Berliner Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 vracas se pederu vidim, sad si nasao i opravdanje ko fol si nesto kvotovao, svrbi te picka vidim 2 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitamin K Experience Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Nemojte da mu dajete warn, u vatru je uleteo zbog Dream Theater-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Malo trolovanja ne može da škodi. Što skačete odma,vidite li da se zajebava? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Meni pesma isto nije ništa posebno. Ali mi je mnogo veće razočarenje to što Mangini svira totalno u Portnoy fazonu. Jebeno sam isčekivao da čujem kako će ovaj bubnjarski kralj da unese svežinu u muziku Dream-a, kad ono kao da i dalje svira jebeni Portnoy. Da li su ga terali da tako svira ili šta, ne znam, ali ume on mnogo bolje od ovoga. Znači, blago razočarenje. Ne znam da li si pratio temu, rečeno je da je Petrući otkucao bubnjeve i onda dao Manginiju da osvira, uz minimum kreativnog doprinosa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Ne znam koji su kurac smarali sa onim - mi damo riff, a ti smisli u momentu sta ces da sviras - kada nit' je ucestvovao u pisanju pesama, niti je sam smislio svoje delove. Bas je pederski potez. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Inače, da li još neko očekuje da čuje "Pull Me Under" refren kada krene "We run to our own agenda..."? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 ustvari urađeno je upravo ono čega smo se svi pribojavali, ako je tako na celom albumu, onda je to velika glupost mr. jesusa na steroidima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Neko iz LG-a je DT fan: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Neko iz DT-a je platio LG-u. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 A moze i tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grogi Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 (edited) Meni ovo novo liči na komercijalu. Ima tragova onih starih melodija ali su sasekli, nema izdrkavanja, sve za nove fanove koji će odslušati album 3 puta i kupiti neki drugi itd. Jbt, ovaj Rudess se stalno igra sa Nintendo zvucima i glupostima, deonice koje mogu da izvuku stvar nabolje on izdrka neke bzvz zvuke, ne znam, možda neko to i voli ali vidim da je svima dobro došao LTE klasičan klavir. LaBrie je ok, ipak on ima tu DT boju glasa, ne plazi kao ranije i to je to. Sigurno ne bih pevao ovu stvar jer je kao žvaka. Solaža mi umnogome slična jednoj njihovoj ranijoj stvari sa systematic-a čini mi se moram malo da prevrnem kolekciju, noviji je album u pitanju. E mislim da je The Shattered Fortress sa BCSL, tamo je ubio a ovo je suviše kratko ali mi je tema slična. Edited July 1, 2011 by Grogi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendigo Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Ne znam da li si pratio temu, rečeno je da je Petrući otkucao bubnjeve i onda dao Manginiju da osvira, uz minimum kreativnog doprinosa. Ovo nisam znao. Ako je tako onda nije ni čudo što zvuči tako Portnoyski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Ne znam koji su kurac smarali sa onim - mi damo riff, a ti smisli u momentu sta ces da sviras - kada nit' je ucestvovao u pisanju pesama, niti je sam smislio svoje delove. Bas je pederski potez. Na sledecem albumu ce imati veci doprinos kapiram, ovo je nacin da mu daju do znanja da mora da se konformise sa zahtevanim stilom sviranja inace oni uvek mogu da mu oduzmu kreativnu kontrolu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Chat with Jordan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Okacio si jedan minut pred kraj xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Nisam ja okačio, jbg. Live stream, trajalo koliko trajalo, ali biće opet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Jbt, ovaj Rudess se stalno igra sa Nintendo zvucima i glupostima Ово користи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Biće još jedan na: http://www.prog-sphere.com/2011/07/01/the-world-of-jordan-rudess-live-chat-2/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodsucker Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 adr. mob rastura moram priznat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 OK, sada kako je prošao Judas Priest, mogu polako da počnem da planiram put u Mađarsku na Dream Theater - da vidimo, ima li još zainteresovanih ovde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 (edited) ono water/slaughter kako otpeva - kako me nervira Edited July 3, 2011 by Sale B.C. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodsucker Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 OK, sada kako je prošao Judas Priest, mogu polako da počnem da planiram put u Mađarsku na Dream Theater - da vidimo, ima li još zainteresovanih ovde? Ima! Mene zanima kako ce to biti podijeljeno na festivalu, bit ce vise stageova ili? Malo me buni tih vise izvodjaca. naravno zanima me samo DT. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grogi Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Možda je Myung ovakvo nešto smislio: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Solidna nova pesma, meni se svidela vec na prvo slusanje, dosta vuce na stare radove. Mozda ovo i bude dobar album? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Setlista prvog koncerta sa Manginijem: 01. Under A Glass Moon 02. These Walls 03. Forsaken 04. Endless Sacrifice Drum Solo 05. The Ytse Jam 06. Peruvian Skies 07. The Great Debate 08. On The Backs Of Angels 09. Caught In A Web 10. Through My Words 11. Fatal Tragedy 12. The Count Of Tuscany - 13. Learning To Live Sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts