Mr. Smarty Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Nije to smesno, to je zalosno. Quote
-Abraxas- Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Ma jok . NJam,njam dugo nisam jeo ajvar. Quote
Mr. Smarty Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Nisi dugo jeo ajvar? ...hmm izgleda da su one price o Ajvar Vili ipak istinite... Quote
-Abraxas- Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Nisi dugo jeo ajvar? ...hmm izgleda da su one price o Ajvar Vili ipak istinite... wtf? Quote
Mr. Smarty Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Prica se da dok mali shrederi spavaju da im pohotni Michael Romeo ulazi u kutje i krade ajvar tako sto ga zutom-kariranom slamkom srche iz tegli...da bi kao vise vremena proveli vezbajuci pikado® picking tehnike sviranja a manje jeduci zimnicu...a i kaze narod da kada zatekne prazne tegle ajvara da dechici ispod jastuka stavlja trzalice...i to ne bilo koje vec svoje signachr Shitfaced-pighead sound like Yngwie trzalice Quote
-Abraxas- Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Prica se da dok mali shrederi spavaju da im pohotni Michael Romeo ulazi u kutje i krade ajvar tako sto ga zutom-kariranom slamkom srche iz tegli...da bi kao vise vremena proveli vezbajuci pikado® picking tehnike sviranja a manje jeduci zimnicu...a i kaze narod da kada zatekne prazne tegle ajvara da dechici ispod jastuka stavlja trzalice...i to ne bilo koje vec svoje signachr Shitfaced-pighead sound like Yngwie trzalice Jesi li ti siguran da si samo pijan? Quote
darijus Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 andy timmons je bog... jedan od najkompletnijih gitarista koje sam cuo u zivotu... Quote
-Abraxas- Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Pijan? Ja? Da se nisi mozda prejeo ajvara? Nadam se da ti nisi Michael Romeo,ko jesi onda kapiram odakle mi one yngwie trzalice. Quote
-Abraxas- Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Michael Romeo je samo jedan. Izvini,preterao sam. Quote
Radnaskela Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 i dalje mi je Awake jedan od 20 najboljih metal albuma devedesetih potpuno se slažem. album je zakon. to je prvi album koji sam čuo od dream-a i stvarno. mislim šta reći! samo 6:00 koliko je dobra pesma, a tek ostale. većina njih najviše vole ili images ili scenes. oba su dobra albuma, ne kažem. ali ovaj je zakon. ja jedino ne gotivim when day dream, barem koliko sam ga slušao i six degrees ( isto važi ko i za when day dream). octavarium nisam još ljudski preslušao, tako da ne mogu još ništa da kažem u vezi tog albuma. Quote
individual Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 "Six Degrees Of Inner Turbulence" je namrtvo kompleksan album(pogotovo prvi CD) i mora se jako dugo slusati da bi usao u uvo, a kad udje onda zarazi To je i poslednji dobar album koji su napravili,"Octavarium" mi se ni malo ne svidja, a "Train Of Thought" nisam slusao, ali ga malo ko hvali, tako da... Nadam se da ce se na novom albumu vratiti starom dobrom zvuku, ali tesko... Quote
Wendigo Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 a "Train Of Thought" nisam slusao, ali ga malo ko hvali, tako da... ...tako da ga nemoj ni slucajno nabaviti i preslusati! Malo ko ga hvali, a ukusi su isti, tako da je sigurno sranje od albuma! Quote
Radnaskela Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 meni je dobar train of thought. na prvo slušanje mi se nije svideo ali posle sam ga zgotivio. Quote
DJ_raBo Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Meni je isto train do jaja album, ne znam sto ga svi toliko pljuju kada je album realno dobar Quote
gavrosaurus Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Da, dobar je ali mu nesto ipak fali. Tu su vec postali, nekako daleki, hladni ... Quote
Spastic Ink Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Train je odlican album,sa odlicnim riffovima...jedan od najmasnijih...uz Awake naravno Quote
!!!SERAFIM!!! Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 train of toath i octavarium su legendarna izdanja ovog benda i proklet bio onaj koji to sme da ospori! masni sirovi sa tresh riffovima i tool formom u nekim pesmama pa to je pravi progres covece tu je zrelost! ali pak i dalje images and words je najbolji! mada o ukusima stvarno ne vredi raspravljati ali svi albumi su vredni da se preslusaju sta god slusali! Quote
Wendigo Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 (edited) train of thought i octavarium su legendarna izdanja ovog benda... mada o ukusima stvarno ne vredi raspravljati ali svi albumi su vredni da se preslusaju sta god slusali! Amen! Edited October 18, 2006 by Newcomer Quote
Vlaja Buraz Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 (edited) train of toath masni sirovi sa tresh riffovima tool formom u nekim pesmama pa to je pravi progres covece tu je zrelost! ali pak i dalje images and words je najbolji! mada o ukusima stvarno ne vredi raspravljati ali svi albumi su vredni da se preslusaju sta god slusali! Šta reći sem: ___________________________________ Inače, imam u planu, kad uhvatim slobodnog vremena, da uzmem Soundforge i Train of Thought progresivno da skratim nekih 35 minuta, da od onog materijala napravim stvarno dobar album. Edited October 18, 2006 by Boro Quote
!!!SERAFIM!!! Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 molimo ne kenjati! AKO neces lepo da slusas nemoj niko te netera! ko si ti da skracujes njima pesme!? ono je vec stvarno dobar album! Quote
Vlaja Buraz Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 KO SI TI DA SE UOPŠTE REGISTRUJEŠ NA OVOM FORUMU? KO SI TI DA UOPŠTE OTIMAŠ KISEONIK DRUGIM LJUDIMA? Quote
borhes Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Pozdrav za Spastika i ovde a i za ostale... Quote
Recommended Posts