LetTheMetalFlow Posted August 6, 2013 Report Posted August 6, 2013 Meni sasvim korektno , volim njihove poslednje radove , odgovara mi muzika , super , nemam reči zamerke na ovu pesmu , kad bude album izašao , poslušaće se , o tom potom !! 1 1 Quote
Totamealand Posted September 3, 2013 Report Posted September 3, 2013 Što je neko iskopao oldschool snimak, ne liče na sebe ovde. 1 Quote
Grogi Posted September 4, 2013 Report Posted September 4, 2013 Sherinian i Myoung su isti, naravno Ostali su izgleda još isprobavali razne preparate za kosu Quote
azal Posted September 4, 2013 Report Posted September 4, 2013 to je bio petrucci parachute pants/frosted tips/nu metal period Quote
Erotomaniac Posted September 4, 2013 Report Posted September 4, 2013 Sherinian i Myoung su isti, naravno Ostali su izgleda još isprobavali razne preparate za kosu Sherinian je nabacio stomak sada, a Myung je prepariran. Quote
Control Freak Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 Nova stvar http://www.grammy.com/news/grammycom-exclusive-first-listen-dream-theater Quote
Erotomaniac Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 Bolja nego The enemy inside. Quote
LetTheMetalFlow Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 Ma gde može biti bolja kad nije isti fazon ovo je balada a o no je brza pesma , The Enemy Inside je hit bre !! Quote
Guest HEFEST Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 Dobra stvar bre!!!! Odusevljen sam a nisam neki veliki slusalac ovog benda. Quote
Erotomaniac Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 Ma gde može biti bolja kad nije isti fazon ovo je balada a o no je brza pesma , The Enemy Inside je hit bre !! Meni je the enemy inside medju najdosadnijim pesmama DT-a do sada, jos malo pa losa ko Build me up break me down, tesko da je hit. 1 Quote
Grogi Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 Mislim da bi ovakvih ti-lu-li-lu pesama mogli da naprave jedno 150, za prvu ruku. Izvan toga, prazno i namesteno da zvuci profi. Ocena...1 bambi 1 Quote
Guest HEFEST Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 Pa i treba da nameste da zvuci profi. Nekome dosadno, a nekome ovo bas dobro. Jbg, nekome je Porcupine Tree najdosadniji bend koji je ikada cuo, a neki ovde svrsavaju na njega. Sve zavisi od para usiju. 1 Quote
azal Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 http://www.mediaboom.org/395917-dream-theater-dream-theater-2013.html Quote
azal Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 recycle bin odmah. ocaj, ocaj, ocaj Quote
The3rdChildren Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 (edited) Haha a hteo sam da napisem sad ces da ga obrnes jednom da mozes iskusno da ga pljunes pa obrises. Posto su se meni dopale dve pesme koje smo culi do sada verujem da ce i album. Edited September 16, 2013 by The3rdChildren Quote
Control Freak Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 (edited) Ovo je JAKO JAKO JAKOOOOO lose... Jeftino, izlizano, bezidejno. Ostala mi jos samo zadnja, ako to ne izvadi album, ovo ce posle Systematic Chaos-a biti nesto najlosije sto su izdali. Inace, koga mrzi da ceka download, ima ovde ceo album http://www.rollingst...emiere-20130916 Edited September 16, 2013 by Control Freak Quote
ShinigamY Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 Ma njesra. Necu vise da polazem nade u ovaj bend uopste. Nikad. Slusacu ovo sto su izdali do sada, osim zadnja 2 albuma, i cao. 1 Quote
aRmatuRa Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 Losiji od proslog albuma,a i prosli mi je bio meh. 1 Quote
chess Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 Zasto dobos zvuci ko kurac? Slusam ovaj stream preko RollingStone, nema pesma gde ista mogu da zapamtim, koji kurac. Slozicu se sa Shinigamyem, samo sto ja slusam DT do Octavarium, ovo posle definitivno ne vredi slusati. Quote
Erotomaniac Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 Dobos je uzas ko jastuk da udara, uopste bubanj zvuci lose. Ali album je isto vrlo dosadan, katastrofa drugim recima, DT je regressive metal definitivno, ovo nemam zelju da slusam vracam se na Awake. Quote
Jimmi Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 kad na ovom rolling stone-u skrolujes malo komentare, svi su maksimalno odusevljeni, garant klinci metalci, jedini prog bend koji znaju je dt, krenuli da slusaju od train of thought ili tako nesto... ja kad vidim vase komentare i utiske, nemam snage ni volje da ga preslusam. Quote
Recommended Posts