Erotomaniac Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 Ode Portnoy, Labrie se osisao, pa sta je ovo sad i Myung pol jos da promeni pa su spremni za 2011.tu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 U trenutku sam se zabrinuo da je obrijao bradu. Nah, slika je sranje, ne vidi se najbolje, ali videćemo live snimke od solo benda, pa ćemo da steknemo već neki utisak o kratkokosom Jamesu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radnaskela Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 (edited) A i vi, čovek ima 48 jebenih godina! Šta očekujete, da izgleda ko maneken?! E pa jebi ga, neće svi ljudi zdravog razuma da se non stop operišu kao mick jagger i steven tyler na primer Edited September 25, 2010 by Radnaskela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 Mislio sam da je neka sala, da to nje zapravo on. Stvarno ga ne prepoznajem, kao da je odjednom ostario 10 godina.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overlord Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Ode DT u post mortem, mozda njihova deca nece biti tako svojeglava pa nastave njihivu tradiciju u svezijem prog ruhu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Došao je i taj dan - John Myung dade intervju: http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=146819 :rockdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Control Freak Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 ma to za mujinga je namesteno, ne verujem ja u to, nemaju dokaza da je on inace jeste on vrhunski basista i sve to, ali brate, geddy lee je za njega doktor (moje misljenje naravno) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verbat Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Sto ne volim ta uporedjivanja ko je bolji, kao da je muzika sport. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Slušam Static impulse već nedelju dana, i suzdržavao sam se od komentara dok mi se nije slegao. Zovite me fanb0i-em, ali meni se dopada. Nije ništa spektakularno, ali zaista može da se lagano sluša. Nisam nimalo upoznat sa savremenim tj. nekim novijim metal sastavima, tako da uopšte ne kapiram poređenja sa Soilworkom i sličnim bendovima. Meni album povremeno zvuči kao Evergrey, što svakako nije loša stvar. Muzika ima i energiju, i melodiju, catchy chorus s vremena na vreme, i poneki dobar solo tu i tamo - skoro sve što je potrebno jednom cool albumu. Jedino mi se i dalje ne dopada onaj agresivni prateći vokal. Taman kada se upustim u tople upečatljive harmonije, lik počinje da urla i pokvari mi rad. Ali bez obzira na to, hats off to James, odradio je sjajan posao, čovek zvuči stvarno dobro. Sve više volim njegov vokal sa vremenom, a sećam se da sam ga pljuvao pre možda samo godinu i nešto dana, usled gomile lošijih klipova rasutih po youtube. Onda sam gledao DT live i sve sumnje u njegove sposobnosti su bile otklonjene, boja njegovog glasa je skroz počela da mi leži. Ali nemam više živce da ga branim od pojedinaca, tako da sve što na kraju mogu da kažem je: jebite se, meni se sviđa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 zašto ne želim ni da čujem jlb-ev album??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 odlichan je static impulse, nakon elements of persuasion-a nisam ni sumnjao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanicAttack Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Dobra je stvar sto je otisao Potnoy.Naravno,nista nije slucajno,ovako nesto je trebalo DT-u,jer je Portnoy u poslednje vrijeme preuzimao kormilo,koje je islo u krajnosti.Petrucci i Myng ce tek sada pokazati neke stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 [quote name='Totamealand' date='30 septembar 2010 - 08:30 ' timestamp='1285871440' post='2246173']Nisam nimalo upoznat sa savremenim tj. [u]nekim novijim[/u] metal sastavima, tako da uopšte ne kapiram poređenja sa [u]Soilworkom[/u] i sličnim bendovima.[/quote] Svežiji si četiri godine od njih. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 Hahahah, eto koliko znam o tome. Ma ja sam ti skroz oldschool. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 Sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyNameIsMisery Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 Okačeno na Portnoy-evom Facebook profilu danas: Mike Portnoy hangin with Steve Moore (aka "the drummer at the wrong gig") http://www.youtube.com/watch?v=69ZKQ_ICuwk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 znači, ne verujem koji je on napaljeni debil: http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=147101 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 znači, ne verujem koji je on napaljeni debil po meni je ok, zasto bi sad onu tu kukali, "jojj ode portnoy, sta sada?", ocigledno je da se nisu bas lepo rastali ali ne zele da to iznose u javnost, takodje kapiram da se portnoy i labrie i nisu bas podnosili inace. svako gleda svoja posla sada, Labrie prica sve ovo vreme u fazonu kao "ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine" i svom losem albumu naravno, Petrucci kao tuzan malo pa onda sledeci neki post jedva cekam u studio, novi album gonna kick ass i ti fazoni. Ja podrzavam obe strane i oni su u neku ruku upravu i portnoj, neka radi ko sta zeli jer je i cinjenica da je MP najgore rezultate davao bas u DT-u poslednjih godina. Bas mi je zanimljivo da vidim ko ce iz ovoga izaci kao "pobednik", velika sansa za DT da konacno urade nesto "pozitivno", nadajmo se... jbg "pukla tikva" sto bi nas narod rekao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Portnoy i LaBrie nikada i nisu bili u nekom dobrom odnosu, tako se meni uvek cinilo. I ok je sto je LaBrie iskren, cenim to, umesto da se folira i kuka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overlord Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Stavro LaBrie je rekao svoje, videce se sta ce od toga sve biti, ja kontam da ce upati neki jos brutalniji bubnjar pa nadaj mo se nakom zanimljivom albumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Da li mislite da će neko da ozbiljno shvati buduće albume Dream Theatera bez Portnoy-ja ako svi članovi budu pričali kako su tužni i kako im nedostaje Mike? Normalno da moraju da stisnu zube i pokažu ljudima da je sve u redu i da sa radošću i uzbuđenjem nastavljaju sa radom. Promena nekada može da bude dobra stvar. Svi članovi benda se maksimalno trude da smire fanove, zato što je priča realno bomba. Svi živi su počeli da šize, jurcaju kao muve bez glava, i onda se Petrucci ladno učlanio na sopstveni forum i bio u fazonu ''Smirite se, ljudi, ja sam ovde. Evo kako stoje stvari''. Svima je odgovorio na pitanja. Čak je i Myung dao intervju da objasni kakva je situacija. Još jednom, podrška četvorici, ali i Portnoy-ju, gde god otišao. Keep on rockin'. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Najveci sok je zapravo sto je Myung progovorio. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Da li mislite da će neko da ozbiljno shvati buduće albume Dream Theatera bez Portnoy-ja ako svi članovi budu pričali kako su tužni i kako im nedostaje Mike? Normalno da moraju da stisnu zube i pokažu ljudima da je sve u redu i da sa radošću i uzbuđenjem nastavljaju sa radom. Promena nekada može da bude dobra stvar. Svi članovi benda se maksimalno trude da smire fanove, zato što je priča realno bomba. Svi živi su počeli da šize, jurcaju kao muve bez glava, i onda se Petrucci ladno učlanio na sopstveni forum i bio u fazonu ''Smirite se, ljudi, ja sam ovde. Evo kako stoje stvari''. Svima je odgovorio na pitanja. Čak je i Myung dao intervju da objasni kakva je situacija. Još jednom, podrška četvorici, ali i Portnoy-ju, gde god otišao. Keep on rockin'. upravo tako! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanicAttack Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Buduću bubnjar Dream Theatr-a http://www.youtube.com/watch?v=OR3RuZGy3Zc&feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Brate on jeste strava, ali lik je cudan u najmanju ruku, nesto izmedju flegme i nerda, ne znam da li on ima tu extravertnost koju traze ovi iz DT 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts