Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ma gde može biti bolja kad nije isti fazon ovo je balada a o no je brza pesma , The Enemy Inside je hit bre !!

Meni je the enemy inside medju najdosadnijim pesmama DT-a do sada, jos malo pa losa ko Build me up break me down, tesko da je hit.

• Downvote 1
Posted

Pa i treba da nameste da zvuci profi. :da: Nekome dosadno, a nekome ovo bas dobro. Jbg, nekome je Porcupine Tree najdosadniji bend koji je ikada cuo, a neki ovde svrsavaju na njega. Sve zavisi od para usiju.

• Downvote 1
Posted (edited)

Haha a hteo sam da napisem sad ces da ga obrnes jednom da mozes iskusno da ga pljunes pa obrises. :D

Posto su se meni dopale dve pesme koje smo culi do sada verujem da ce i album.

Edited by The3rdChildren
Posted

Zasto dobos zvuci ko kurac? Slusam ovaj stream preko RollingStone, nema pesma gde ista mogu da zapamtim, koji kurac. Slozicu se sa Shinigamyem, samo sto ja slusam DT do Octavarium, ovo posle definitivno ne vredi slusati.

Posted

Dobos je uzas ko jastuk da udara, uopste bubanj zvuci lose.

Ali album je isto vrlo dosadan, katastrofa drugim recima, DT je regressive metal definitivno, ovo nemam zelju da slusam vracam se na Awake.

Posted

kad na ovom rolling stone-u skrolujes malo komentare, svi su maksimalno odusevljeni, garant klinci metalci, jedini prog bend koji znaju je dt, krenuli da slusaju od train of thought ili tako nesto...

ja kad vidim vase komentare i utiske, nemam snage ni volje da ga preslusam.