sve više, možete skidati prostim kopiranjem linka (URL-a u adress bar-u browser-a, ali do simbola ''&''... npr. ovaj 'Instrumedley' ima link '' '', te izostavite ovaj poslednji deo, '&feature=related') na liniju simpatičnog sajta keepvid.com, te izabiranjem kvaliteta tj formata videa... Ovaj 'Instrumedley' je u HD formatu veličine od pišljivih 190 MB; jebeš load-ovanje videa OnLine. Skidaj i gledaj kad ti se prohte! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 A meni milo oko srca sto mladje generacije vole Drim Thietr. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 EDIT: @ Erotomaniac : Izvini, brate, pretek'o si me u slanju post-a; sorry za dupliranje. Kao izgovor, reći ću da sam se zaneo (najozbiljnije) gledajući ovo : ( DT - Instrumedley, Budokan; multi-fucking-display ! ) da si ti meni ziv i zdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts