The_Killing_Hand Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Iako mi je DT vrlo drag bend,zao mi je sto moram da priznam (kada je vec pomenuto) da LaBrie na Tribute to Metallica zvuci kao jarac koga deru... Quote
DragonHeart Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Ali, zato je dosta dobar na "The Number Of The Beast". Quote
SAVATAGE Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Dacu vam Dark side of the Moon oficijalni butleg da odgledate pa malo da bacakate malishane desnicom Quote
Hellbilly Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Ne slusham tu vrstu muzike, ali DT je EXTRA! Ovaj Mike Portnoy kako je pocheo, josh malo pa ce da zajebe Travisa Barkera. Quote
Vladan Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Ali, zato je dosta dobar na "The Number Of The Beast". Taj DVD je stvarno odlican! Quote
SAVATAGE Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Dvx je ali do jaja snjimak imam i oficijalni bootleg kad sviraju ceo When dream and day unite pa im se na bis u pesmi To live forever pridruzuje Dominici a na drugi bis i Derek pa njih 7 na bini prashi Metropolis, do jaja, znaci to je bas za masturbatore Quote
bojankenobi Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Dream Theater je jedan od najboljih bendova koji trenutno sviraju po planeti zemlji i nadam se da ce tako ostati!!!! Quote
Vitamin K Experience Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Hm, odavno nisam ništa downloadovao od DT-a, ali eto morao sam Dark Side of the Moon. Dobar je DVD, ali ne znam čemu sve to Quote
DragonHeart Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Ja ne znam sto ce njima svi oni silni projekti Quote
Vitamin K Experience Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Za par projekata ima opravdanje. Za većinu ne, imho Quote
Apeiron Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Hm, odavno nisam ništa downloadovao od DT-a, ali eto morao sam Dark Side of the Moon. Dobar je DVD, ali ne znam čemu sve to Ni ja... A projektima stvarno smaraju... skoro svim. Portnoy je snimio album sa Morse-om i jos nekim likom, sviraju praistorijske rock obrade, tezga sa stilom. Bezze... I onaj Zeppelin trip, Two Nights in America, sa Daniel-om... ma ne znam, dosta je vise toga, DT albumi sve gori, a oni sve vise projekata izbacuju... Quote
gavrosaurus Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Moram priznati da je stvar koja mi se najvise dopala, u poslednje vreme, zapravo obrada "Damage Inc." sa Barnijem iz Napalm Death. Quote
borhes Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Ponovo je u funkciji forum na ApatinOnLiine-u_ http://forum.apatinonline.net/showthread.php?tid=2130 za Dream, naravno_ Quote
crusader84 Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Ja ne znam sto ce njima svi oni silni projekti Hiperaktivna deca! Quote
borhes Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Jos jedno gostovanje Portnoy-a na Neal Morse-ovom albumu http://www.dreamtheater.net/news_portnoy.php#sola Quote
gavrosaurus Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Мајку му, поскидао сам ове бутлеге ("Master of Puppets", "The Number of the Beast" и "Dark side of the Moon") и не звуче лоше! Преслушао их само по једном али бих рекао да је "The Number of the Beast" најбољи од сва три. Мада ћу их (наравно) извртети још који пут ... Не могу рећи да сам се разочарао, свакако. Quote
DragonHeart Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Преслушао их само по једном али бих рекао да је "The Number of the Beast" најбољи од сва три. Rekoh to i ja Quote
gavrosaurus Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Да да, с пуним правом. Мислим, знам "The Number of the Beast" уздуж и попреко, као и ова друга два, уосталом ... Quote
SAVATAGE Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Brate Pink Floyd je Pink Floyd, tako se radi njihov tribute, a Maiden-e moze da svira svaki napaljeni klinac sto je Petrucci definitivno bio ustvari tripujem da je on u dubini duse trasher Quote
DragonHeart Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Petrucci smecar? Nemoj da ga vrijedjas Quote
Apeiron Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 Brate Pink Floyd je Pink Floyd, tako se radi njihov tribute, a Maiden-e moze da svira svaki napaljeni klinac Ovaj deo posta potpisujem... Pre svega, Metallica i Maiden su uzasni butleg snimci, Pink Floyd imate i na DVDu i fantastican je, kako audio, tako i video zapis. Mnooogo bolji tribute od prva dva pomenuta. Quote
Perfector Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 Brate Pink Floyd je Pink Floyd, tako se radi njihov tribute, a Maiden-e moze da svira svaki napaljeni klinac sto je Petrucci definitivno bio ustvari tripujem da je on u dubini duse trasher Polovichno se slazhemo . Ovaj DVD sa Pink Floyd obradama je vrhunski, i mnogo je bolji negoli Metallica i Maiden tributei koje su radili. Ovo za trashera necu da komentarishem nema potrebe Shto se projekata tiche, jbg, mozhe im se, nazhalost istina je da ih je previshe nepotrebnih, gde prvenstveno ciljam na Portnoya. Toliko. Quote
Recommended Posts