Totamealand Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 Da znaš, ukusi. Nije da su oni tada bili slabiji bend, nego mi se čini da su ih malo forsirali izdavači da izbace pesme koje su kraće i pristupačnije, bez obzira na to što su oni u to vreme i dalje bili sposobni da iskomponuju i neke od svojih najjačih stvari - Raise the knife, The Way it used to be, Where are you now... Krivo mi je što se ove pesme nisu našle na Falling into infinity, ali mogu da se čuju na onim demo snimcima. Kakav je to album mogao da bude da sam ja birao pesme. Quote
Erotomaniac Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 Raise The Knife (Score version) 2 Quote
Saša Grbić Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 Ja tek sada stigao da skinem album. Idem da slušam pa kad par puta preslušam, javim utiske. Quote
Grogi Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Odmore malo jedni od drugih, čuju se povremeno mejlom, prvih par mjeseci uopšte ne slušaju muziku, uživaju u svojim ženama itd. Ha ha, pa zbog ovog poslednjeg i snimaju k'o ludi i idu po celu godinu od kuće. Viš da se Mangini usro od sreće kad je dobio posao, najzad dobio luft. Quote
Lou Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Mangini mi je smešan kao mađarski crtani film. Prvo što je drama queen, pa tu plače i stenje kada dobije mesto u bendu, pa sada pušta kosu da bude metalac kao ostatak ekipe. Stvarno je komedija. 1 6 Quote
I'm Calmer Than You Are Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Hajde da neko kupi novi album, prodajem ga, tek mi stig'o, skroz nov. 1000darka, a? Nije mnogo... 1 1 Quote
bloodsucker Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Hajde da neko kupi novi album, prodajem ga, tek mi stig'o, skroz nov. 1000darka, a? Nije mnogo... vec ti se zgadio Quote
Grogi Posted September 22, 2011 Report Posted September 22, 2011 Hajde da neko kupi novi album, prodajem ga, tek mi stig'o, skroz nov. 1000darka, a? Nije mnogo... Eeeee, pa to je gajba Lava, ne volimo baš toliko DT 1 Quote
I'm Calmer Than You Are Posted September 22, 2011 Report Posted September 22, 2011 Malo je reci da sam razocaran. Nigde pravog fana, bateriskom lampom da ga trazis! Quote
Night Prowler Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=wj23SAcqvTQ Quote
Night Prowler Posted September 25, 2011 Report Posted September 25, 2011 Najnovija setlista: 01. Bridges In The Sky 02. These Walls 03. Build Me Up, Break Me Down 04. Endless Sacrifice Drum Solo 05. The Ytse Jam 06. The Silent Man 07. Beneath The Surface 08. The Great Debate 09. On The Backs Of Angels 10. Forsaken 11. Through My Words 12. Fatal Tragedy 13. Outcry - 14. Under A Glass Moon Quote
Erotomaniac Posted September 25, 2011 Report Posted September 25, 2011 nema Braking all Illusions? hmm ocekivao sam da ce tu obavezno da sviraju Quote
azal Posted September 25, 2011 Report Posted September 25, 2011 kakva lista hahahah ni da je dzabe na studentskom trgu Quote
Jimmi Posted September 25, 2011 Report Posted September 25, 2011 Isao bih u Budimpestu na koncert vise zbog Periphery-a nego njih. Njih da odgledam vise onako iz respekta nekog sto sam ih ranije dosta slusao i bio jako napaljen onomad, samo opet mi je i to bezveze kad su oni main act, a ides zbog predgrupe. Mada kontam da je Periphery live losiji... Jel bi isao neko? Quote
Erotomaniac Posted September 25, 2011 Report Posted September 25, 2011 Ja bih isao u Budimpestu u februaru, ali nesto mi se sve manje i manje gledaju live od kako su sa manginijem set lista je dosadna vise je ne menjaju od mesta do mesta.. Quote
ShinigamY Posted September 25, 2011 Report Posted September 25, 2011 Isto... Pricao sam sa devojkom, ona bi htela sa mnom da ide isto, ali kada gledam live snimke, sve mi je to nekako muljavo... Nigde snage, nigde energije. Dok je bio Portnoy on je malo pravio zajebancije na stage-u, a sada ovaj Mangini, nista posebno. Kao sto rece neko gore, Periphery bih rado gledao, ali ne znam koliko to dobro zvuci live, ipak djent je specifican... Ne znam. Quote
azal Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 periphery verovatno dobro zvuci kad su headlineri, ali racunaj da su pregrupa za dream i da ce imati pola razglasa kao svaki opener na takvoj nekoj bini i da onda u sustini dajes koliko vec, 100 evra da gledas pola sata benda u ne bas optimalnim uslovima. bolje sacekaj da ti oni dodju u Bec ili tako nesto kao glavni bend u manjem klubu ako ti je bas stalo do njih. Quote
Grobodan Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 Offtopic ali ako je nekom do djenta Samo Periphery fali ovde jbg Quote
Chicken Little 420 Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 SAMO periphery. al' zato ima nasih! Quote
azal Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 to fazon odes pa ne moras da slusas takvu muziku sledecih dve godine Quote
Totamealand Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 http://www.setlist.fm/setlist/dream-theater/2011/nokia-theatre-la-live-los-angeles-ca-1bd00d14.html Ko je beše rekao da ne menjaju od mesta do mesta? Ide se u Budimpeštu. Quote
In The Flesh Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 Od ovih gore, najradije bih slušao Panzerballett. Ubijaju. Doduše, svi ubijaju, ali oni su baš prezajebani. Gledao sam im nastup na nekom jazz festu, publika ne zna što se dešava. Quote
ShinigamY Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 Od ovih gore, Tesseract, Mnemic, Textures i Xerath bih gledao... Ali ovo je veoma blizu a nema se love. Za sledecu godinu vec moze da se planira. Quote
azal Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 gledao sam sad Panzerballet u nyc. bilo 10 ljudi Quote
Recommended Posts