Jump to content

Recommended Posts

Posted
sto i da ne ide??? :pivopije:

salu na stranu, cuo sam da se pregovara za neki datum krajem godine... dace bog da vidimo i to...

Ma nema od toga nishta...ne ove godine definitivno...

Posted

Ja govorim, ali me niko ne slusa. Dovedite Dominici-a, em ima bolji album od poslednjih par Theatera, em je sigurno 100 puta jeftiniji, a opet je to taj old school prog duh :meshuggah: Mozda ga nateramo da svira nesto i sa prvog Dreama ako sme, bar The Killing Hand :opusteno:

Posted

Misliš da ne bi svirao Killing Hand i Status Seeker? Čik da ga vidim kako bi izašao iz sale bez toga :mrgreen:

A i uopšte, šta bi drugo imao da svira? :mrgreen:

Posted
Misliš da ne bi svirao Killing Hand i Status Seeker? Čik da ga vidim kako bi izašao iz sale bez toga :mrgreen:

A i uopšte, šta bi drugo imao da svira? :mrgreen:

Pa, ima vec dva solo albuma. Vidi mi avatar, vidi mi avatar! :mrgreen:

Posted
Pa, ima vec dva solo albuma. Vidi mi avatar, vidi mi avatar! :mrgreen:

Dobar ti je avatar, htio sam da ti dam 5 bodEva u profil, ali nešto neće.

Elem, Thought Chamber, novi Dominici, pamtim lagano šta ćeš mi prebaciti, a ja za tebe imam nešto ekstra.

Ne budeš li osupnut, ima da pregrizem kabl. Ne neki od računara nego neki slučajno.

:)

Posted

da li mi se chini ili je myung uvek i u raspravama i komentarima intervjuima i dalje da ne nabrajam... najnezapazeniji...? evo i sad npr. a chini mi se da on izgleda skoro isto sem malo drugachije frizure...

kako da se siri dalje... od chega-koga zavisi da li bi dosli u bg? organizatori? ne znam, samo pitam, jer mi se chini da oni nece jos dugo a da ih sad vredi idovoditi dok jos imaju elana kol'ko tol'ko?

inache nisam fan myung-a pa da mi smeta sto nije pomenut cesce... :(:smoke: