Wise Owl Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Upravo slusam "Home"... I opet upravo slusam "Home" - i opet ne mogu, a da ne svrnem na temu Ja mnoooooooogo voleti ta pesma Quote
gavrosaurus Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 "Home" бити једна од најбоља песма у хеви метал музика ... То рећи гавросаурус који седи ... Quote
Wise Owl Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 "Home" бити једна од најбоља песма у хеви метал музика ... То рећи гавросаурус који седи ... Zar gavrosaurus koji sedi sumnjati da Mudra Sova misliliti da on misliti drukcije po pitanje na ova pesma? Quote
gavrosaurus Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 (edited) Гавросаурус који седи мислити (он мислити!) да тај цели албум бити једна од најбоља музика у савремена метал свираније ... Он бити опседнут са та албум месецима, много волети ... Гавросаурус жао што они пропала и правила срање од музика ... КМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!! Edited July 24, 2006 by gavrosaurus Quote
Wise Owl Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Ova reakcija je na Kmeeeeeeeeeeee ...a ova na to sto su kasnije pravili sranje od muzike Quote
DragonHeart Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Гавросаурус жао што они пропала и правила срање од музика ... Ne znam sto fali, recimo, albumu "Six Degrees Of Inner Turbulence" Quote
gavrosaurus Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 А не, не ... То је последњи добар албум иако је други део помало развучен али ... Ова два последња су њесра, мада ни "Train of Thought" није такво смеће као "Octavarium" ... Quote
DragonHeart Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Sad se razumijemo. I meni je "Octavarium" jako los, sto jes' - jes'. Quote
DJ_raBo Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 А не, не ... То је последњи добар албум иако је други део помало развучен али ... Ова два последња су њесра, мада ни "Train of Thought" није такво смеће као "Octavarium" ... U principu jeste, ali train je dosta dobar album, po meni je cak i bolji od six degrees-a. Ali kod octavarium-a je jedna stvar dobra: svi se slazemo da je sranje Ali opet kod dream-a je sranje relativan pojam, oni nikad nece da naprave 'kompletno' sranje kao npr. metallica-st. anger Ali da su pali-pali su. Quote
SAVATAGE Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Ne lupajte gluposti pa nemozete sad da ocekujete da uvek izdaju IMAGES ili METROPOLIS kako ne kapirate da je svaki njihov album muzicki eksperiment Ljudi jednostavno prate trendove OCTAVARIUM je inspirisan MUSE-om COLDPLAY-om RADIOHAD-om i sta je tu lose? jednostavno se trude da idu dalje i dalje Quote
gavrosaurus Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 kako ne kapirate da je svaki njihov album muzicki eksperiment Pa da, i "Octavarium" je eksperiment i to - neuspesan eksperiment! Ne ponovilo se! Quote
Novaliis Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Prava odlika progresive je eksperimentisanje sa sto vise muzickih zanrova. Quote
imaginos Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Ne lupajte gluposti pa nemozete sad da ocekujete da uvek izdaju IMAGES ili METROPOLIS kako ne kapirate da je svaki njihov album muzicki eksperiment njihova poslednja 3 albuma previse lice jedan na drugi... razlika izmedju i&w, awake i fii, pa i m2 je ono sto ja volim kod dt. ovi poslednji su mi stilski previse slicni (mada ima dobrih pesama, ne kazem).. Quote
Шарки Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Uh što bi bilo dobro da se snimi film "Scenes from a memory". Koja bi to boles' bila! Quote
imaginos Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 pa ToT i ne lici bas na Six D... hmm.. aranzmani i nisu, ali "rifologija" mi je nekako previse slicna. a mozda sam ja izgubio "edge" i filing za osecaj. Quote
DragonHeart Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Neka se oni manu rada na mnogobrojnim projektima koji su losi, i svo vrijeme ubuduce neka posvete bendu, pa ce biti bolje Quote
Mr. Smarty Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Ja mislim da je to odlican predlog Quote
darijus Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Ja mislim da je to odlican predlog ja mislim da je to nedovoljan predlog... mozda da probaju da uposle i mozak sledeci put...??? volim ja njih bre... shit for the whole family... Quote
DJ_raBo Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Ne lupajte gluposti pa nemozete sad da ocekujete da uvek izdaju IMAGES ili METROPOLIS kako ne kapirate da je svaki njihov album muzicki eksperiment Gojko sisa sound: EKSPERIMENT? EKSPERIMENT??!! Malo sale nije na odmet Ma kapiram ja to, sve je to ok, ali znam da to sigurno moze mnogo bolje da se uradi, pogotovo zato sto je rec o Dream Teather-u Quote
Wise Owl Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Ja sam se ubila dok nisam nabavila njihove solo projekte. Na kraju sam ih poklonila. Quote
DJ_raBo Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Ja sam se ubila dok nisam nabavila njihove solo projekte. Na kraju sam ih poklonila. Nikada nisam imao zelju da to nabavim, iz reakcija drugih ljudi sam zakljucio da bih se samo razocarao.... Osecam da bi mi prvi na listi skenjavanja bio Petrucci-ev solo album iako ga vrlo cenim kao gitaristu i coveka(po pitanju organizacije i temeljnosti ) Quote
DragonHeart Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Na jesen krecu s radom na novim pjesmama. Quote
Vitamin K Experience Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Na jesen krecu s radom na novim pjesmama. Quote
DragonHeart Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Jeste da je slabasan pjevac, pogotovo nakon onog poznatog trovanja hranom koje je imao prije nekoliko godina, ali je skroz dobar lik, i Mike i John zbog prijateljskih odnosa nisu htjeli da ga izbace iz benda, vec su cekali njegov oporavak, sto je za svaku pohvalu Quote
Recommended Posts