vudun Posted 3 hours ago Report Posted 3 hours ago 18 hours ago, Totamealand said: Osam komentara, nijedan se ne odnosi na album. Je l' ga iko preslušao? Ja već danima odlažem, malo su me naplašili singlovi. Isto, odlažem... ali neću moći u nedogled... Quote
Totamealand Posted 3 hours ago Report Posted 3 hours ago 18 hours ago, azal said: FII mi je daleko najbolji. Hugh Syme bog otac. Verovatno si hteo reći Storm Thorgerson. I zapravo se slažem, odradio je sjajan omot za FII. Meni bi isto taj cover bio među favoritima. A omoti koje Hugh Syme radi već petnaest godina izgledaju ovako. Ljudi su se žalili i na Black clouds, i na self titled, a pogotovo na poslednja dva da izgledaju kao klasičan photo shop koji ne priliči legendi kakva je Hugh Syme. A onda bend svako malo priča kako Syme dobro razume bend i doprinosi sjajan rad koj se savšeno slaže sa muzikom. Sve mi je to jako bizarno. I tako, upadoh u vašu zamku diskusije o omotima, a album ni da pustim. Quote
azal Posted 2 hours ago Report Posted 2 hours ago eto, ja mislio da je Hugh, a ipak Storm radio. meni bas dobar omot. Nisam pratio sta Syme radi, ali je nekako fotografija uvek bio bitan deo onog sto je radio ranije. zato sam i mislio da je FII njegov omot. prekinuo sam album nakon trece pesme inace. Quote
ShinigamY Posted 2 hours ago Report Posted 2 hours ago Pusti poslednje dve, sve pre toga ne moras ni da se cimas. Bend the Clock je stvarno odlicna power balad, i Petrucci ima solaze koje mogu lagano da spakujem u top 5 njegovih najboljih. Stvarno nesto uradili do jaja sa tom pesmom. Quote
Toki89 Posted 26 minutes ago Report Posted 26 minutes ago Omot je fail, prozor mi izgleda kao da je AI. Mogli su naprimer da naprave neku fotku u tom fazonu, manje bi ih iskoštalo. ili da kupe neku sa Shutterstocka i roknu neki crno-beli filter preko aj sad da se potrudim da preslušam album Quote
Recommended Posts