Grogi Posted March 11, 2011 Report Posted March 11, 2011 Ovaj Rudess ne mož biti luđi! Samo filuje neke stvarčice, nije mu dovoljno 300 efekata i 55 tastatura...još pre 10 godina je imao duplo napajan sistem gde bi jedino on imao struje u slučaju nestanka. Primer ludila keytar. Možda će i Petrucci da da otkaz pa se pripremaju na vreme. Quote
Novaliis Posted March 11, 2011 Report Posted March 11, 2011 Sto se tice DT, mogao bih samo da gledam ove duele izmedju njih dvojice po celu noc. 1 Quote
ShinigamY Posted March 11, 2011 Report Posted March 11, 2011 Verujem da je to samo do mene, ali Rudess me u poslednje 2 godine nevidjeno nervira -.- Nznm sto, ko sto rece neko gore, samo tovari efekte, klavijature, nabija komplekse ljudima, stavi klavijaturu samo da bi odsvirao jedan rif na jednoj pesmi Ima najbolju klavijaturu na svetu, i jos tovari gluposti preko nje... Ima jedno 4-5 Zen Riffer keytars (ako ne i vise). Quote
Novaliis Posted March 11, 2011 Report Posted March 11, 2011 On je wizard, Grand Magus klavijatura, moze mu se jbg. Kakvi su mu solo albumi? Quote
ShinigamY Posted March 11, 2011 Report Posted March 11, 2011 Cuo sam par pesama na youtube i nisam bio nesto impresioniran... Vise volim Vitalij Kuprij solo albume. Quote
AwakeN Posted March 11, 2011 Report Posted March 11, 2011 (edited) Mozda jeste wizard ali mislim da bi ga Kevin Codfert(adagio) pojeo u duelu kao zec kelerabu. Setimo se samo Underworld albuma,cini mi se da je proglasen lik za klavijaturistu godine po izlasku albuma. Edited March 11, 2011 by AwakeN Quote
AstralliS Posted March 11, 2011 Report Posted March 11, 2011 S tim da bi DT pojeo Adagio bez leba Quote
ShinigamY Posted March 11, 2011 Report Posted March 11, 2011 (edited) Cinjenica je da jos uvek niko ne moze da pojede Rudess-a. Nema tog sa tolikim znanjem, iskustvom i svime... To me i nervira kod njega, nema konkurenciju. Niko ne moze da dodje do izrazaja od njega. Odusevljavam se sa Underworld albumom, i bas sam trazio da vidim ko je svirao na tom albumu. Znam da je Richard Andresson svirao solaze na tom albumu valjda On je lik, kao klinac slusao rock muziku na kasetama, i na onim "kineskim" sintovima naucio da svira, tako sto je skidao solaze gitara I mogu ladno reci da je najbrzi klavijaturista na svetu. EDIT: Na nekom drugom albumu je Richard svirao... Moja greska Kevin Codfert (taj sto bi da jede Rudess-a xD) has gotten the title of "Keyboard of the Year" by Castle of Pagan in 2004. Edited March 11, 2011 by Shinigamy91 Quote
AwakeN Posted March 11, 2011 Report Posted March 11, 2011 (edited) Na Underworldu je svirao Kevin Codfert,znaci solaze su mu bruka dok u poslednja 3 albuma Rudess zvuci isto,kao cirkus sto i svira.jebale ga cirkuske teme. Edit:ok,vidim da si ispravio post drugar! Edited March 11, 2011 by AwakeN Quote
AstralliS Posted March 11, 2011 Report Posted March 11, 2011 Koliko god Rudess bio dobar, muzički obrazovan i nenadjebiv, fali mu duša koju poseduje (ili je barem posedovao) Moore. Kevin Codfert (taj sto bi da jede Rudess-a xD) has gotten the title of "Keyboard of the Year" by Castle of Pagan in 2004. Od Japanaca ništa drugo i nisam očekivao 1 Quote
AwakeN Posted March 11, 2011 Report Posted March 11, 2011 U pravu si,imao je dusu na par albuma ali je izgubio komercijalom. Nadam se da je otisla u pakao zbog toga. Quote
ShinigamY Posted March 11, 2011 Report Posted March 11, 2011 Koliko god Rudess bio dobar, muzički obrazovan i nenadjebiv, fali mu duša koju poseduje (ili je barem posedovao) Moore. AMIN! Kakav Rudess kakav Derek. Moore zakon Quote
Night Prowler Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 Realno, vreme je da objave novog bubnjara. Quote
Verbat Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 (edited) Realno, vrijeme je da se raspadne bend. Edited March 12, 2011 by Verbat 2 2 Quote
lucassen&co Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 To bi verovatno bilo najbolje. Derekovi solo radovi su >>>>>> od poslednjih par DT albuma. Bolje da i Petrucci krene tim putem i napravi neki novi Suspended Animation. Quote
Verbat Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 Saglasan sam s gore recenim. Derek je izbacio sjajne albume u godinama dok je DT otisao u propast. Quote
Jimmi Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 kontam da pitaju dereka da se vrati u dream theater da bi se raspao od smeha. Quote
Recommended Posts