Erotomaniac Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 To je ono fazon, svi su gledali "Kasandru" a onda pljuvali Slazem se klip je cheese do zla boga, ali opet jbg normalno je da se sve to radi za pare, iskreno me zanima da pogledam kada to bude izaslo, ali mu ne pridajem toliki znacaj. Btw, na sta lici Labrie sa ovom kosom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 some kind of monster - the prog edition Tako ja razmišljam u poslednje vreme. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 http://www.facebook....108468622525037 malo sam povracao sam sebi u usta. izgleda kao reklama za neki najjadniji reality show. jebem ti zivot koje je to sranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 Prvi deo trilogije, prilično je zabavno pogledati kako se Mangini uklapa u ostatak benda - oduvan sam načisto. Ako nekoga ne interesuje, just fuck off - simple as that. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALISTER Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 Jes'da nismo mogli bas puno da cujemo od pesama, ali ovaj Mangini ima "Prsonaliti" kao profi manekenka! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 Hahahaha, prvi put sam cuo da Myung govori xD I to 10 sekundi max... Sto se tice epizode, kao epizode, ok je... I napravljena je da bude informativnog karaktera, da osobe koje nisu bas upucene u bend, cuju sta se desilo i zbog cega itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 Ovo kao neki rijaliti, samo im Paris Hilton fali. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verbatim Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 Ovaj Mangini mi je malo pozer, taman kao Portnoy. Inace, stvarno ovo sve izgleda kao neki truli reality program. Na niske grane je pao ovaj bend. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 (edited) Prvi deo trilogije, prilično je zabavno pogledati kako se Mangini uklapa u ostatak benda - oduvan sam načisto. Ako nekoga ne interesuje, just fuck off - simple as that. nego realno sad su rekli da je Majk hteo da rasformira bend na 5 godina i da se vrate kao ljudi sa normalnom muzikom a ne sa ovim djubretom Edited April 25, 2011 by Mita 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 Najbolje bi bilo da je tako, al ne, oni bi da zgrcu pare jos vise... Jbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 pa dobro kaze Portnoy, jebo stancanje, njemu se to ocigledno smucilo i onda je ispao grbav elem, ovo je sranje jebem ti sunce postaju dosadni, nek prave muziku a ne cirkus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 (edited) In the end this drummer reveal will be great entertainment for all! That said- we remain focused on producing the best music possible for U! Sa Rudessovog twittera. Edited April 26, 2011 by Totamealand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 koliko ce biti epizoda, majke vam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 tri valjda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 aha, ove ostale ce da uguraju u druge dve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 ili jos tri, nisam siguran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Koliko je nisko pao ovaj bend, strasno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 nemam fejs i neću da lajkujem sapunicu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 (edited) Ne vidim u cemu je problem. Meni je DT grozan otkako Petrucci svira MusicMana, ali ljudi samo pokusavaju da naprave neke pare i od ovih audicija i ostalog praznog hoda. Treba nesto jesti i reklamirati sponzore i to, a i platiti sve ove ljude, avionske karte itd. Meni je "epizoda" bila skroz zabavna, osim sto je ovaj Magnini toliko patetican da mi se povracalo u par navrata edit: a nije da bubnjari nece napraviti reklamu sebi pojavljivanjem na audiciji. Nisu ovo likovi sa zivim bendovima u naponu snage, vec matori carevi koji svoj hleb zaradjuju video skolama i potpisima na palicama (edit2: skoro kao i DT na kraju krajeva) Edited April 26, 2011 by Marko, Mon_a[MOR]e 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3dydZd9Va4Q Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronnie JM2 Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 *ebote što ljudi mogu srati. Pustite ljude da se izvuku iz problema. Da mi je znati koliko znanja i kvalitete imate VI koji prigovarate da bi bili dostojni toliko pljuvati po nekome. Vjerovatno malo ili skoro pa ništa, jer nemate pametnijeg posla nego visiti na forumu i pljuvati po ljudima koji su željni raditi i zaraditi. Svaka čast pojedincima ali čini mi se da većina ljudi ovdje stvarno nije fer. I VI ste nekad bili mlađi, ljepši, imali ste više energije. Starite i VI, zar bi trebalo pljuvati po vama???? 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 ipak, morao sam da odgledam, ako izuzmemo ljigavi/komercijalni element, meni, kao muzičaru je onaj rehearsing/jammming deo zanimljiv, ovi bubnjari jesu cold blooded murderers, ali lepo je pogledati i poslušati kako neko drugi svira sve ono 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Mogli su da unajme Ivanu Stanković da vodi ovo. "Samo jedan od vas može biti novi bubnjar Dream Theater-a, potpisati prestižni ugovor i krasiti naslovne strane 1000 bubnjarskih časopisa širom sveta." Zajebanciju na stranu, ovaj klip jeste prepatetičan u momentima ali su sa druge strane neki delovi kul - odgledaću sve, jebeš ih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 mangini jr takodje najbolji jer deluje kao jako iritantan covek, i mislim da bi njega mogao najbrze da zamrzi poput portnoya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts